تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1310 از 4105 اولاول ... 31081012101260130013061307130813091310131113121313131413201360141018102310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,091 به 13,100 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

تبریک می گم!

دکتر گفته باید زود عمل کنم و گرنه بیماری ات پیشروی می کنه و در این صورت باید قرنیه ات رو از جا در بیاریم!!!

یعنی اینقدر سختگیری می کنند؟ من برم واسه گواهینامه ماشین حتما می گن برو سربازی؟! یا فقط بعضی مواقع می گن؟

3 ماه تا اومدن کارت پایان خدمت؟ کارت معافی هوشمند چیه دیگه؟
    عزیز در صورتی که شخصی طی 15 ؛؛؛16 ماه خدمت مشکل اضافه خدمت ؛ غیبت و ... نداشته باشه بعد از تشکیل پرونده در اولین فرصت ارسال پرونده به حوزه صدور کارت پروندش فرستاده میشه (( چون 2؛؛؛3 ماه قبل از پایان خدمت باید تشکیل پرونده داد)) اما شخصی که اضافه خدمت داره و در کل سرباز بی نظمی هست تا روزی که تسویه حساب کامل نکنه پروندش به حوزه فرستاده نمیشه! دلیلش هم کاملا روشن هست چون شاید مجددا مشکلی پیش بیاره که اضاف خدمت بخوره و... اما شخصی که 16 ماه آروم خدمت کرده و سرش توی کار خودش بوده توی 2 ماه آخر خدمت هم بی نظمی به بار نمیاره ... امکان داره کارتش بیاد در خونه و نخواد تسویه حساب هم بکنه (( البته بعضی ها میگن کارت هایی که قبل ازتسویه حساب به دست افراد میرسه غیر فعال هست! ولی بنده اطلاعی ندارم که آیا راست میگن یا نه! ))

2. 2 کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aref_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

عزیز در صورتی که شخصی طی 15 ؛؛؛16 ماه خدمت مشکل اضافه خدمت ؛ غیبت و ... نداشته باشه بعد از تشکیل پرونده در اولین فرصت ارسال پرونده به حوزه صدور کارت پروندش فرستاده میشه (( چون 2؛؛؛3 ماه قبل از پایان خدمت باید تشکیل پرونده داد)) اما شخصی که اضافه خدمت داره و در کل سرباز بی نظمی هست تا روزی که تسویه حساب کامل نکنه پروندش به حوزه فرستاده نمیشه! دلیلش هم کاملا روشن هست چون شاید مجددا مشکلی پیش بیاره که اضاف خدمت بخوره و... اما شخصی که 16 ماه آروم خدمت کرده و سرش توی کار خودش بوده توی 2 ماه آخر خدمت هم بی نظمی به بار نمیاره ... امکان داره کارتش بیاد در خونه و نخواد تسویه حساب هم بکنه (( البته بعضی ها میگن کارت هایی که قبل ازتسویه حساب به دست افراد میرسه غیر فعال هست! ولی بنده اطلاعی ندارم که آیا راست میگن یا نه! ))

آقا من چیکار اونا دارم! من اصلا سربازی نرفتم! امروز پول ریختم! بنظرت کی میرسه دستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    فرستادن دم خونه دوباره باید پول بدم؟ فعال هست یا نه؟

پیر شدیم بخدا الان چند ماه که دنبال کار های پزشکی و سربازیم

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یک چند مورد رو من اضافه کنم همونجوری که دوستاتن گفتنند کسی بعد از معاف شدن دوباره چک اپ نمیشه اون جریان پنج سال و کارت معافیت موقت برای معافیت چاقی و لاغری بود که اصلا این معافیت حذف شد
    در مورد تاریخ صدور کارت هم درسته برای من تاریخ صدور کارت رو 50 روز قبل از تاریخ ترخیص زده بود اما تا خدمتت تموم نشه ارسال نمیشه و باید یگان اجازه رو بده کارت معافیت شما هم تا 40 -50 روز دیگه میاد

5. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

آقا من چیکار اونا دارم! من اصلا سربازی نرفتم! امروز پول ریختم! بنظرت کی میرسه دستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    فرستادن دم خونه دوباره باید پول بدم؟ فعال هست یا نه؟

پیر شدیم بخدا الان چند ماه که دنبال کار های پزشکی و سربازیم
    به امید خدا زود میرسه دستت
    حقیقتا منم معاف نشدم نمیدونم دقیقا کی کارت میرسه(( الان تازه معاف شدی کارت کال هست باید رسیده بشه ))

7. 2 کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

یک چند مورد رو من اضافه کنم همونجوری که دوستاتن گفتنند کسی بعد از معاف شدن دوباره چک اپ نمیشه اون جریان پنج سال و کارت معافیت موقت برای معافیت چاقی و لاغری بود که اصلا این معافیت حذف شد
    در مورد تاریخ صدور کارت هم درسته برای من تاریخ صدور کارت رو 50 روز قبل از تاریخ ترخیص زده بود اما تا خدمتت تموم نشه ارسال نمیشه و باید یگان اجازه رو بده کارت معافیت شما هم تا 40 -50 روز دیگه میاد
    البته اين موضوع معافيت موقت رو بصورت پرينت روي تابلوي اعلانات محل خدمتمون نصب كرده بودن . كه اگر اشتباه نكنم سردار زاده كمند گفته بود ! و معافيت پزشكي در چه مقطعي رو متذكر نشده بود !
    چيزي كه ذكر شده بود : دارندگان كارت معافيت پزشكي .

