فک کنم مشکل از کرک هست
فک کنم مشکل از کرک هست
با سلام من بازی pes 2010 فارسی نوین پندار رو خریدم
وقتی dvd 2 بازی رو میزارم برای نصب این پیغام رو میده
I]]
حتی از dvd امیج گرفتم بازم نشد
اول نصب DVD 2 این ایراد رو میگیره یا وسطای نصبش؟...منظورم اینه که وقتی این ایراد رو میگیره آیا هیچی از نصب DVD 2 گذشته یا نه؟
سلام دوستان
من بازی modern war ll رو گرفتم
تا دی وی دی 3 اتفاق خاصی نمی افته ولی دی وی دی 4 رو که میزاری یعنی به Data22 که میرسه متاسفانه ارور feature Transfering میده
میخواستم بیبنم اگر کسی راه حلی داره لطف کنه و یا اگر دوستی پیدا میشه که بتونه فایل های دی وی دی 4 یا همون Data22 به بعد رو برای من بزاره که دانلود کنم بی نهایت ممنون میشم
مرسی
با سلام خیر وقتی dvd 2 را میزارم هیچی ازش نمیره همون وقت پیغام رو میده
اول نصب هیچی نگذشته
دوست من DVD خرابه...باید عوضش کنی!
خوب اول بگم چون این بازی دستکاری ایرانیهاست زیاد حساب کتاب توی کارش نیست ولی راه حلهای احتمالی که میتونم بهت بدم:
1-اول از همه برو در قسمت uninstall program ویندوز ببین اگه بازی حتی به طور اسمی اونجا ثبت شده پاکش کن...
2-در قسمت run ویندوز تایپ کن regedit و در اون قست ببین چنین آدرسی وجو داره:
اگه وجود داشت پاکش کن...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3-توی منوی run تایپ کن msconfig و تموم startupها رو disable و سیستم رو restart کن....
حالا ببین بازی نصب میشه یا نه..اگه شد که هیچ وگرنه یا DVD بازی یا کلا setup بازی ایراد داره!!
سلام دوستان
من بازی modern war ll رو گرفتم
تا دی وی دی 3 اتفاق خاصی نمی افته ولی دی وی دی 4 رو که میزاری یعنی به Data22 که میرسه متاسفانه ارور feature Transfering میده
میخواستم بیبنم اگر کسی راه حلی داره لطف کنه و یا اگر دوستی پیدا میشه که بتونه فایل های دی وی دی 4 یا همون Data22 به بعد رو برای من بزاره که دانلود کنم بی نهایت ممنون میشم
مرسیممنون میشم دوستان محتوای دی وی دی 4 ام رو برای من برای دانلود بزارن اگر در دست رس هست ، data22 به بعددوست من DVD خرابه...باید عوضش کنی!
سلام دوستان عزیز
من با save بازی Grand Theft Auto Episodes From Liberty City مشکل دارم یعنی سیو نمیشه بازی! چون اکانت Windows Live میخواد... البته من ساختم و لاگین میکنم ولی مشکل بعدی Product Key بازی رو میخواد!!! اینو دیگه چیکار کنم؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان عذر میخوام که سوالمو اینجا میپرسم ولی تاپیکشو پیدا نکردم.......
بازیSpilit Secend که خیلی وقت نیست اومده رو وقتی نصب و اجرا میکنم توی بازی صفحه توش لکه های قرمز بسیار زیادی داره .....توی بازی ترانسفورمرز قدیمیه هم همینجوری میشد......مشکل سیستم اصلا ندارم چون سیستمم قویه......راه حل چیه ؟؟؟ میشه سریع کمکم کنید ؟؟؟؟
اینم عکس از چراغ عقب ماشین.....لکه های قرمز رو ببینین دور چراغها......
Last edited by Mehdi-HTC; 23-09-2010 at 12:19.
سلام این مشخصات سیستمم من که2 هفته هست بستم
ویندوز هم سون هاردمم ویروس نداره با آنتی ویروس کسپر آپدیت شده چک کردم و هاردمم فقط روش ویندوز هست وتازه f دیسک کردم
cpu:amd 435
ram:2 gig 1333 serigaming adata cl8
main:biostar a 770e3
vga:spphire ati 512 mb
power:memonex 540 w
hdd: IDE westerndigital
monitor: crt lg e700b
من الان بازی pes رو نصب کردم 2010 رو وقتی کیفیت تصویر رو high میزارم رو هر رزولوشنی هست موقع بازی مثلاوقتی توپ رو دروازه بان شوت میزنه و بازیکن توپ رو پاس میده و بازکن میدود بعضی قسمتهای تصویر 1 حالت پرش خفیف ایجاد میشه
رو سایز تصویر600*800 رو کیفیت low تغریبا مشکل کمتر شده
قبلا مشکل شدید رو با بازی Wingelenen 2006 داشتم دوستان گفتن 2006 مشکل داره
حالا که pes نصب کردم هم مشکل این طوری هست
گرافیک رو بردم گارانتی گفتند سالمه البنه زمانی که 2006 نصب کردم
ماربوردو رم و پاور هم گارانتی گفتند سالمه
هارد ide که 4 ماهی بود خریده بودم مال کیس قبلی لود اونم سالمه
مانیتنور هم که تا جالا با هاش مشکل نداشتم و موردی ازش ندیدم
بابرنامه fumark تست 30 استابیلتی گرفتم و اصلا مشکلی برای گرافیک پیش نیمد
برنامه کاتالیست درایور هم با جدید ترین ورژن و ورژن که رو سیدی گرافیک چک کردم مشکل برپاست
بایوس هم آپدیت هست
دو در کیسم هم بازه دما گرافیک حالت عادی رو 38 تا د40 هست با بازی pes رو 47 میره
منوندم این مشکل لعنتی از چیه به خداخسته شدم اینقدر دنبال این مشکل رفتم هیج کس هر راهی بود رفتم مشکل از چی نمیدونم
تو تاپیک مشکالات گرافیک مشکل رو مطرح کردم اونام گفتند قطعات رو چک کن ببین سالمهکه منم این کار رو کردم و مشکل همچنان باقیست
چی کار کنم تو رو خدا بگین
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)