این حالت bridge چه مزیت هایی داره؟
این حالت bridge چه مزیت هایی داره؟
بشتر محدودیت ایجاد میکنه, مثلاً برای vpn-server که IP خودشو میخواد
دوستان کسی اطلاع داره مودم U.Tel V304F رو چطوری میشه روی ADSL مخابرات کانفیگ کرد؟ فعلاً این منطقه VDSL نیومده ولی من مودم VDSL گرفتم که بعداً نیاز به تعویض نباشه، اما نمیتونم روش به ADSL وصل بشم.
ضمناً با یه مودم DLink 2520U تست کردم به راحتی وصل میشم.
dsl setting رو روی تنظیمات مودم پیدا کن و از حالت اتومات بذار روی ADSL 2PLUS بعد کانفیگ کن
من برا adsl دارمش خودش وصل میشه لابد تنظیماتشو اشتباه وارد کردی
یه سری هم برو این مسیر چک کن ببین تیک adsl و بقیه چیزا رو زده باشی:
advanced settings>dsl
باید بری تو لایر 2 اونحا یه atm بسازی بعد از قسمت wan اون رو انتخاب کنی و رو حالت pppoe تنظیم کنی و تمام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این لینک هم میتونی کمک بگیری
آقا زودتر vdsl ما رو رد کنید بیاد دیگه...
همه سال کار من شده بیام اینجا زده باشه اومده شیراز
شما بچه های فروم مگه مسئولیت ندارید؟
تنظیمات رو دقیقاً مثل همین لینک بالا انجام داده ام ولی وصل نمیشه.
توی صفحه تنظیمات DSL حالت های مختلف رو که تست میکنم تو بعضیاش چراغ اینترنت قرمز میشه تو بعضیاش فقط گهگاهی چند تا چشمک میزنه و در هر دو حالت وصل نمیشه. رو بعضیاش سرعت Upstream میره رو 2048. تنظیمات صفحه DSL باید به چه صورت باشه؟ میتونید اسکرین شات ازش بدید یا بفرمایید کدوم ها تیک داشته باشه؟
با توجه به اینکه میشه دومین مودم که روی این خط داره ست میشه (البته منظورم همزمان نیست!) تو 2-1 تا از نظرات دیجی کالا خوندم که اگه مودم رو بعد از مودم دیگه ای دارید روی خط ست میکنید، باید از مخابرات بخواید که پورت رو ریست کنه چون روی مک آدرس مودم قبلی قفل شده و نمیذاره مودم جدید وصل بشه. نظرتون چیه؟
اگه همه تنظیمات رو درست انجام دادین بازم وصل نمیشه باید با واحد پشتیبانی فنی 2020 تماس بگیرید بگین که مودم جدید خریدین مک ادرس مودم جدید رو تو سیستمشون ثبت کنند
سلام
ممنون میشم چند نفر از دوستانی که VDSL دارند لطفا از 4.2.2.4 پینگ بگیرند.
همجنین شهر و سرعت و مودم رو ذکر کنید .
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)