تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1310 از 3195 اولاول ... 31081012101260130013061307130813091310131113121313131413201360141018102310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,091 به 13,100 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من تا نصفه گذاشته بودم واسه دانلود و بعد ترسیدم گفتم نکنه خطرناک باشه و کنسل زدم گفتم بیام اینجا بپرسم بعد برم واسه دانلود. تا اون مقداری که گذاشته بودم آبدیت انجام بگیره ( حدودا 30 درصد نوار سبز رنگ پر شده بود ) احتمال داره اگر MS سیستم امنیتی واسه بن شدن گذاشته باشه دامن گیر کنسول منم شده باشه یا اینکه فقط باید تا آخر دانلود بشه و بعد تاثیر گذاره؟؟

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

من تا نصفه گذاشته بودم واسه دانلود و بعد ترسیدم گفتم نکنه خطرناک باشه و کنسل زدم گفتم بیام اینجا بپرسم بعد برم واسه دانلود. تا اون مقداری که گذاشته بودم آبدیت انجام بگیره ( حدودا 30 درصد نوار سبز رنگ پر شده بود ) احتمال داره اگر MS سیستم امنیتی واسه بن شدن گذاشته باشه دامن گیر کنسول منم شده باشه یا اینکه فقط باید تا آخر دانلود بشه و بعد تاثیر گذاره؟؟
    شما اگر lt داشته باشید و وارد شده باشید شناسایی نمیشید حداقل با داشبورد فعلی...اما همانطور که دوستان م اشاره کردن باید دست نگه داشت ببینیم چی میشه شاید با نصب داشبورد جدید بری تو بلک لیست شایدم اصلا شناسایی نشی....

3. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه astatira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام چجوری بفهمم فریمور دستگام چیه؟

داره خودمونی میشه .Behnam.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستم میگفت وقتی رفته xbox بگیره ( تابستون 88) یارو مغازه داره بهش گفته:« الیت نگیر چون زود داغ میکنه ولی پریمیم خوبه...» اونم پریمیوم گرفته ... یعنی میشه؟

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

من امروز که میخواستم برم واسه لایو یه متنی اومد که می گفت باید داشبورد رو آبدیت کنی ( البته فکر کنم منظورش داشبورد بود ) حجمش هم حدود 120 مگابایت بود فقط یه سوال دارم:
    من تازه فریمور iXtreme رو ریختم و یه ماهی هست که دارم لایو بازی می کنم و مشکلی برام پیش نیومده . آیا اگر این آبدیت رو که اومده انجام بدم احتمال داره فریمور دیگه تاثیرش از بین بره و بن بشم؟؟ مسئله مهمی که هست اینه که دانلود کردن این آبدیت اجباریه یعنی تا دانلود نکنم اجازه نمیده که دیگه لایو بازی کنم و وقتی که کسنل رو میزنم دیسکانکتم می کنه!!! تو رو خدا یه نفر جواب منو بده
    آقا پدرام در این مورد باید چی کار کنم؟؟
    بله احتمالش هست ، همون طور که داشبورد قبلی آمار فرمور رو میفرستاد و چپ و راست ملت بن میشدند .

صبر کنید تا نسخه آفلاین و آمار بن شده ها در بیاد .

7. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

دوستم میگفت وقتی رفته xbox بگیره ( تابستون 88) یارو مغازه داره بهش گفته:« الیت نگیر چون زود داغ میکنه ولی پریمیم خوبه...» اونم پریمیوم گرفته ... یعنی میشه؟
    بستگی به این داره که برد پرمیوم و الیت چه مدلی بوده باشه اگر با احتساب برد غیر از جاسپر برای الیت این حرف رو زده باشه گفتش درسته در غیر اینصورت رد میشه.

9. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام چجوری بفهمم فریمور دستگام چیه؟
    ببین چه بازی رو احرا میکنه با دونستن نوع wave اون بازی میشه حدس هایی زد.

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

معمولا هر چند مدت یک بار آبدیت داشبورد جدید میاد؟

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سلام

اين آپديت مربوط به ساپورت Flash drive هم امروز منتشر شد!

اگه مشكلي برا وصل شدن نداريد به لايو وصل بشين و نصب كنين!
    در ضمن گويا مايروسافت با SanDisk براي توليد مموري هاي 16 و 8 گيگ همكاري اي رو انجام داده كه قيمتي بين 40 تا 70 دلار دارند!!
    Last edited by Masoud King; 06-04-2010 at 18:56.

13. 7 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام

اين آپديت مربوط به ساپورت Flash drive هم امروز منتشر شد!

اگه مشكلي برا وصل شدن نداريد به لايو وصل بشين و نصب كنين ولي اگه نميتونين وصل بشين يا سرعت اينترنتتون كمه مي تونيد از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فايل رو كه به صورت zip هست دانلود كنيد و بعد اونو از حالت فشرده در بياريد و سپس داخل يه usb مموري بريزيد و اونو از طريق پ.رت هاي جلوي كنسول بهش وصل كنيد.
    اگه دستگاهتون روشنه اونو خاموش كنيد و سپس روشن كنيد... سپس آپديت رو بزنيد و بعد عمليات نصب و اين چيزا خودش اتوماتيك انجام ميشه!
    در ضمن گويا مايروسافت با SanDisk براي توليد مموري هاي 16 و 8 گيگ همكاري اي رو انجام داده كه قيمتي بين 40 تا 70 دلار دارند!!
    با تشکر از شما فقط یه نکته :

این اپدیت هنوز بر روی نت قرار نگرفته و فعلا فقط بر روی LIVE قرار داره و اون لینکی که شما گزاشتید مربوط به اپدیت قبل هست.
    Last edited by shab_2008; 06-04-2010 at 18:42.

15. 7 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •