فکر نکنم بتونی راحت بفروشی!!
یکی از مشکلات ایرانسل همینه!!
فکر نکنم بتونی راحت بفروشی!!
یکی از مشکلات ایرانسل همینه!!
دوستان براي من قبض موبايل اومد معلوم شد كه sms روز 29 فروردين رايگان نبوده بدبخت شدم از اين ايرانسل كوفتي
چرا دعوا میکنین
تا حالا قرارداد مشترکین ایرانسل رو کسی خونده یا نه
این لینک رو هم مخالفها بخونند هم موافقها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حساب دستتون میاد
اگه حوصله ندارین دو تا از مهمترین هاش رو مینویسم
1- ایرانسل هر وقت دلش بخواد بدون کسب اجازه خط مشترک رو قطع میکنه
2- ایرانسل هر وقت که بازهم دلش بخواد میتونه قیمتش رو زیاد کنه
در هر دو بند فوق مشترک حق اعتراض نداره
( برداشت من اینطوری بوده ولی قبل از خرید سیم کارت این قرارداد رو کاملا خونده بودم (
چرا دعوا میکنین
حساب دستتون میاد .
من خودم قبل از خرید این قرارداد رو خونده بودم و شرایطش رو پذیرفته ام
چرا دعوا میکنین
حساب دستتون میاد .
من خودم قبل از خرید این قرارداد رو خونده بودم و شرایطش رو پذیرفتم
آقا نكنه قضيه اين Gprs كه فعلا مجانيه، مثل اس ام اس بشه! ( يعني بعدن معلوم بشه كه مجاني نبود)
اون دوستانی که از ایرانسل دفاع می کردن، کجان؟ چند وقته صداشون در نمی آد.
همونا که می گفتن من دروغ می گم!!
حتماً بعد از دیدن قبضاتون نظر شما هم عوض شده!!
به hfb
دوست عزيز، چند تفاوت بين اين دو سيمكارت وجود داره. اول با اونهايي كه بيشتر به گوش خوردن شروع ميكنم:
اولين و علنيترين تفاوت بين سيم كارت اعتباري و دايمي، در قيمت خود سيم كارت است، كه همونطور كه احتمالاً خودت هم ميدوني، سيمكارت اعتباري رو به قيمت 29.500 تومان و دايمي رو به قيمت 150.000 تومان در بازار ميفروشند.
دومين نكته همونجور كه ساير دوستان اشاره كردن هزينه مكالمه است كه در سيمكارت اعتباري 620 ريال بر دقيقه و در دايمي 499 ريال بر دقيقه است.
سومين تفاوت در امكان رومينگ بينالملل هست. در سيم كارت اعتباري ايرانسل شما امكان استفاده از سرويس رومينگ بينالملل رو ندارين ولي با دايمي ميتونين در مسافرت خارج هم از سيم ايرانسل خودتون استفاده كنين.
چهارمين تفاوت امكان استفاده از سرويس E-care است. در حال حاضر فقط با داشتن سيم كارت دايمي ميشه از سرويس كنترل اينترنتي حساب براي بررسي عملكرد استفاده كرد. چنين خدمتي براي سيمكارت اعتباري فعلاً فعال نيست.
اين تا جايي بود كه من حضور ذهن داشتم. اگه بقيه دوستان نكتهاي براي اضافه كردن داشته باشند، من از ديدنش خوشحال ميشم.
من با گفته CD-rw كاملاً موافقم كه بهجاي عكسالعملهاي عصبي و جانبداري بيدليل بهتره آدم يه خورده چشماشو بيشتر باز كنه و آگاهانه تصميم بگيره. خوندن قراردادي كه در اختيار همه ما گذاشته شده ميتونه از پشيمونيهاي آينده جلوگيري كنه.
اين رو بدونين كه يه شركت تجاري اولين چيزي كه بهش فكر ميكنه، درآمدزايي و سود بيشترشه. ايرانسل كشته مرده چشم و ابروي ايرانيها نيست كه به اونها اينترنت مجاني بده. همين كه سرويسي به اين كشور آورده كه كلي كار آدم رو راه مياندازه، براي من به اندازه كافي خوشحال كننده است.
نميدونم تا حالا براتون پيش اومده كه يه ايميل خيلي مهم رو بايد دريافت كنين و وسط زمين و آسمون دنبال يه كافينت بگردين؟ با هزار دردسر كه آدرس يه كافينت رو گرفتين، كلي توي ترافيك بمونين و كلي هم پياده راه برين و وقتي رسيدين ببينين براي نهار تعطيل كردن؟
آگاهانه انتخاب كردن و استفاده صحيح از تكنولوژي جلوي خيلي از مشكلات رو ميگيره.
اين قضيه جيپياراس هم براي ما شده معضل. راستشو بخواين من هم خيلي دست به عصا از اين سرويس استفاده ميكنم، چون هنوز معلوم نيست كه بعد از قطعي شدن تعرفه، آيا ايرانسل هزينه كل كاركرد بعد از 15 فروردين رو يه جا حساب ميكنه يا نه؟
البته از نظر قانوني بخواين حساب كنين، از اونجايي كه ايرانسل اعلام كرده كه از 15 فروردين به بعد اين سرويس پوليه و هزينهاش هم 3 تومن بر كيلوبايته، پس به نظر من محقه كه اين هزينه رو كم كنه.
ولي... از طرفي، چون در سيمكارت اعتباري فرد فقط ميتونه به اندازه اعتبارش از تلفن استفاده كنه، از اونجا كه ممكنه يك دفعه هزينه استفاده از اينترنت از كل اعتبار بسيار بيشتر بشه، به نظر من ايرانسل حق نداره كه هزينه استفاده رو در آينده يك جا كم كنه.
خوشحال ميشم نظرات شما رو بدونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)