تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1310 از 1805 اولاول ... 310810121012601300130613071308130913101311131213131314132013601410 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,091 به 13,100 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستانی که این قدر به مخابرات فوحش میدن در مورد سرویس دهی مخابرات بد میگن میخوام بدونم تا حالا از چه شرکتایی اینترنت گرفتید که بعد به این نتیجه رسیدین مخابرات از همه بد تره.
    خیلی ها فکر میکنن که الان "آسیاتک " بهترین سرویس دهی adsl هست علتش اینه که هیچی نمیدونن و تاحالا از جای دیگه اینترنت نگرفتن
    من خودم همه تعرفه های آسیاتک رو خوندم همش گرون و مزخرف بود
    اگه طرح تابستانه مخابرات با سرعت 2 مگ+شبانه_ درماه 5 گیگ_ ماهی 14هزار تومن با همین سرعت از اسیاتک بگیریم باید حتما طرحی با ماهی 10 گیگ بگیریم تا شبانه داشته باشه و قیمتش هم ماهی 44 هزار تومن

2. این کاربر از ghnjfg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyapro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

برای مخابرات که نیست ولی اگه پول دار هستی مثلا از اسیاتک بگیری
    نه پولدارم نیستم ولی اسیاتک هم خیلیی خراب شده
    دوشتانی که دارند خیلی ناراضی اند جدیدا

کاملا موندم چه کنم.
    از مخابرات بگیرم آیا؟

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اره از مخابرات بگیری تقریبا نسبت به بقیه شرکتا بهتره
    منم میخوام طرح تابستانه رو بگیرم

5. این کاربر از ghnjfg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه X-FeaR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

7 GG Mokhi

سلام به همه ، من بازی آنلاین انجام می دم و دیگه واقعا خسته شدم از این وضعیت مخابرات مشهد مخصوصا مرکزی که هستم ( فرشچی ) . چون کافو نوری هم هستم فقط میتونم از مخابرات سرویس بگیرم . هیچ موقع نمیتونم مطمئن باشم که اینترنتم درست هست که با خیال راحت بازیمو انجام بدم و همیشه این استرس رو دارم که الان تایم اوت میشه .

امیدوارم که یک فکری به حال این پینگ بد و تایم اوت ها انجام بدن . برای من بعضی وقت ها یهو پینگ میره +450 و بعضی وقت ها +600 و هر کاری هم بکنم پایین نمیاد تا اینکه بعد از چند ساعت خودش باز درست میشه . من نمیدونم پای کسی میره رو سیم که یهو اینطوری میشه یا چی...

حالا هم که مجبور کردن برای داشتن اینترنت شبانه فقط سرویس یک ساله بخرم که دیگه هر کاری دوست داشتن بکنن اما پولشو قبلا گرفته باشن .

عکس هایی که می ذارم وضعیت الانه منه، برای اونایی که قلبشون ضعیفه توصیه نمیشه.

و این هم وضعیت Trace که کاملا مسیر رو میشه فهمید از بس که واضحه .

7. 2 کاربر از X-FeaR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه e4lyas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستانی که یوتیوب باز میشه براشون ..
    TLS تون اگه یوتیوب باز میشه یک عکس میگیرید . //
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستانی که این قدر به مخابرات فوحش میدن در مورد سرویس دهی مخابرات بد میگن میخوام بدونم تا حالا از چه شرکتایی اینترنت گرفتید که بعد به این نتیجه رسیدین مخابرات از همه بد تره.
    خیلی ها فکر میکنن که الان "آسیاتک " بهترین سرویس دهی adsl هست علتش اینه که هیچی نمیدونن و تاحالا از جای دیگه اینترنت نگرفتن
    من خودم همه تعرفه های آسیاتک رو خوندم همش گرون و مزخرف بود
    اگه طرح تابستانه مخابرات با سرعت 2 مگ+شبانه_ درماه 5 گیگ_ ماهی 14هزار تومن با همین سرعت از اسیاتک بگیریم باید حتما طرحی با ماهی 10 گیگ بگیریم تا شبانه داشته باشه و قیمتش هم ماهی 44 هزار تومن
    شما طرح های صبانت و شاتل رو یه نگاهی بنداز..... فقط آسیاتک رو نگان نکن..... و اینکه الان مخابرات فقط با طرحای یک مگ و دو مگ یکساله شبانه میده..... بیشتر وقت ها سرعت شبانه روی یک سرعت معین قفل می شه ( نقره ای داشتم که روزانه روی 500 بود ولی شبانه روی 130 )
    از همه مهمتر شارژ دزدی خیلی زیاد ( تو 2 3 صفحه قبل یکی از دوستان گفت تو 14 روز کلی حجم ازش کم شده در حالی که فقط سایت باز می کنه )...... من قبلا با طرح نقره ای هفته ای 2 گیگ شارژ می کردم ولی الان با صبانت و سرعت 3 برابر بیشتر هفته ای 500 مگ مصرف می کنم

الان هم بیشتر دوستانی که فیبر نوری دارن مجبورن از مخابرات استفاده کنن اگرنه همین ها هم میرفتن از جای دیگه سرویس می گرفتن

من با همه ی این بدی هایی که داشت از مخابرات استفاده می کردم ولی وقتی دیدم طرح شبانه رو برداشته و فقط باید یک ساله بگیرم دیگه نتونستم تحمل کنم
    Last edited by shylord; 06-08-2014 at 00:29.

