سلام
دوستان عزيز ISPمن پورت تورنت روو بسته و سرعت دانلودم 1kbشده بهتر بگن دانلود نميشه كرد
چگونه ميشه از تورنت استفاده كرد با اين شرايط ؟
با VPNميشه ؟
برنامه خواصي داره؟
يا تنظيمات خواصي؟
مرسي
سلام
دوستان عزيز ISPمن پورت تورنت روو بسته و سرعت دانلودم 1kbشده بهتر بگن دانلود نميشه كرد
چگونه ميشه از تورنت استفاده كرد با اين شرايط ؟
با VPNميشه ؟
برنامه خواصي داره؟
يا تنظيمات خواصي؟
مرسي
بله دوست عزیز با VPN می شه، به شرطی که اون سروری که بهش وصل می شی پورت های تورنتش باز باشه. می تونی قبل از گرفتن اشتراک از شرکتی که می خوای اکانت بگیری این رو بپرسی. اگه هم از VPN مجانی SEcureix استفاده کنی هم که پورت هاش بازه.
خوب برادر من... به Isp یت بگو بازش کنن... اگه گفتن نه... Isp تو عوض کن... چه کاریه vpn بگیری... بگزریم از اینکه کلن vpn چیز خیلی خوبیه...
منهم همچین مشکلی داشتم. با VPN مشکلتون حل میشه. اما نه 100%
به احتمال خیلی زیاد عمل Port Forwarding درست انجام نخواهد شد. و سرعت دانلود شما مانند قبل نخواهد بود.
البته صرفنظر از PF همانطور که دوستان هم اشاره کردند، با انتخاب VPN های مختلف از شرکتهای و سرورهای مختلف شاهد نتایج گوناگونی خواهید بود.
کسی پیدا نشد جواب من را بدهد؟؟؟؟
![]()
سلام ببخشید که این سوال رو اینجا می پرسم
میشه در مورد VPN برای من توضیحاتی بدهید؟ یا جایی که کاملا توضیح داده رو برایم مشخص کنید؟
![]()
دوست عزیز اگر این دعوت نامه ها را می خواهید باید در پست های قدیمی تر را نگاه کنید و به افراد قدیمی تر پیغام خصوصی بفرستید شاید انها دعوت نامه داشته باشند . من از عمومی ها استفاده می کنم .
اینجا جاش نیست یک جستجو می کردید در همین انجمن چند تا بحث هست
برات پیغام خصوصی فرستادم ولی خودت باید یک جستجو انجام بدی
دوست عزیز جواب شما خیلی واضح هست ، کسی چیزی رو مجانی بکسی نمیده.کسی پیدا نشد جواب من را بدهد؟؟؟؟
در مورد اون سایت هایی که نوشتی TORENTLEECH که اینوایت رو بسته و هیچ کسی نمیتونه کسیو اینوایت کنه ، THEDVDCLUCB هم قوانینش خیلی سخته اګه کسیو دعوت کنی و اون طرف کوچکترین خطایی بکنه شما هم بن میشین ، از این ګذشته اګه ببینن شما کسیو اینوایت کردی که نمیشناسی ( کسایی که تو انجمن ها درخواست اینوایت میدن) سریعا هم شما و هم کسیو که اینوایت کردی بن میکنن
filelist.org هم ایوایتش کمیاب شده من خود اکانتش رو از یه نفر دیګه ګرفتم ولی اینوایتش رو نتونستم پیدا کنم ،
در کل اګه انتظار اینوایت داری باید یه اینوایت از یه سایت دیګه در همون level داشته باشی تا بتونی با اینوایت سایت دیګه عوضش کنی
من از سایت IPtorrent می تونم دعوتنامه بفرستم . اگر کسی خواست پی ام بده .
بچه ها کسی هست از رو مرام برا من یه فیلم به حجم تقریبی 700 مگ دانلود کنه؟
خواهش میکنم
اینجا اینترنت پر سرعت نیست
از تورنت هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)