مهدوي كيا بعنوان يكي از برترينهاي هفته سوم بوندسليگا انتخاب شد
-------------------------------------------------------------------
"مهدوي مهدويكيا" بازيكن ايراني تيم هامبورگ به دليل ارايه بازي خوب در مسابقه اخير بين تيمهاي فوتبال هامبورگ و هانوفر، بعنوان يكي از برترينهاي تيم هفته سوم بوندسليگاي آلمان انتخاب شد. نشريه ورزشي كيكر در گزارشي نوشت: مهدويكيا همچنين با ارايه يك بازي خوب در مسابقه اخير تيم هامبورگ در مقابل تيم باشگاه هانوفر، علاوه بر اينكه بعنوان برترين بازيكن اين ديدار معرفي شد، توانست جايگاه خود را در تركيب اصلي تيم هامبورگ نيز تثبيت كند. مهدويكيا در اين ديدار و در حاليكه تيم هامبورگ يك بر صفر از حريف عقب بود، توانست در دقيقه ۲۲گل تساوي را با سر وارد دروازه تيم حريف كند. كيكر همچنين به نقل از "توماس دال" سرمربي تيم هامبورگ نوشت: تيم هامبورگ قطعا مهدويكيا را ديگر در فهرست فروش خود ندارد و او با بازي اخير خود به ما ثابت كرد كه وجودش چقدر براي تيم ما اهميت دارد. در همين حال مهدويكيا پس از پايان بازي گفت: اينكه بگويم جاي خود را در تيم هامبورگ پس گرفتهام، زود است اما از اينكه دوباره در تركيب اصلي تيم هستم، احساس خوبي دارم. "ديتمار بايرسدورفر" مدير ورزشي تيم هامبورگ نيز ضمن ستايش از بازي خوب روز شنبه مهدويكيا، ابراز عقيده كرد كه بازي مهدي در اين تيم روز به روز بهتر ميشود. "دانيل فونبويتن" كاپيتان هلندي تيم هامبورگ هم گفت: زماني كه سال گذشتهبراي مذاكرات به اين تيم آمدم، نام مهدي را بعنوان يكي از برترينهاي اين تيم فوتبال مشاهده كردم و من ميدانستم كه او بازهم به دوران اوج خود بازخواهد گشت. شبكه ان.د.ار تلويزيون آلمان نيز روز يكشنبه بازي مهدويكيا در مسابقه اخير هامبورگ را زيبا توصيف كرد و صحنههايي از ابراز احساسات هواداران تيم هامبورگ براي مهدويكيا را پس از مسابقه اخير اين تيم در مقابل تيم هانوفر به نمايش گذاشت.