تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1310 از 2014 اولاول ... 3108101210126013001306130713081309131013111312131313141320136014101810 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,091 به 13,100 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پزشک تیم پرسپولیس از آخرین وضعیت مهدی واعظی دروازه بان این تیم گفت: واعظی تمرینات خود را آغاز کرده و به بازی با ملوان خواهد رسید
    خدارو شکر

البته حقيقي هنوز جاي کار داره

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کلا تو دنیا به نظرم 3تا تیم خیلی خوش شانسن آلمان و بایرن مونیخ و اون یکی هم خودتون میدونید!!!!!!!

3شنبه استادیوم انشاالله هم دیگه ملاقات کنیم

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بلوز طرفداران تیم پرسپولیس

Last edited by mojtaba007; 08-12-2008 at 02:27.

پروفشنال f.kh0511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حقيقي: نمي‌دانم چرا بايد به كميته انضباطي بروم

کانون هواداران پرسپولیس : دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: دنبال حاشيه‌سازي نيستم؛ اما نمي‌دانم چرا بايد به كميته انضباطي بروم. عليرضا حقيقي اظهار داشت: خوشحالم كه در يك بازي حساس موفق شدم دروازه پرسپوليس را بسته نگه دارم. راه‌آهن در خط حمله، بسيار سخت‌كوش بود و اين مورد از آمار گلزني آنها در ليگ برتر مشخص شده بود. وي افزود: كادر فني از عملكرد من رضايت دارد. برايم مهم همين مورد است؛ ولي مطمئن باشيد در بازي بعدي نيز قصد دارم دروازه را بسته نگه دارم. حقيقي عنوان كرد: دنبال حاشيه‌سازي نيستم؛ اما نمي‌دانم چرا بايد به كميته انضباطي بروم و در مورد چه موردي صحبت كنم. البته تابع نظرات فدراسيون هستم و در اين خصوص مشكلي ندارم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ذره ای از تعصب نوری با نیمکت نشینی کم نخواهد شد // نوری همچنان در خدمت تیم است

کانون هواداران پرسپولیس : جدايي پژمان نوري از تيم فوتبال پرسپوليس تكذيب شد و اين بازيكن همچنان در تمرينات تيمش شركت مي‌كند.

بعد از اخباري كه مبني بر نارضايتي پژمان نوري و جدايي احتمالي اين بازيكن از پرسپوليس مطرح شد، مدير روابط عمومي باشگاه اين اتفاق را غير ممكن خواند.
    مرتضي ضرابي در اين رابطه گفت: نوري يكي از بازيكنان آماده و البته حاشيه گريز تيم است و تاكنون هيچ صحبتي درباره جدايي و حتي نارضايتي به خاطر نيمكت نشيني مطرح نكرده است.

وي همچنين ادامه داد: نوزي در سال‌هاي اخير هميشه در كنار تاثيرگذاري‌هاي زيادي كه از خود نشان داده است، هميشه يكي از بازيكنان آرام تيم بوده و به طور حتم با ‪ ۹۰‬دقيقه نيمكت نشيني، پرسپوليس را در اين روزهاي حساس به حاشيه نخواهد برد.
    گفتني است پژمان نوري در بازي با راه آهن شهر ري براي اولين بار در ليگ هشتم، با تصميم سرمربي در جمع يازده بازيكن اصلي قرار نگرفت.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

درخشش پژمان با تعصب در تمرين پرسپوليس

کانون هواداران پرسپولیس : تمرين تيم فوتبال پرسپوليس تهران پيش از ظهر امروز در زمين شماره 2 ورزشگاه راه آهن برگزار شد.
    تمرين امروز سرخپوشان از ساعت 11:30 آغاز شد و بازيكنان به گرم كردن، تمرينات سرعتي، آقا وسط، حمله به دفاع، سانتر از جناحين و ضربه به سمت دروازه پرداختند.
    احمدرضا عابدزاده به بازيكنان هشدار جدي داد كه با تمام قوا به تمرين بپردازند. سپهر حيدري و مسعود زارعي در تمرينات گروهي شركت كردند. افشين پيرواني تمرينات ويژه‌اي را براي مهاجمان درنظر گرفت. پژمان نوری که در دیدار مقابل راه آهن در ترکیب پرسپولیس حضور نداشت با درخشش در تمرین امروز خود را آماده بازی مقابل سایپا کرد.

