مدلی که گفتین خیلی کت و کلفته ابعادش
G12 تنها بحثی که میشه راجع بش کرد همین زوم پایینشه، مشکل ساز نیس بعدا؟
چون خیلی دوس دارم داشته باشمش
ممنون
مدلی که گفتین خیلی کت و کلفته ابعادش
G12 تنها بحثی که میشه راجع بش کرد همین زوم پایینشه، مشکل ساز نیس بعدا؟
چون خیلی دوس دارم داشته باشمش
ممنون
سلام
دوربین fujifilm finepix z9 چطوره ؟
یه چیز می خوام باهاش بتونم به صورت آماتور استفاده کنم . ارزون هم باشه . کوچیک هم باشه . از باطری قلمی هم متنفرم
دیگه چه چیزی هست؟
سلام دنبال یه دوربین دیجیتال خوب میگردم که تا 350 تومن باشه , عکسش بیشتر واسم مهمه تا فیلمش .
چه چیز های خوبی هست تو این قیمت پیشنهاد بدید ؟؟
متوجه منظورتون از مشکل ساز بودن،نشدم!!!
معمولا برای سبکهای عمومی بهتره دوربینی با زوم بالا رو بردارین تا بتونید در صحنه های مختلف بخوبی مانور بدین.
دقیقا همینه(با تشکر از دوست خوبم):
نمیدونم چرا شما اینقدر روی سونی متمرکز شدین!!!
باور کنید سونی کیفیت فیلمبرداری بسیار بسیار ضعیفی داره و عکسهای شفافی هم نمیتونه بگیره.
فکر میکنم تنها فرق، در قابلیت EyeFi باشه که در HX30v وجود داره.
وب سایت معتبری رو نتونستم برای اطلاعات این مدل پیدا کنم!!!
ولی تا اونجایی که می دونم این مدل قابلیت پاناروما نداره. اون مشکل هم به خاطر کیفیت پایین رنگ نمایشگره!!!
متشکرم .به نظرم بهتره من انتظاراتمو بگم و شما لطف کنید یه دوربین مناسب معرفی بفرمائید:
بودجه تا 800 تمن
حسگر پیشرفته با کیفیت بالای 16 مگاپیکسل
فیلم برداری فول اچدی با سرعت 60 فریم و البته با کیفیت
بزرگنمایی بالای 15 یا 20 برابر
ابعاد کوچک و سبک و در عین حال مقاوم و زیبا
من انتظاراتم همیناس و چیزه دیگری نمیخوام و اینا خیلی برام مهمه .مخصوصا فیلمبرداریش.لطفا دوربین های متناسب با این موارد رو پیشنهاد بفرمائید
ممنون
فیلمبرداری FullHd در این کلاسها بیشتر از 30فرم نیست. بهترین حالت هم در 23 فرم هستش که فیلمهای بلوری هم بر
اساس این استاندارد هستن.بالاترین و بهترین کیفیت از آن استاندار H.264/MPEG-4 AVC هستش که در دربینهای فیلمبرداری
حرفه ای هم از اون استفاده میشه که با استاندارد اون 23.97fps هستش و یک استاندار کلی برای بلوری و 1080P , 720p
میباشد. فریم60 یکی از قدیمیترین استاندارهای فیلمبرداری هستش که معمولا سونی و پانوسیک یکی از پرطرفدارترینهای
اون هستند. پس برای داشتن کیفیت عالی دور استانداردهیا قدمی نباید رفت!!!
در مورد پیکسلاژ هم قبلا توضیح دادم. باید ابتدا به اندازه سنسور دقت داشت بعد پیکسل. چون اساسا سنسورهای کوچک
با پیکسل بندی بالا اصلا کارا ظاهر نمیشن. و عکس این موضوع نتیجه بهتری داره! البته پیکسل بالا هم اهمیت داره. ولی در
مرتبه دوم یا سوم اهمیت.
در مورد سایر گزینه ها توضیحی لازم نیست. با تمام این تفاسیر مدل زیر رو توصیه میکنم:
در حال حاضر این مدل بیشترین نزدکی رو با معیارهای شما داره:
Sony Cybershot HX20...725.000
البته از استاندردهای قدیمی فیلمبرداری بهره برده که با تنظیمات دستی و کمی حوصله، میشه نتیجه نسبتا مطلوبی رو
گرفت. اگر چه در نور کم زیاد خوب عمل نمیکنن. ولس سعی کنید تنظیمات فیلمبرداری رو دستی انجام بدین.
با کمی افزایش بودجه:
Fujifilm FinePix F500...375.000
سلام.
سبک عکاسی؟؟؟
سقف بودجه؟؟؟
فیلمبرداری براتون مهمه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)