من كه موافق نيستم.هيجان بازي مياد پايين.
من كه موافق نيستم.هيجان بازي مياد پايين.
منم با شما کاملا موافقم .من كه موافق نيستم.هيجان بازي مياد پايين.
بعد با ترینر تمومش میکنند بعد میگن چه بازی خسته کننده و افتضاحی !
دوستان این بازی الکی نشده بهترین بازی ماجرایی سال 2004 .
با این حساب فکر کنم سوتی دادم چون اون دوربین مادون قرمز رو پیدا نکردم و کلی از تیرهام هدر رفت.![]()
نخير، بدترین راه استفاده از ترینره! همهي مزهي بازي به بعضي از جاهاي سختشه...
درسته .نخير، بدترین راه استفاده از ترینره! همهي مزهي بازي به بعضي از جاهاي سختشه...
تازه آدم نمیتونه نحوه ی بازی کردن اصلی خودشو پیدا کنه .
منم موافق ترینر نیستم ، با اینکه همه سیوای بچه هارو که تا اخر رفتن و ترینرای مختلف بازی رو دارم از هیچکدوم استفاده نمی کنم، چون مزه بازی رو از بین می بره
به نظر من وقتي براي اولين بار داري بازي رو ميري بدترین راه استفاده از ترینره.ولي براي دفعات بعدي ترينر خيلي هم بد نيست هر چند اويل فرق داره و استفاده از ترينر هيجان بازي رو از بين ميبره.
Last edited by cyrus_ln; 27-05-2007 at 19:02.
100% موافقم .
این قسمت بابای ما رو دراورد
با سلام،
دوستان خواسته بودن كه سختترين قسمت بازي رو نام ببريم. بهنظر من صرف نام بردن از يك بخش به عنوان سختترين قسمت بازي نميتونه درست باشه. سخت بودن يك بازي رو عوامل متعددي تعيين ميكنه كه بهطور مثال ميشه به مهارت بازيكن، متد انتخابي در مقابل حوادث مختلف بازي و قدرت بازيكن در بكار بستن چهار فاكتور سرعت، دقت، قدرت و تصميمگيري صحيح اشاره كرد. اين عوامل تا حد زيادي تعيينكنندهي سختي يا سهلي بازي براي يك بازيكن خاص هستند، بهطور مثال كسي كه در همين بازي RE4 قدرت تصميمگيري و دقت و سرعت قابل قبولي داره، شايد مقابله با Jack Krauser براش كار سختي نباشه، اما براي كسي كه از اين امتيازها چندان بهرهمند نيست، كار مشكليه. اما به هر حال من هم نظرم رو اينجا با سعي براي درنظرگيري كليهي موارد مينويسم:
به نظر من:
1- در اپيزود روستا بغرنجترين وضعيت موجود، در كلبهايست كه Ashley و Leon با Luis Sera برخورد ميكنن و Leon و Luis Sera با همكاري هم سعي در نابود كردن Ganadoها دارند. كمي جلوتر در مقابله با دو زن داراي ارهموتوري بسته به متد انتخابي بازيكن ميتونه وضعيت سختي پيش بياد.
2- در اپيزود قصر هم جاهاي زيادي هست كه بسته به متد انتخابي بازيكن، شرايط پيچيده ميشه. از اونها كه بگذريم نبرد با دو گروه از شواليههايي كه پس از برداشتن King Grail به Leon حملهور ميشن، مخصوصا در سناريوي Professional كار مشكليه. نبرد با نگهبان دست راست Salazar هم در صورتي كه قصد نابود كردنش رو داشته باشيم، شرايط سختي رو براي ما پيش مياره. نبرد با Salazar هم نسبتا سخته، در واقع براي كسي كه اولين بار بازي رو ميره فوقالعاده سخته. اما بعد از آشنايي با شيوهي مبارزه با اين هيولا و وجود كمي شانس كار زياد سختي نيست.
3- در اپيزود جزيره مبارزه با هيولاي عقرب مانند ميشه گفت كار مشكليه. من هنوز هم از اون قسمتي هم كه Leon بايد با استفاده از ضربههاي يك گوي عظيم چدني به درب مقابلش، راه عبورش رو باز كنه، يه مقدار ترس دارم. نبرد با Krauser رو بهترين قسمت بازي ميدونم، كار فوقالعاده دقيقي هست، اولش سخت بهنظر مياد، اما مخصوصا پس از گذروندن يك دور Professional و تسلط كافي به بازي، بازيكن متوجه ميشه كه چه نبرد دقيقي رو پيش رو داره. بايد به طراحان بازي بهخاطر طراحي اين نبرد آفرين گفت (منظورم مرتبهي اول كه نبرد Leon و Krauser رو فيلمها انجام ميشه نيست، البته اونجا هم بسيار زيبا كار شده). در نبرد با Krauser هر چيزي جاي خودش رو داره: سرعت، دقت و قدرت، دوستاني كه اين قسمت رو مخصوصا در Professional انجام دادن متوجه منظور من هستن. آخرين قسمت سخت رو هم قسمتي ميدونم كه قبل از رويارويي با Saddler در انتهاي بازي، بايد اون كارتكليد رو بهدست آورد و اون در كذايي رو باز كرد، هر چند تا حالا اونجا نمردم، اما هميشه از بازي كردن اون قسمت اكراه دارم. زدن اون همه آدم هم حروم كردن تيره، هم حروم كردن داروهاي بهبوددهنده.
4- در بازي The another order جاي خيلي سختي رو نميتونم اسم ببرم، شايد مبارزه با Saddler و همينطور مبارزه با Jack Krauser كه البته نميشه گفت خيلي سخت هستن.
5- در بازي Ada the spy هم نبرد با Krauser هست كه در صورت تسلط به نحوهي مبارزه با Krauser كار سختي نيست.
6- در بازيهاي فرعي The mercenaries در اون چهار Location، آخرين Location كه مشابهش در بازي عادي وجود نداره و دشمن بزرگش شخصي داراي ارهموتوري دو زنجيره هست و ديوونهوار به بازيكن حمله ميكنه واقعا سخته (به خاطر وجود همون دشمن بزرگ كه حتي با فراگرفتن نحوهي مقابله باهاش، ممكنه در موقعيتي گرفتار شد كه هيچ راه فراري از مرگ نباشه).
اين از نظر من...
Last edited by maxeemo; 28-05-2007 at 01:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)