ادموند بزيك مهاجم سابق پرسپوليس با حضور در محل تمرين، دقايقي با محمود خوردبين و بازيكنان پرسپوليس به گفت و گو پرداخت. رحمان رضايي از سوي كادر فني در جناح چپ خط دفاعي امتحان شد. علي كريمي و نيكبخت واحدي ضربات كاشته را نيز تمرين كردند.
    در پايان تمرين، تمامي بازيكنان به زدن ضربات پنالتي پرداختند. حدود 150 هوادار در محل تمرين حضور داشتند و با تشويق پيرواني به حمایت از او پرداختند. تمرين ساعت 13 به پايان رسيد.
    گفتنی است؛ آخرین تمرین سرخپوشان قبل از دیدار با سایپا فردا دوشنبه در ساعت 30/11 در زمین راه آهن برگزار می شود.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میثاق معمارزاده: تنها مشکلم در آلمان دلتنگی بود

کانون هواداران پرسپولیس : میثاق معمارزاده دروازه بان خوش قامت و بلند بالای پرسپولیس که بدلیل عمل جراحی بر روی پایش جای خودش را به رحمان رضایی داده بود، ظهر امروز در باشگاه حضور یافت و به دیدار مدیر عامل پرسپولیس رفت. میثاق پس از صحبت با مدیر عامل پرسپولیس، گفتگوی کوتاهی با کانون ه انجام داد که از حضورتان می گذرد:

ضمن خوشامدگویی، علت حضور در باشگاه...

دلم برای باشگاه پرسپولیس تنگ شده بود و آمدم تا با مدیر عامل و مسئولان باشگاه دیدار و گفتگو کنم.

مشکلی نداری؟

خیر، به هیچ وجه. آمدم تا از حضورم در ایران و اعلام وضعیت و شرایط سفر به آلمان گزارشی را در اختیار باشگاه قرار دهم.

جراحی چگونه بود و نظر پزشک معالجت در خصوص این عمل...

دکتر «بوئینش» پزشک جراح آلمانی من پس از جراحی روی پایم گفت: شرایط برای تو خوب است و نسبت به دیگر بازیکنان ایرانی که به من مراجعه می کنند، وضعیت مناسب و بهتری داری.

آیا تمرینات ویژه ای را مرور می کنی؟

بله، فعلاً روزانه وزنه می زنم، آب درمانی می کنم و فیزیوتراپی نیز در دستور کار دارم.

کی پا به توپ می شوی؟

اصولاً پس از عمل جراحی بعد از 14 تا 16 هفته، دویدن آغاز می شود که فکر می کنم من نیز در آینده ای نزدیک شروع به دویدن کنم. فکر می کنم حدوداً از اواسط بهمن ماه و یا اوایل اسفند سال جاری به تمرینات پرسپولیس باز گردم.

آیا در آلمان مشکلی داشتید؟

بله، تنها مشکلی که در آلمان داشتم دلتنگی و غربت بود که آنهم با حضور محسن خلیلی و بازیکنان آلمانی تا حدودی مرتفع شد.

چند کیلو اضافه وزن داری و شرایط بدنی...

پس از عمل جراحی بدلیل استراحت و عدم تحرک ناخودآگاه اضافه وزن به سراغ بازیکنان مصدوم می آید که با توجه به این موضوع فکر نمی کنم مشکلی برای من وجود داشته باشد چون حدود 2 کیلو گرم اضافه وزن دارم و سابقه کم کردن وزن را نیز در سابقه کاری ام دارم.

وضعیت حضورت در پرسپولیس چگونه است و چه حسی داشتی وقتی از لیست این تیم خارج شدی؟

طبق صحبتهایی که با مسئولان باشگاه داشتم، سرخپوشان را در مسابقات جام باشگاههای آسیا همراهی خواهم کرد. اما در خصوص احساسم در مورد خروج از لیست پرسپولیس باید بگویم که حس خیلی بدی داشتم. هیچ بازیکنی دوست ندارد از لیست تیمش حذف شود اما من به خاطر نیاز و موفقیت باشگاه محبوبم، خودم را کنار کشیدم تا پرسپولیس در این راه موفق باشد.

