ببحشید.اشتباه شد.
ببحشید.اشتباه شد.
Last edited by saeediranzad; 07-12-2012 at 16:41.
دوستان 512 با حجم دو گیگ که زده تو سایت مبین نت (1 به 4) چطوریه؟ خوبه؟ .....و اینکه بدون کارت دانشجویی امکانش هست میدن؟
دوستان اهوازی برای دریافت سیگنال مشکلی ندارید ماله من امروز صبح اینطور شده
قبلا
RSSI:68 این موقع عالی بود
CINR:28_________________
تست امروز رفتم توی فضای باز هم جواب نداد
خیلی افتضاح شده
RSSI: -90.52dBm CINR: 15.56/10.95(R3/R1)dB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما که خراب شده شما چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دقیقا واسه منم همینجوریه.. ولی واسه یه لینک محدود میشه اگه شما ۴ ۵ تارو باهم بذارید واسه دانلود هر ۴ ۵تارو ۷۰ تا ۹۰ متغیر دانلود میکنه.. سرعت پایین نمیاد.. اگه یه سر جم حساب کنی این ۴ ۵ تارو باهم مثل تک لینک روزانه دانلود میکنه..
موفق باشید
شما برید تو قسمت wimax بعد تو قسمت Scanner چهارتا سیگنال بهت داده که آنتن از اونا میگیره... کمترین RSSI رو نگه دار.. بقیرو پاک کن.. احتمالا مشکلت حل میشه.. اینجوری فقط از یه دکل قوی آنتن میگیره روی بقیه آنتنای ضعیف نمیپره.
بعد از سه بار تعویض اشتراک بلعخره 512 سرعتش خوب بود( یعنی برا من از یک مگ بهتر بود) چند شبی هم سرعت دانلود از 90 پایینتر نمیومد ولی سه شبه سرعت خیلی کم شده و الان دیگه از بعضی از سرورها نمیتونم دان کنم! مثل اپلود باز و چند تا دیگه که قبلا دانلود داشتم! بقیه همچین مشکلی ندارن؟
با سلام
دوستان من یه گیرنده وایفا رو کامپیوترم نصب کردم همه چی خوبه و مشکلی نیست
ولی وقتی برای دانلود شبانه میزارم دقیقا وقتی ساعت از 2 میگذره روی وایفا علامت مثلث کوچکی میاد و اینترنت نداره
تنها راه خاموش روشن کردن مودمه تا درست شه
کسی در مورد این مشکل چیزی میدونه؟؟؟![]()
Last edited by *Forgotten*; 08-12-2012 at 08:41.
بنده تقریبا دو هفتست این مشکلو دارم. البته با سرویس 2 مگ
با فریمور ایرانسل آپدیت نکید قسمت فرکانس دهی رو حذف کرده اگر روزی بخواهید خودتون فرکانسها رو حذف کنید و فقط فرکانس دکلی رو بگذارید که پرسرعت تره به مشکل میخورید.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)