این می تونه از کرک باشه
این می تونه از کرک باشه
آقا مامنتظریم
من دموی فیفا2011 رانصب کردم در وسط بازی دو نات سند میددهد و همچنین در وسط بازی هنگ می کند
شما مدل دقیق گرافیکت رو که مشخص نکردی ولی کلا این ایراد میتونه از روشن یا خاموش بودن versync باشه البته فکر کنم این گزینه به اسم use frame skipping توی تنظیمات این بازی باشه و همچنین با توجه به اینکه کارت گرافیکت ATI هست توی برنامه catalyst مخصوص کارت گرافیکت برو توی قسمت 3D تموم تنظیمات گرافیکت رو روشن و تا ته بگذار و ترجیحا میزان هرتز تصویر رو هم اگه توی بازی قسمتی برای تنظیم میزان فریم دهی داری باهاش یکی کن ببین درست میشه یا نه...
vga 5670 ati 512mb spphire
'گزینه use frame skipping رو تیکش رو برداشتم ویندوز هم عوش کردم نشد
یکی کمک کنه
عجب غلتی کردم ATI SAAPHIRE 5670 گرفتما
Last edited by mpeg; 23-09-2010 at 22:46.
ببخشید هر بازی که نصب میکنم موقع نصب بازی چه از روی سی دی چه اینکه ایمیج بگیریم موقع رسیدن به قسمت
copying files اونجا دیگه از اونجا به بعد استپ میشه ولی جلو نمیره برای همه سی دی ها باید چی کار کنم
سلام دوستان عزیز
من با save بازی Grand Theft Auto Episodes From Liberty City مشکل دارم یعنی سیو نمیشه بازی! چون اکانت Windows Live میخواد... البته من ساختم و لاگین میکنم ولی مشکل بعدی Product Key بازی رو میخواد!!! اینو دیگه چیکار کنم؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
کسی به این مشکل بر نخورده؟؟
سلام
من بازی Call Of Jurez رو نصب کردم و اجرا هم میشه فقط بعضی فقطا موئقع دوال کردن موس تکون نمیخوره!
مشکل از کزکه؟
با تشکر از شما دوست عزیز :دموی فیفا 11 یک دیویدی است وقتی داخل بازی میری زمان بازی استارت رو بزنی یا بعضی وقتها به خودی خود تصویر به مدت چند ثانیه همان جا قفل میشه و صدای گزارشگر یه چیز چند بار تکرار میکنه(حالت لکنت زبان)میشه به خاطر گرافیکش باشه لطفا راهنمایی کنید گرافیک من هم geforce 9500 gt
ممکنه چشم DVD رامت ضعیف شده باشه...کلا دلیل خاصی نداره!
واقعا بعیده از ویروس یا چیزی شبیه این باشه ولی احتمال اینکه از ویندوز باشه هم صفر نیست!!
بعید نیست ولی تا اونجا که من میدونم کسی هم چنین مشکلی نداشته!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)