سلام دوست عزیز..
منم سیم کارت همراه اولم رو میخام به ایرانسل ترابرد کنم اونوقت شماره خودم میمونه و به ایرانسل داخل شبکه و به همراه اول خارج شبکه تعرفه رو حساب میکنه درسته؟
یه توضیح مختصری میدین؟ ممنون میشم
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
سلام دوست عزیز..
منم سیم کارت همراه اولم رو میخام به ایرانسل ترابرد کنم اونوقت شماره خودم میمونه و به ایرانسل داخل شبکه و به همراه اول خارج شبکه تعرفه رو حساب میکنه درسته؟
یه توضیح مختصری میدین؟ ممنون میشم
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
سلام دوست عزیز.
بله شماره شما همان می ماند. اما تعرفه شما مطابق با تعرفه ایرانسل می شود. و تماس با همراه اول،خارج از شبکه محاسبه می شود.
البته این نکته هم هست، ه سیم شما دایمیه، تعرفه داخل و خارج نداره، جفتش دقیقه ای 50 تومنه که از همراه اول به همراه اول هم 7 تومن ارزون تره
سلام من از رایتل به ایرانسل ترابرد کردم و مشکل دریافت اس ام اس از سامانه های خارج از کشور را دارم
موقع ورود به جیمیل پیامک تأیید برام ارسال میشه ولی دریافت نمیکنم
ولی سامانه های داخل کشور را دریافت میکنم مثلا بانک ها تبلیغات و...
سلام من از رایتل به ایرانسل ترابرد کردم و مشکل دریافت اس ام اس از سامانه های خارج از کشور را دارم
موقع ورود به جیمیل پیامک تأیید برام ارسال میشه ولی دریافت نمیکنم
به ایرانسل هم این مشکل رو گفتم بهم گفت از چه شماره ای دریافت نمیکنی که من گفتم از گوگل ولی شمارشو ندارم که نشد درست کنه
ولی سامانه های داخل کشور را دریافت میکنم مثلا بانک ها تبلیغات و...
اگه یکی ایرانسل داشته باشه و یه منطقه ایرانسل 3g نداشته باشه و فقط رایتل باشه ، طرق میتونه شبکه اینترنت رایتل رو بیارو رو ایرانسلی که داره !!
نه، هرچند واضح ننوشتین اما ایرانسل رو شبکه رایتل رجیستر نمیشه
سلام
اگه ترابرد از ایرانسل به رایتل انجام بدین میتونی ولی در غیر این صورت نمیشه .
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
منم از ایرانسل به همراه اول ترابرد کردم بخاطر اینکه ایرانسل اینجا آنتن نمیداد و الان روی همراه اول همین مشکل رو دارم که از بانک ها میاد اما از واتس اپ و تلگرام و گوگل و هر برنامه خارجی نمیاد هیچ اسمسی
راه نداره دائمی همراه اول کرد اعتباری با همین شماره ای که دارم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)