شرایط پرسپولیس را در بازیهای اخیر چگونه ارزیابی می کنید؟

پس از ترک افشین قطبی، تصور می شد این تیم با مشکل اساسی و عدم نتیجه گیری لازم مواجه شود اما بزرگی پرسپولیس بار دیگر به رخ همگان کشیده شد که این باشگاه ریشه دار روی نام مربیان و بازیکنان حساب نکرده و با بازیهای درخشان، این تیم روند رو به رشدی را سپری می کند.

در مورد عملکرد علیرضا حقیقی...

علیرضا حقیقی دروازه بان جوان و با آتیه ای است و طی چند دیدار اخیر عملکرد خوبی را از خود به نمایش گذاشته است و نیاز به زمان دارد تا به شرایط آرمانی و مطلوبی که خود او انتظار دارد، برسد.

امیدوارم مصدومیت سید مهدی واعظی هر چه زودتر بهبود یافته تا پرسپولیس مشکلی از بابت دروازه نداشته باشد.

چه پیامی برای هواداران دارید؟

من با بدشانسی مواجه شدم و فرصت زیادی نداشتم تا بازیهای خوبی را از خود به نمایش بگذارم اما امیدوارم هر چه زودتر به تیم محبوبم بازگردم تا بتوانم خواسته باشگاه، تیم و هواداران را بر آورده سازم.

در مورد بازیهای تیم ملی و حضور در این تیم چه نظری دارید؟

بازی با امارات را دیدم، زیاد خوب نبودیم اما گرفتن یک امتیاز از امارات آنهم در خانه آنها، مطلوب بود. با توجه به حضور علی دایی بعنوان سرمربی تیم ملی و اثبات فعل خواستن در او، وضعیت تیم ملی بسیار ایده آل است و امیدوارم با تمام قدرت در رقابتهای باقیمانده مقدماتی جام جهانی شرکت کنیم و با اقتدار کامل به جام جهانی صعود نمائیم.

هر بازیکنی آرزو دارد پیراهن تیم ملی کشورش را بر تن کند. من پیش از این نیز در دیدار تیم ملی ایران مقابل کویت روی نیمکت تیم ملی حضور داشتم و با توجه به اینکه علی دایی بهترینها را به تیم ملی دعوت می کند، سعی می کنم با حضور در پرسپولیس بتوانم پیراهن تیم ملی را بر تن کنم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

باید سایپا را شکست دهیم ؛ از تجربیات رحمان استفاده می کنم

کانون هواداران پرسپولیس : مدافع تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: برای رسیدن به صدر جدول باید با استفاده از امتیاز میزبانی و قدرت بالای روحی و فنی بازیکنان، سایپا را شکست دهیم.
    مجتبی شیری در گفتگویی در مورد وضعیت تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با کسب دو پیروزی ارزشمند در 2 دیدار گذشته از همه نظر در شرایط بسیار خوبی قرار داریم و امیدوارم با ادامه این روند خیلی زود به صدرجدول رده بندی لیگ برتر صعود کنیم.
    وی تغییرات ایجاد شده در کادر فنی این تیم را شوک مثبتی برای سرخپوشان قلمداد کرد و افزود: بازیکنان امروز با انگیزه بالایی در تمرینات شرکت می کنند و درصدد آن هستند با ارائه شایستگی های خود، به موفقیت پرسپولیس در مسابقات آینده کمک کنند.

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس تهران در مورد دیدار این تیم برابر سایپا تاکید کرد: سایپا بازیکنان بسیار خوبی را در اختیار دارد اما در این فصل نتایج خوبی را کسب نکرده است. البته حضور مایلی کهن در این تیم هم می تواند شوک برای آنها محسوب شود به همین دلیل تاکید می کنم بازی بسیار سختی را برابر آنها پیش رو داریم.
    وی در مورد حضور رضایی در پرسپولیس و احتمال نیمکت نشینی اش هم اظهار داشت: من به عنوان یک بازیکن جوان به خوبی می توانم از تجربیات رحمان استفاده کنم. ضمن اینکه پست من با وی متفاوت است و می توانیم با همدیگر زوج خوبی را در جناج چپ دفاعی پرسپولیس ایجاد کنیم.
    مدافع شیرازی تیم پرسپولیس اضافه کرد: قطعا حضور بازیکنان بزرگ در پرسپولیس باعث افزایش رقابت در تیم می شود که با اتکا بر این انگیزه و قدرت جنگندگی بازیکنان، پرسپولیس می تواند روزهای خوبی را پیش رو داشته باشد و خود را برای موفقیت های بزرگ در ایران و آسیا آماده کند.
    شیری در پایان در پاسخ به این سوال که آیا حضور بازیکنان مطرح همانند لیگ سوم می تواند مانع موفقیت این تیم شود؟، گفت: در آن سال حاشیه های زیاد به پرسپولیس ضربه زد ولی فعلا حاشیه ای در تیم وجود ندارد و همه بازیکنان تمام تلاش خود را برای موفقیت تیم به کار می بندند.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پيرواني: اطلاعي از جدايي نوري از پرسپوليس ندارم