10. این کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام به همه ، من بازی آنلاین انجام می دم و دیگه واقعا خسته شدم از این وضعیت مخابرات مشهد مخصوصا مرکزی که هستم ( فرشچی ) . چون کافو نوری هم هستم فقط میتونم از مخابرات سرویس بگیرم . هیچ موقع نمیتونم مطمئن باشم که اینترنتم درست هست که با خیال راحت بازیمو انجام بدم و همیشه این استرس رو دارم که الان تایم اوت میشه .

امیدوارم که یک فکری به حال این پینگ بد و تایم اوت ها انجام بدن . برای من بعضی وقت ها یهو پینگ میره +450 و بعضی وقت ها +600 و هر کاری هم بکنم پایین نمیاد تا اینکه بعد از چند ساعت خودش باز درست میشه . من نمیدونم پای کسی میره رو سیم که یهو اینطوری میشه یا چی...

حالا هم که مجبور کردن برای داشتن اینترنت شبانه فقط سرویس یک ساله بخرم که دیگه هر کاری دوست داشتن بکنن اما پولشو قبلا گرفته باشن .

عکس هایی که می ذارم وضعیت الانه منه، برای اونایی که قلبشون ضعیفه توصیه نمیشه.

و این هم وضعیت Trace که کاملا مسیر رو میشه فهمید از بس که واضحه .

دقیقا منم همین مشکلو دارم،میشه بگی از کی اینطوری شدی؟ و در روز چه مدت زمانی، پینگت بالاست؟
    Last edited by Ali14 persia; 06-08-2014 at 01:18.

12. این کاربر از Ali14 persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

دقیقا منم همین مشکلو دارم،میشه بگی از کی اینطوری شدی؟ و در روز چه مدت زمان پینگت بالاست؟
    منم همین مشکلو دارم قبل عید خیلی خوب بود پینگ بعد عید بدتر شد بعد اون قطعای شدید و پشت سر هم که همه داشتیم دیگه کلا داغون شد.یعنی میگفتم چقدر از صبانت بهتره شد بدتر! حتی پدر هم همین نظرو دارن! افتضاح شده در یک کلام

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

14. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه X-FeaR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

7

دقیقا منم همین مشکلو دارم،میشه بگی از کی اینطوری شدی؟ و در روز چه مدت زمانی، پینگت بالاست؟
    دقیقا نمیدونم کی شروع شد به اینطوری شدن اما حداقل 2 هفته ای میشه که این مشکل برام پیش اومده ، اکثرا ظهر ها ساعت 1 و همچنین ساعت 3 و معمولا تا 6 همینطوری باقی می مونه. اما امشب که این پست رو گذاشتم ساعت 11 شب این اتفاق افتاد.

الان که ساعت 3 صبح است دوباره پینگ به حالت نرمال برگشته. وقتی که این حالت پیش میاد سرعت Browsing هم به شدت کاهش پیدا می کنه .
    Last edited by X-FeaR; 06-08-2014 at 02:34.

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

به من یک گیگ و یک ماه داده مخابرات. به شما چی؟
    نیاز نیست حتما خودمون ازشرکت های دیگه اینترنت رو تست کنیم دوست و اشنا زیاد هستن که هر کدام مشترک یک مدل isp هستن و سایت ها که مشخصه قیمت تعرفه ها وضعیت راضی و ناراضی بودن هم که با اطلاع رسانی انجام میشود پس نتیجه گیری هم صورت می گیره ازطرفی مهم اینه که این شرکت طرف قرارداد حالا هر اسمی که میخواد داشته باشه میخواد مخابرات باشه یا هر شرکت دیگه قانون رو نباید زیر پا بذاره پول گزاف می گیرن در ازای سرویس دهی افتضاح اون قانون اپلودی رو هم که همه می دونین که رعایت نمی کنن با وجود این همه کاربر خب یکم حرض و طمع شون رو بیارن پایین تر و معتدلانه تر کار کنن که هم خدا راضی باشه هم خلق خدا البته هیچ گاه دیگر نباید امید کاهش قیمت توی این دوره زمونه رو البته داشته باشیم خیلی فاکتور ها دخیل هستند در این امر در کل اینجاست که میشه مصداق گران فروشی شکایت می کنیم رسیدگی نمی کنن که طبیعی هم هست ! از مخابرات به مخابرات شکایت می کنیم !!!
    نتیجه معلوم هست ناراضی هستیم و به کلیه دست اندر کارانش ومسئولاش بدترین ها رو ارزو می کنیم و فحش می دیم البته به فرم مودبانه
    Last edited by sky1sky; 06-08-2014 at 03:01.

17. 2 کاربر از sky1sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •