نظر منو بخوای به شرکتش توجه نکن اول مرکز تلفنت رو مشخص کن بعد پورت اینترنت رو از یکی از شرکتها که کارش تو اون مرکز خوبه سفارش بده
مثلا برای اندیشه بگم که خودم خط 3 هستم اما سرعتم با خط 5، 7 متفاوته
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نظر منو بخوای به شرکتش توجه نکن اول مرکز تلفنت رو مشخص کن بعد پورت اینترنت رو از یکی از شرکتها که کارش تو اون مرکز خوبه سفارش بده
مثلا برای اندیشه بگم که خودم خط 3 هستم اما سرعتم با خط 5، 7 متفاوته
من خط 5 هستم اینکه که میگین سرعتتون با خط 5 و7 متفاوته یعنی منظورتون اینه که 3 سرعتش بیشتره؟ به خاطر خط تلفوننتون. قبلا هم چنین چیزی شنیده بودم نظرتون در مورد البرز چیه؟کدوم شرکت تو خط 5 کارش خوبه؟
تو خط 5 ، شاتل خوبه که به درد شما نمی خوره ، چون دانلودت بالاست پس همون اندیشه رو بگیر و البرز رو هم وللش.
سلام
یکی از فامیلام رفته اندیشه مثل اینکه خط تلفنش فیبر نوری هست می خواستم بدونم حالا که این شرکتا بهش Adsl نمیدن چطوری یا از کجا میتونه Adsl بگیره مخابرات میتونه بهش سرویس adsl بده یا نه بعد سرعت دانلود 128 مخابرات محدود چنده؟
یکی از دوستام هم خطش با 426 شروع میشه اونم بهش سرویس نمیدن میتونه بره مخابرات سرویس بگیره یا نه؟
مخابرات بره میتونه خطشو از فیبر نوری در بیاره و مسی کنه یا نه؟
دوستان, کسی از سرویس های نامحدود شرکت هایی غیر از اندیشه خبر داره؟ (قیمت, سرعت و...)
سرویس 128 شاتل 30 تومان و سرعت دانلود بین 90 تا 110.
دوستان، این شعبه اندیشه که تویه خیابان معلم هست، کاره ثبت نام و تمدید انجام میده؟؟؟!
دوستان تفاوت این سیسم +2 اندیشه با معمولیش چیه...؟! قیمتش که خیلی مناسب تره...256 نامحدودش از 128 ـش که من الان استفاده میکنم 3 تومن ارزونتره...!
چون من آنلاین زیاد بازی میکنم قطعی های مکرر اندیشه بدجور اذیت میکنه..از طرفی هم نمیخوام حداقل نصف ماه رو بی اینترنت بمونم تا از یه سرویس دهنده برم به یه سرویس دهنده دیگه...! :(
میخواستم بدونم این سیستم+2 با معمولیش فرق داره و اگه بهتره دیگه اسباب کشی نکنم...! :|
کسی اطلاعی نداره
فکر کنم منظور شما اشتراک 1 به 10 هستش که به گفته دوستان اصلا بدرد نمیخوره و سرعت پایینی داره و پهنای باند شما بین 10 نفر تقسیم میشه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)