کانون هواداران پرسپولیس : افشين پيرواني در گفت‌وگویی، اظهار داشت: هميشه سايپا مقابل تيم‌هاي بزرگي مثل پرسپوليس، دردسرساز بوده است چون داراي امكانات خوب و بازيكنان باهوشي هستند.
    وي افزود: مايلي كهن مانند ياوري، استاد من بوده است. در نقش بازيكن، سال‌ها در خدمت او بوده‌ام. قرار گرفتن مقابل سرمربي سابقم، برايم سخت است؛ ولي سرمربي پرسپوليس هستم و به فكر گرفتن 3 امتياز حساس براي تيم خودم هستم.
    پيرواني عنوان كرد:‌ ‌گرفتن 3 امتياز آسان نيست. نبايد فريب جايگاه سايپا در جدول را بخوريم. با تعامل بين بازيكنان، سعي كنيم يك روز خوب را مانند چند بازي گذشته سپري كنيم.
    پيرواني يادآور شد: فيلم‌هاي بازي سايپا و تيم خودم را ديده‌ام و ضعف آنها را به خوبي مي‌دانم. اميدوارم بازيكنان پرسپوليس با گوش دادن به حرف‌هاي كادر فني، ضربه‌هاي نهايي را به خوبي وارد كنند.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص نتايج استقلال و صدرنشيني آن، گفت: ارتباطي به ما ندارد كه تيم هاي ديگر چه نتيجه‌اي را كسب مي‌كنند. فقط به فكر موفقيت خودمان و بدست آوردن امتيازها هستيم تا در نيم فصل دوم جواب خيلي‌ حرف‌ها را بدهيم.
    وي با رد خبر رفتن برخي بازيكنان پرسپوليس در نيم فصل، اظهار داشت: به تمام بازيكنانم احتياج دارم. خودم اولين نفري بودم كه با آنها در پرسپوليس تمرين كردم. به هيچ كدام از آنها اجازه رفتن را نمي‌دهم؛ اما بايد تعامل آنها نيز با من فقط براي موفقيت باشد.
    وي افزود: هر بازيكني كه دلش با پرسپوليس است، تا هر وقت دوست دارد در تيم مي‌ماند. اطلاعي از جدايي نوري ندارم و براي ثابت شدن حرف‌هاي او، به مصاحبه‌اش توجه نمي‌كنم؛ بلكه در جلسه‌اي رودررو، با او گفت و گو مي‌كنم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پتروويچ: من و كريمي شبيه هم هستيم

فوتبال- كريم اعظمي:
    ايوان پتروويچ يكي از بهترين خريد‌هاي پرسپوليس در اين فصل محسوب مي‌شود.
    او كه سال گذشته با پيراهن ابومسلم در ليگ‌برتر بازي مي‌كرد، با درخشش در اين تيم در نهايت به پرسپوليس آمد و حالا يكي از مهره‌هاي تاثيرگذار سرخپوشان در خط مياني محسوب مي‌شود.

نكته قابل‌توجه به بازيسازي بي‌نقص پتروويچ در ميانه ميدان بر مي‌گردد و حالا او با 11 پاس گل بهترين پاسور ليگ‌برتر است. اين درحالي است كه پتروويچ برخلاف سال گذشته هنوز با پيراهن پرسپوليس موفق به گلزني نشده است. پتروويچ در گفت‌وگو با همشهري شرايط فعلي تيمش را مناسب ارزيابي كرده و مي‌گويد: «فكر مي‌كنم نسبت به هفته‌هاي گذشته تيم ما آرامش بيشتري دارد و بعضي از اتفاقاتي كه براي هر تيمي مشكل ايجاد مي‌كند كمتر شده است. فقط اميدوارم اين روند را ادامه دهيم.»

