تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 435 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

پروفشنال T O O M A J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

راه حل های پیچیده ای میگین.
    بهترین راه استفاده از ترینره!
    من كه موافق نيستم.هيجان بازي مياد پايين.

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

من كه موافق نيستم.هيجان بازي مياد پايين.
    منم با شما کاملا موافقم .
    بعد با ترینر تمومش میکنند بعد میگن چه بازی خسته کننده و افتضاحی !
    دوستان این بازی الکی نشده بهترین بازی ماجرایی سال 2004 .

داره خودمونی میشه esi_1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

بدون درنظر گرفتن اسلحه‌هاي ويژه، راحت‌ترين راه و باصرفه‌ترين، استفاده از يكي از Rifleها با Scope فروسرخ (Infrared) هست. هر انگل يك تير، اگه بعد از نابود شدن همه‌ي انگل‌ها جسد نابود نشد، با همون Rifle يا اگه وضع تيرهاتون خوب بود با Magnum كارشو بسازين. Scope فروسرخ از اتاق انجماد بدست مياد (اتاقي كه با استفاده از كارت‌كليد قرمز باز ميشه). در ضمن دو سه تاي اول رو بايد همينجوري دست خالي بزنيد (البته فقط دور اول).
    با این حساب فکر کنم سوتی دادم چون اون دوربین مادون قرمز رو پیدا نکردم و کلی از تیرهام هدر رفت.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

راه حل های پیچیده ای میگین.
    بهترین راه استفاده از ترینره!
    نخير، بدترین راه استفاده از ترینره! همه‌ي مزه‌ي بازي به بعضي از جاهاي سختشه...

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

نخير، بدترین راه استفاده از ترینره! همه‌ي مزه‌ي بازي به بعضي از جاهاي سختشه...
    درسته .
    تازه آدم نمیتونه نحوه ی بازی کردن اصلی خودشو پیدا کنه .

داره خودمونی میشه esi_1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

منم موافق ترینر نیستم ، با اینکه همه سیوای بچه هارو که تا اخر رفتن و ترینرای مختلف بازی رو دارم از هیچکدوم استفاده نمی کنم، چون مزه بازی رو از بین می بره

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

به نظر من وقتي براي اولين بار داري بازي رو ميري بدترین راه استفاده از ترینره.ولي براي دفعات بعدي ترينر خيلي هم بد نيست هر چند اويل فرق داره و استفاده از ترينر هيجان بازي رو از بين ميبره.
    Last edited by cyrus_ln; 27-05-2007 at 19:02.

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

منم نظر خودمو در مورد اينكه كدوم مرحله سخت تر بود بگم:
    به نظر من رد كردن كراوزر در مرحله نهايي بازي Ada The Spy خيلي سخت بود
    و چون در اين بازي سيو وجود نداره اگه نكشي بزاري برا بعدا بايد دوباره از اول شروع كني
    البته كشته نميشه و فرار ميكنه
    و چون Ada خيلي كمجونه و اصلحه ها هم زياد قوي نيستند سختيش بيشتر ميشه
    100% موافقم .
    این قسمت بابای ما رو دراورد

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض سخت‌ترين قسمت‌هاي Re4

با سلام،
    دوستان خواسته بودن كه سخت‌ترين قسمت بازي رو نام ببريم. به‌نظر من صرف نام بردن از يك بخش به عنوان سخت‌ترين قسمت بازي نمي‌تونه درست باشه. سخت بودن يك بازي رو عوامل متعددي تعيين مي‌كنه كه به‌طور مثال ميشه به مهارت بازيكن، متد انتخابي در مقابل حوادث مختلف بازي و قدرت بازيكن در بكار بستن چهار فاكتور سرعت، دقت، قدرت و تصميم‌گيري صحيح اشاره كرد. اين عوامل تا حد زيادي تعيين‌كننده‌ي سختي يا سهلي بازي براي يك بازيكن خاص هستند، به‌طور مثال كسي كه در همين بازي RE4 قدرت تصميم‌گيري و دقت و سرعت قابل قبولي داره، شايد مقابله با Jack Krauser براش كار سختي نباشه، اما براي كسي كه از اين امتيازها چندان بهره‌مند نيست، كار مشكليه. اما به هر حال من هم نظرم رو اينجا با سعي براي درنظرگيري كليه‌ي موارد مي‌نويسم:

به نظر من:

1- در اپيزود روستا بغرنج‌ترين وضعيت موجود، در كلبه‌ايست كه Ashley و Leon با Luis Sera برخورد مي‌كنن و Leon و Luis Sera با همكاري هم سعي در نابود كردن Ganadoها دارند. كمي جلوتر در مقابله با دو زن داراي اره‌موتوري بسته به متد انتخابي بازيكن مي‌تونه وضعيت سختي پيش بياد.

2- در اپيزود قصر هم جاهاي زيادي هست كه بسته به متد انتخابي بازيكن، شرايط پيچيده ميشه. از اون‌ها كه بگذريم نبرد با دو گروه از شواليه‌هايي كه پس از برداشتن King Grail به Leon حمله‌ور ميشن، مخصوصا در سناريوي Professional كار مشكليه. نبرد با نگهبان دست راست Salazar هم در صورتي كه قصد نابود كردنش رو داشته باشيم، شرايط سختي رو براي ما پيش مياره. نبرد با Salazar هم نسبتا سخته، در واقع براي كسي كه اولين بار بازي رو ميره فوق‌العاده سخته. اما بعد از آشنايي با شيوه‌ي مبارزه با اين هيولا و وجود كمي شانس كار زياد سختي نيست.

3- در اپيزود جزيره مبارزه با هيولاي عقرب مانند ميشه گفت كار مشكليه. من هنوز هم از اون قسمتي هم كه Leon بايد با استفاده از ضربه‌هاي يك گوي عظيم چدني به درب مقابلش، راه عبورش رو باز كنه، يه مقدار ترس دارم. نبرد با Krauser رو بهترين قسمت بازي مي‌دونم، كار فوق‌العاده دقيقي هست، اولش سخت به‌نظر مياد، اما مخصوصا پس از گذروندن يك دور Professional و تسلط كافي به بازي، بازيكن متوجه ميشه كه چه نبرد دقيقي رو پيش رو داره. بايد به طراحان بازي به‌خاطر طراحي اين نبرد آفرين گفت (منظورم مرتبه‌ي اول كه نبرد Leon و Krauser رو فيلم‌ها انجام ميشه نيست، البته اون‌جا هم بسيار زيبا كار شده). در نبرد با Krauser هر چيزي جاي خودش رو داره: سرعت، دقت و قدرت، دوستاني كه اين قسمت رو مخصوصا در Professional انجام دادن متوجه منظور من هستن. آخرين قسمت سخت رو هم قسمتي ميدونم كه قبل از رويارويي با Saddler در انتهاي بازي، بايد اون كارت‌كليد رو به‌دست آورد و اون در كذايي رو باز كرد، هر چند تا حالا اونجا نمردم، اما هميشه از بازي كردن اون قسمت اكراه دارم. زدن اون همه آدم هم حروم كردن تيره، هم حروم كردن داروهاي بهبوددهنده.

4- در بازي The another order جاي خيلي سختي رو نميتونم اسم ببرم، شايد مبارزه با Saddler و همينطور مبارزه با Jack Krauser كه البته نميشه گفت خيلي سخت هستن.

5- در بازي Ada the spy هم نبرد با Krauser هست كه در صورت تسلط به نحوه‌ي مبارزه با Krauser كار سختي نيست.

6- در بازي‌هاي فرعي The mercenaries در اون چهار Location، آخرين Location كه مشابهش در بازي عادي وجود نداره و دشمن بزرگش شخصي داراي اره‌موتوري دو زنجيره هست و ديوونه‌وار به بازيكن حمله مي‌كنه واقعا سخته (به خاطر وجود همون دشمن بزرگ كه حتي با فراگرفتن نحوه‌ي مقابله باهاش، ممكنه در موقعيتي گرفتار شد كه هيچ راه فراري از مرگ نباشه).

اين از نظر من...
    Last edited by maxeemo; 28-05-2007 at 01:50.

پروفشنال T O O M A J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

چقدر نظر كوتاهي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •