محتوای مخفی: EMV 100.5
حتما تست بگیر قبل از خرید، چون میخای مستقیم وصل کنی باید EQ پخشو دستکاری کنی که صداش به دلت بشینه و بقول خودت تیس تیس نباشه، اما با تو جه به مشخصاتش رنج اجرای فرکانس های بالاش کم بنظر میرسه،
محتوای مخفی: EMV 100.5
حتما تست بگیر قبل از خرید، چون میخای مستقیم وصل کنی باید EQ پخشو دستکاری کنی که صداش به دلت بشینه و بقول خودت تیس تیس نباشه، اما با تو جه به مشخصاتش رنج اجرای فرکانس های بالاش کم بنظر میرسه،
دادا ما ساکن تبریز هستیم... غیر ممکنه تو تبریز از اینا پیدا بشه! پس تستش ممکن نیست! :(
حجم صداش چقدری میشه؟ صداش به گوش میرسه!![]()
دوستان نظرتون راجع به hertz dsk 130 چیه؟ جا میشه برا استیج جلو پراید؟
در مورد کیفیتش چی؟
سلام
نميدونم؟پرايد سايزش 10 هست.كيك پنل بخواهي بسازي اگر مدل ماشين قديميه ميشه يه 2-3 ليتري رو در ساخت با فايبر يا MDF كه فايبرش هزينه بالائي داره.ضمنا سايز 16.5 ميگيري.ولي اگر مدل جديد هست كل در بايد مدل بشه و فايبر كار كنه. يك ميليون اب ميخوره برات.
من بودم به جاي سريه 9 ، كن وود 7056 ميگرفتم.500 تومن.
co خوبه يك اسپيكر كيفيتي هست.من خودم هم حجم BASS ش رو ميپسندم چون براي 9*6 كافيه.بيس نرمي هم داره قيمتش هم 455 هست..ولي با توجه به سلائق شنيداري دوستان فكر ميكنم عزيزاني كه BASS خيلي بالا نياز دارن بايد يه ساب 10-12 بسته به نوع خودرو و فضاي اطاق آنها تو سيستمشون در نظر داشته باشند.
ممفيس يه برند معمولي ولي در حد خوب هست.دليلش شايد به خاطر كم بودنش و تو ايران انحصاري بودنش هست.
به به چشممنون به آواتار امير جان هم روشن شد.كجائي پسر خوب؟بابا يه كمك هم به من پيرمرد بديد
140 مدل 2013 هست.فلش هم ثاپورت ميكنه يه سري سيستم جديد هم اضافه شده بهش.
علي جان مگه ميشه؟!!البته اگر از نظر حجم بيس داري مقايسه ميكني خدمتت عرض كنم اون يه كواك 7*10 هستا اين يه كامپ كيفيته.آمپ چيه؟
10 سانتي ميخوره.
صداش به گوش میرسه عزیز ، منتها بستگی به Sensitivity گوش هم داره![]()
همون اسپیکر جلوی پراید و فرض کن بدون فرکانس بالا و ی مقدار صدای پر تر
سیستم رو ماشین چیه الان ؟
استیج جلو چی داری؟
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
مخلص حمید خان هم هسیتم هاااااا ، زنده باشی
شما و همه دوستان ببخشید که بعلت مشغله کمتر میتونم سر بزنم
از طرفی بعضی دوستان یه مشاوره هایی میخوان که بنده یا توفیق شنیدن صدای اون قطعات رو نداشتم یا اطلاعاتم درموردش کافی نیست به همین خاطر امکان نظر دادن و مقایسه نیست و بنده فقط به تشکر بسنده میکنم
در هر حال بنده از بودن در جمع شما بسیار خوشحالم
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم به چشمم خورد که جالب بود برام، هر چند قیاس کاملی نیست
Last edited by pahama1; 30-10-2013 at 15:47.
ممنون ازجوابتون ولی منظورتون ازیه سری سیستم جدیدچیه؟![]()
حساسیت گوش در حد کر! اونقد با هدفون های سنهایزر گوشامونو خط خطی کردیم که نگو و نپرس!
پخش ۷۰۱۶
اسپیکر ۶۰۹
آمپلی ۵۵۰۰
دیگه پول برا ساب ندارم! :(
استیج جلو هیچی موجود نیس!
باتشکر
اقا حميد شرمنده اين سوال اخرم بكنم
اين kenwood 526 كه فرموديد بگيرم واس ممفيسا حدود قيمتش چنده و ايا خودتون داريد؟
ممنووون
Last edited by sh_king; 30-10-2013 at 19:43.
اگه اوضاع مالی خوب نیست و بعدا هم نمی خوای زیاد هزینه کنی، دو تا باند فابریک بنداز جلو دونه 10 تومنه ، مستقیم وصل کن به پخش و با fade تنظیمش کن، از هیچی بهتره
Last edited by pahama1; 30-10-2013 at 21:29.
اقا 1دین و 2دین ینی چی؟
2اهم و 4اهم چه فرقی با هم دارن؟
از یه امپ 4کاناله میشه 2کانال2اهم گرفت و با بریج1کانال4اهم؟یا فقط 2اهم میده یا فقط4اهم؟
اگه به اسپیکر 2اهم ورودی4 اهم بدی چی میشه؟و برعکس؟
Peak Power Handling وrms رو هم یه توضیح مختصر بده؟!
یکی منو روشن کنه؟!
ممنون
Last edited by perspolis55; 31-10-2013 at 14:45.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)