مگه مخابراتم محدود میکنه ؟ من الان سرعت روزم هم 80 هست . ( 4 ساله مخابراتم تو این 4 سال امسال کمترین دانلودو داشتم ( نهایتا ماهی 30 گیگ شبانه ) ) . امکان داره مشکل از مودم باشه ؟ بدبخت 5-6 ساله که 247 روشنه
مگه مخابراتم محدود میکنه ؟ من الان سرعت روزم هم 80 هست . ( 4 ساله مخابراتم تو این 4 سال امسال کمترین دانلودو داشتم ( نهایتا ماهی 30 گیگ شبانه ) ) . امکان داره مشکل از مودم باشه ؟ بدبخت 5-6 ساله که 247 روشنه
شما باید ببینی چه سرویسی داری چه سرعتی داشتی الان چه سرعتی داری؟
اره مخابرات هم جدیدا محدود میکنه البته شبانه منظورم نبود کلا گفتم
مخابرات هم اکانتیک داره فکر کردی چی
گذشت اون موقعی که مفت دان میکردیم و شبی 7 گیگ میگرفتیم و نامحدود 128 روزی 20گیگ
مطمئنی ؟![]()
شک نکن
چون تمام کنترل ها از دستشون خارج شده و همشون از استان خارج شده و همشون رفتن رو تهران یعنی سرعتی که از اونجا داده بشه و یا محدودیت از همون تهران هستش.اگر هم داخل استان باشه بازم بروبچ تهرانی ها میان خوب اکانتیک رو درست میکنن و میرن![]()
اگه اینجوری باشه پس : بای بای مخابرات :( تنها دلیلی که ping بده مخابراتو تحمل میکردم همین دانلودش بود
سلاممممممممممممم
الان دارم شبانه دانلود میکنم سرعتم شده 330 !!!!!!!!
دو مگ کمپین تابستون دارم !!!!!!! الان به جای 256 شده 340 !!!!!!!!!!! خدا کنه همین بمونه !!!!!!
الان یه مگ و غیره چطوره آمار بدین
جدی میگی؟ من از مخابرات آمل پرسیدم اونا میگفتن طرح 6 ماهه دانلود شبانه نداره.
فقط 1 و 2 ساله ها شبانه دارن.
بهش گفتم یکی از دوستام این طرح رو خریده و شبانه داره، گفت به ما گفتن که این طرح شبانه نداره.
آقا مطمئنِ مطمئن هستی دانلود شبانه اش رایگان هست؟
نه اینطوری نمیمونه میدونی واسه چی؟
چون تمام شرکتهای خصوصی اینترنت باید رایگان رو بردارن ولی مخابرات باید داشته باشه برای جذب مشترک برای همین بالا بردن که مشترک بگیرن
امروز صبح رفتم مخابرات برای این موضوع . گفتند که خطط مشکل نداره و 1 شنبه باید بیان برای بازدید . در مورد محدود کردن هم پرسیدم گفتند این حرفا همش الکیهاحتمال میدم مشکل از مودمم باشه ( بدبخت 5 ساله شبانه روز روشنه ) خلاصه همونجا برای 5 مگ هم اقدام کردم و طرف فقط تو کامپیوتر خودش یه چیزایی زد بعد گفت خطط اوکیه و همونجا downstream من رو برد روی 5495 از اون موقع سرعتم از 60 شده 110 که با توجه به خرابیه احتمالیه مودم و 2 برابر شدن سرعت فعلی و اینکه سابق سرعتم 300 بود پس میشه گفت در شرایط عادی باید حداقل 500 سرعت بده این یعنی شبی 10-11 گیگ که فوق العادست
![]()
اکانتیک ربطی به میزان مصرف شبانه نداره که
اون یه سیستم دیگه ای هست که فقط پارس و شاتل دارن
این اکانتیک سرعت رو محدود میکنه مثل همین کاری که برات کردن
مثلا تعریف میکنن برای سیستم که سرعت سرویس های 5 مگ این سرعت باشه یا مثلا از ساعت 12 شب تا 7 صبح سرعتا 50 دردص کاهش پیدا کنن
شما منظورم من رو بد متوجه شدین
این تعریف هم کلی هست یعنی ربطی به استان نداره یه جورایی دارن فراگیرش میکنن که کنترل اصلی از یه جا باشه
مثلا تهران که مرکزه میاد تعریف میکنه برای سامانه که سرعت سرویس 7تا12 شب 200 و 12 شب تا 7 صبح این سرعت یا ما بقی سرعت های سرویس هایی که هست و اینکه با قی استان ها نمیتونن این کار رو انجام بدن و این امکان دست ادمین اصلی هست
باقی استان ها مثل همین کاری که شما دیدین میان امکانات کمتری رو میزارن مثلا پهنای باند خط مشترک رو ازائه میدن ولی نه سرعت این دو فرق دارن
نمیدونم خوب توضیح دادم یا نه
قانون اعلام کرده که تمام شرکتای خصوصی باید شبانه برداشته بشه ولی مخابرات نه خوب این چی رو میروسونه؟
دقیقا تو همین روز ها سرعت رو بردن بالا البته برای شبانه که مشترک جذب کنن فکر کنم پهنا خریدن پول ندارن بدهی بدن دوباره بعد از یکسال که پهنای باند تمام بشه سرعت ها به صورت خیلی وحشتناک محدود میکنن
Last edited by hossein019940; 10-12-2014 at 22:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)