بازي با راه‌آهن چطور بود؟
    بازي بسياري خوبي بود و فكر مي‌كنم تمركز بالاي بازيكنان باعث شد تا در نهايت سه امتياز را بگيريم. البته من دو موقعيت را با بدشانسي هدر دادم ولي مهم اين است كه راه‌آهن را شكست داديم و حالا فقط با تيم صدر جدول 4 امتياز فاصله داريم.

از اينكه دو موقعيت گل را از دست دادي ناراحت بودي؟
    بله ناراحت بودم چون دوست داشتم براي پرسپوليس گل بزنم. البته كمي هم بدشانس بودم ولي خوشحالم كه دو پاس گل دادم تا در برد پرسپوليس به تيمم كمك كنم.

چرا برخلاف فصل گذشته هنوز در گلزني ناموفق بوده‌اي؟
    دليل خاصي ندارد، فقط بدشانسي آوردم و حتي بعضي از ضربات من در بازي‌هاي گذشته به تير دروازه اصابت كرد. البته از اين خوشحالم كه هواداران، كادر فني و مسئولان باشگاه از عملكردم رضايت دارند.

سيستم پرسپوليس از 1-3-2-4 به 2-4-4 تغيير پيدا كرده است. اين موضوع را مثبت ارزيابي مي‌كني؟
    فكر نمي‌كنم در فوتبال سيستم موضوع بسيار مهمي باشد چون خيلي از مسائل نسبت به سيستم بازي مهم‌تر است. البته فكر مي‌كنم استفاده از دو مهاجم به نفع پرسپوليس است. چون فشار زيادي روي دروازه‌ حريفان ايجاد مي‌شود و قدرت نفوذ هافبك‌ها هم باعث خواهد شد تا دفاع حريف توان مقاومت مقابل عناصر هجومي پرسپوليس را نداشته باشد.

به نظر تو افشين پيرواني چه تفاوت‌هايي با افشين قطبي دارد؟
    قبل از اينكه قطبي بيايد تمرينات را با پيرواني شروع كرديم و او نسبت به تيم آشنايي كامل دارد. البته من هيچ مشكلي با قطبي نداشتم و رابطه خيلي خوبي بين ما برقرار بود ولي احساس من اين است كه پيرواني به بازيكنان بيشتر نزديك است و با همه آنها به خوبي ارتباط برقرار مي‌كند.

فكر مي‌كني پرسپوليس قهرمان شود؟
    شانس زيادي براي قهرماني داريم. در ضمن ما در كارهاي دفاعي كمي مشكل داشتيم ولي فكر مي‌كنم كه شرايط الان بهتر شده و علاوه بر اينكه در كارهاي دفاعي قوي‌تر هستيم، در خط حمله موقعيت‌هاي زيادي را ايجاد مي‌كنيم.

اصلي‌ترين حريف پرسپوليس براي رسيدن به قهرماني چه تيمي است؟
    فكر مي‌كنم سپاهان و استقلال تهران حريفان اصلي ما هستند. ذوب‌آهن هم تيم بسيار خوبي است ولي بعيد مي‌دانم آنها قهرمان شوند.

بازي كردن كنار فوتباليستي مثل علي كريمي چطور است؟
    من قبل از اينكه به پرسپوليس بيايم كريمي را مي‌شناختم. او فوتباليست بسيار بزرگي است كه در باشگاه معروفي مثل بايرن مونيخ بازي كرده و شخصيتي قابل احترام است. من از بازي كريمي به خصوص پاس‌هاي استثنايي‌اش لذت مي‌برم و هر موقع حركات او را مي‌بينم ياد خودم مي‌افتم چون سبك بازي و استيل ما دو نفر شبيه هم است.

فكر مي‌كني به تيم‌ملي صربستان دعوت شوي؟
    متاسفانه بازي‌هاي من در ايران بازتابي در تلويزيون كشورم ندارد ولي روزنامه‌ها از من مطالب خوبي مي‌نويسند و عملكردم را مورد ارزيابي قرار مي‌دهند. اگر به كشورم برگشتم بايد در اين زمينه با سرمربي تيم‌ملي حرف بزنم و اميدوارم كه به‌زودي دعوت شوم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •