هدف من از ایجاد این بحثها ، درگیری و ...نیست... این بحث در واقع مثل یه سواله که یکی پیدا میشه و جواب میده
فکر کردن نداره که ...مگه بازار دست ماهاست ؟ باید با این مافیای بازار یه صحبت جدی بشه![]()
هدف من از ایجاد این بحثها ، درگیری و ...نیست... این بحث در واقع مثل یه سواله که یکی پیدا میشه و جواب میده
فکر کردن نداره که ...مگه بازار دست ماهاست ؟ باید با این مافیای بازار یه صحبت جدی بشه![]()
من تازه عضو سایت شدم وبه تازگی یکn73 بدستم رسیده .ولی دفترچه اش به زبان آلمانی است.چطوری دفترچه راهنمای فارسی ویا انگلیسی را می توانم بگیرم. متشکرم
می دونم دفترچه راهنمای انگلیسیش تو خود سایت نوکیا هست.
ولی دفترچه فارسیشو من ندارم.تا حالا هم ندیدم.همون انگلیسیش کافیه
تشکر.
گوشیم فارسی وحتی عربی هم ندارد.چطور فارسی کنم؟
کلا برای آشنایی بیشتر چی کار کنم؟
با سلام
در مورد کند بودن n73 بگم من که اصلا این چند وقته با گوشیم مشکل نداشتم این گوشی نسبت گوشی های سونی اریکسون تا حدی کند است و نسبت به دیگر گوشی های نوکیا سری n کند نیست ولی تنها مشکلی که دارد گاهی هنک میکند البته به ندرت پیش می آید و این نیز با آپدیت گوشی قابل حل است در حال حاضر این گوشی بهترین انتخاب است در بین تمام گوشی های 3 مگاپیکسلی است کلام آخر بخری ضرر نمیکنی
1_هرکی در مورد گوشيها ی جديد n73 ا يه نظری ميده
يکی ميگه ساخته چين يکی ميگه هند
يکی ميگه فنلنده ولی افت قيمت داشته
2_کسی هست که جديدنn73 گرفته باشه با همين قيمتايه پايين
رازی بوده از گوشی آيا کيفتش در حدn73 هايه سری قديم همين اصليا هست
کسی تونسته بد از خريدن گوشی بفهمه ساخته کجاست؟ نه از ليبل پشتش از همين
کد و سريال و .........
3_يه چيزه ديگه اگه گوشی رو با گارانتی بگيريم ميشه روی فنلاندی(اصل) بودنش حساب کرد
چون گارانتی دار گرفتيم يا به اونم نميشه اعتماد کرد
الان قيمته n73 در تهران بدونه گارانتی و با گارانتی اتصالت چنده (من شرستانم)
خودم اصليشو دارم واسه برادرم ميخوام
ميشه با گوشی خودم مقايسه کنم ببينم اصله
ورژن سیمبیان N73 و 3250 یکی هست من با 3250 کار کردم و به نظرم سریعتر N70 خودم بود ما که منتظر بودیم این گوشی قیمتش بیاد پایین و حالا که اومده پایین به انبوهی از انتقادات بر میخوریم . برا خودم چین و فنلاند فرق نداره چون تصمیم گرفتم کمی صبر کنم اگر قیمت ثابت شد میرم میخرم و بعد یه رم 2گیگ با تبدیل گوشی به موزیک ایدیشن میشه توپ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by roteal2007; 09-07-2007 at 15:47. دليل: اشکال لپی
من دیشب از سایت نوکیا گوشیم را به ورژن 4.0726.02.0 به تاریخ 26/6/2007 آپگرید کردم . موزیک پلیر آن به موزیک ادیشن به اضافه دکمه exit تغییر کرد . هد فون بلوتوث استریو ندارم قابلیت آنرا تست کنم . با نگه داشتن دکمه # از حالت general به silent و بالعکس تغییر میکند . قابلیت افزایش رم و .......... ..
با سلام من گوشیه n73 دارم ولی نمی دونم تم اون فرمتش چیه و اینکه کجا و چجوری و با چی باید تم را عوض کنم
خو شحال میشم جواب من را بدین و چند تم زیبا معرفی کنین
برای
عوض کردن تم
menu
tools
theme
up or down
option
apply
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)