آقا ما هم رفتیم تو این صفحه اعتراضمون رو کردیم.حالا ببینیم چی میشه.تازه عضو کلوب هم نبودم و کلی هم علاف ثبت نام در کلوب شدم![]()
آقا ما هم رفتیم تو این صفحه اعتراضمون رو کردیم.حالا ببینیم چی میشه.تازه عضو کلوب هم نبودم و کلی هم علاف ثبت نام در کلوب شدم![]()
نه دیگه . نمیشه . من 2 روزه اینجا اطلاع رسانی کردم . شما از اون کسایی بودی که گفتی شایعست . خوب مشکلی هم نیست. 2 روز زنگ زدم اصفهان . بعد گفتین برو زنگ بزن تهران زنگ زدم . شب و روز دارم اینجا تو پست و پیغام خصوصی جواب ملتو میدم . گفتم یه متن شکایت بنویسم همه بزارن درست حسابی رو اصول . اومدم اینجا گذاشتم با راهنمایی که کجا برید چی بنویسید .
دیگه هلو برو تو گلو میخوای. ؟؟ بیشتر از این؟ یخورده خودتونم کاری بکنید . تو دیگه به منی که 2 روزه دارم همه کارارو میکنم نکو..این همه پیگیری دارم میکنم اونوقت تو حوصله یه url نوشتنم نداری؟ دست مریزا بابا. وقتی شماها منتظرین یکی همه کارارو بکنه به هیچ جایی نمیرسین.
من رفتم هر چی شد . من 2 بار شرکتمو عوض کردم الانم 2 گیگ تهشه . صبانت همچین آشی هم نبود و نیست . ولی کارشون زور بود برای همین پیگیر شدم. تا جماعتی مثل شما خودشون برای خودشون نمیخوان کاری بکنن منم میرم فکر خودم
Last edited by palet; 02-09-2014 at 15:51.
خوب دوست گلم حالا که همین گرون فرش رو هم گفتن اصلا بیخود میکنی که پهنای باند میخری.این یعنی چی.یعنی اگر ارزونم بدن به ما که البته حقمون هست بازم بهش میگن بیخود میکنی که میخواهی پهنای باند رو زیاد کنی.خانه از این نقطه از پای و بست ویران است.اون تقطه گرون فروشی غوله مرحله بعدشه![]()
جناب palet چون پستتون بعد از پست من بود فکر کنم منظورتون با من هست؟!!!اگر منظورتون با من هست که هیچکدام از چیزایی که گفتید درباره من صدق نمیکنه
اوه ببخشید.حالا دیدم که این پستتون رو در جواب یکی دیگه دادید.معذرت![]()
Last edited by david-ebi; 02-09-2014 at 15:54.
دقیقا کاملا تایید میشه
دوست عزیز مثل اینکه حوصله کل کل کردنت زیاد ها
فقط محض اطلاعتون سرعت من هیچ فرقی نکرده با شبای قبل دوست داشتی میری شکایت میکنی نداشتی شکایت نمی کنی پس لطفا دیگه بحث ادامه نده
من وضعیت موجود رو نوشتم رو صفحه کلوب وزیر
و آدرس اینجا رو هم گذاشتم
اگه بخوان رسیدگی کنن میان این تاپیک و نارضایتی کاربرا رو میبینن
برای غرب کشور ظاهرا اگه محدودیت باشه اعمال نشده
من توی دو هفته از سرویس 12 مگ 10 گیگ حدود 200گیگ دانلود کردم
یک هفته آخر روی 12 مگ بودم شبانه بین 15 تا 17 گیگ دانلود داشتم
دیشب انگار اکانت ریست شده بود و رفته بود روی 6 مگ با اینحال دیشب 9 گیگ دانلود داشتم
امروز دوباره 10 بار زنگ زدم پشتیبانی تا بردن روی 12 مگ
امشب دو باره تست میکنم و فردا خبر میدم کیفیت و سرعت چطوره
خوبه تا الان 4 تا شکایت شد
بابا دوستان الان 12 نفر انلاین تو تایپک هست کار 2 دقیقه هست لطفا همه با هم برید اونجا اگه همین روز اول باز خورد نداشته باشه دیگه هیچی باید دوباره 1 هفته معطل رانژه بشیم بریم یک شرکت دیگه
متن آماده کاربر palet هم هست برید 195 هم شکایت کنید
Last edited by khoodet; 02-09-2014 at 16:14.
تا بوده همین بوده
هر چندوقت صبا ازین کارا میکنه
من که تا دو هفته دیگه مهمونشم
ولی فعلا قصد ندارم برم
این جو شکایت و تخلیه هم فقط......کاربراست
اینقد شلوغش میکنید بعد چند روز همه چی خوب و ارومه
منم این مدت اینقد دانلود داشتم که تا 1 ماه دیگه هم نیازی نیست
حتی میخام همین 12 مگ رو تمدید کنم
بالاخره یا درست میشه یا یک اتفاقی میافته دیگه
هیچ شرکتی الکی نمیخاد مشتریاشو ازدست بده.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)