در مورد كارت هم بايد بگم كه در يگان محل خدمت بنده (اداره كل زندانهاي استان تهران) اينطور است . باتوجه به اينكه بنده نه اضافه خدمت انضباطي و نه غيبتي داشتم ! و درمورد تمامي سرباز ها هم كه تسويه كردند اينطور بوده .

در كل بابت راهنماييهاتون ازتون ممنونم .

9. 3 کاربر از :.: بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان {معرفی به صدور} چیه دیگه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    دوستان راهور 24*24 هست؟؟؟

تهران با شهرای دیگه فرق میکنه ساعت پستش؟؟

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

قانون نظام وظیفه هر روز و هر دقیقه و هر ثانیه عوض میشه! و مطمئن هم باشید که هر روز بد تر از دیروز میشه (همه قانون های معافی از معافی کفالت تا معافی تحصیلی رو برداشتن بعد میگن الان قانون معافیت ها خیلی بهتر از قبل شده! البته راست میگن برای اونا که سرباز میخوان خیلی بهتر شده چون نه کسی معاف میشه و نه کسی میتونه معافی تحصیلی بگیره و.. . فقط سرباز میشه!! پس واقعا برای اونا بهتر شده)! پس در صورتی که درس میخوندین و اکنون نمیتونید ادامه تحصیل بدین تا خدمت رو نکردن 24 ماه و حتی نبردنش توی دوره احتیاط و ذخیره حداقل برید خدمت رو تموم کنید.

.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................

دوستانی که میخوان از معافیت استفاده کنن از تحصیلی تا پزشکی! در صورتی که شرایط زیر رو داشته باشن برای معافیت مورد نظر میتونن اقدام کنن در غیر اینصورت تلاشون بیهوده هست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

صبح رفتم نظام وظیفه تهران و سوال کردم گفت مشکلی از نظر قانونی نداره و تا یک بار حق انصراف داری به شرطی که ار تاریخ انصراف یک سال نگذشته باشه گفتم دفترچه برای معافی فرستادم بازم گفت مشکلی نداره و گفتش نظام وظیفه شهریار چرت گفته و چون دفترچه رو کرج فرستادم و ساکن کرجم گفت فردا برو نظام وظیفه کرج و کارت حل میشه .

داره خودمونی میشه gooride's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یعنی کمتر از 1 ماه کارت میاد؟؟؟

امروز خودمو کشتم تا 110 هزار تومن جور کردم! آخه فقط 24 ساعت وقت داشتم تا پول رو برای کارت معافی واریز کنم!!! بدبخت اونایی که ندارند باید چی کار کنند!

دنیا رو ببین تو رو خدا

تا امروز دعا می کردم چشمام قوز قرنینه داشته باشه و معافی سربازیم رو بگیرم الان دوست دارم چشمام خوب بشه تا بتونم گواهینامه رانندگی بگیرم!

ولی هیچی سلامتی نمیشه! واقعا بعضی ها میان اینجا میگن کاش بجای قوز کمر قوز قرنیه داشتم اصلا نمی دونند که چشم چقدر حساسه و من در روز 4 مرتبه می خوابم! چون چشمم درد می کنه و زیاد نمی تونم ازش استفاده کنم.
    برادر من اونو که من شوخی کردم جو عوض شه. هر بیماری به نوبه ی خودش سخته. و واقعا درمورد چشم باهات موافقم خودم چشمم ضعیفه و شماره چشمم بالاست ولی متاسفانه () نه اونقدر که باعث معافی بشه. عینکمو که بذارم جایی یادم بره باید انقدر سینه خیز بگردم تا پیدا بشه. قوز کمر هم جای خود داره قضیه رو ساده نبین
    حالا من گفتم: "متاسفانه شماره م برا معافی کمه" باز نیای بگی قدر نمیدونید و ... هااا
    امیدوارم هم گواهی نامه ت رو بگیری هم چشمت مشکلش رفع بشه هم کارت سربازیت هرچه زودتر بیاد و هم موفق و شاد و سلامت باشی همیشه

14. این کاربر از gooride بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

برادر من اونو که من شوخی کردم جو عوض شه. هر بیماری به نوبه ی خودش سخته. و واقعا درمورد چشم باهات موافقم خودم چشمم ضعیفه و شماره چشمم بالاست ولی متاسفانه () نه اونقدر که باعث معافی بشه. عینکمو که بذارم جایی یادم بره باید انقدر سینه خیز بگردم تا پیدا بشه. قوز کمر هم جای خود داره قضیه رو ساده نبین
    حالا من گفتم: "متاسفانه شماره م برا معافی کمه" باز نیای بگی قدر نمیدونید و ... هااا
    امیدوارم هم گواهی نامه ت رو بگیری هم چشمت مشکلش رفع بشه هم کارت سربازیت هرچه زودتر بیاد و هم موفق و شاد و سلامت باشی همیشه
    واسه همین 4 ماه دنبالش بودم و حدود 400 هزار تومنی خرج کردم

به یکی از سرباز های حوزه گفتم معاف شدم اول یه لبخندی زد بعد یه آهی کشید! گفت من صبح تا شب تو حوزه دارم جون می کنم! می گفت سرباز شدم که چای درست کنم بدم دست فرماندار!

ای خدا ببین جوان های مملکت رو چطوری دارند نابود می کنند!

16. این کاربر از Aref_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •