سلام دوسنان من x8500d رو خریدم کیفیت خیلی خوبه تصاویر واقعا زنده است و لذت بخش فقط چون 3d نداره یک مقداری حالم گرفته است میخواستم بدونم ایا ارزش داره اینو عوض کنم و یک w800 بگیرم یا نه ؟
سلام دوسنان من x8500d رو خریدم کیفیت خیلی خوبه تصاویر واقعا زنده است و لذت بخش فقط چون 3d نداره یک مقداری حالم گرفته است میخواستم بدونم ایا ارزش داره اینو عوض کنم و یک w800 بگیرم یا نه ؟
میتونه تجربه خوبی باشه ولی ارزش نداره اینکارو بکنید
Sent from my D6502 using Tapatalk
اولا میدونستی سه بعدی نداره چرا گرفتی؟ثانیا اینکه ارزش داره یا نه ببین خودت دوست داری یا نه؟البته باید اول سه بعدی رو ببینی تا بفهمی خوشت میاد یا نه.اگه باهاش حال میکنی حتما و صددر صد ولی با توجه به دو نکته منفی:
1-ضرر تعویض رو باید بدی.
2-ممکنه کیفیت تصویرش مثل 8500D نباشه(شایدم باشه شایدم بهتر باشه!)
اگه میخواستی بفروشی قیمت بده شاید اگه خواستی خیلی ضرر کنی!خودم خریدم.![]()
درسته میدونستم نداره ولی خب تحقیق زیاد کردم و اکثرا بهم این tv رو پیشنهاد دادن و اصلا پشیمون نیستم از خریدش بعد یک مطلب دیگه اینقدر فیلم 3d نمیشینم نگاه کنم خیلی زیاد نگا کنم هفته ای یکی
ولی خب چیکار کنم 3d نداشتنش داره اذیتم میکنه
البته بنظرم بجای اینکه عوض کنم باید برم w800 بخرم بزارم تو اتاق![]()
دوست عزیز من خودم w800 خرید کردم اون هم مدل 55 اینچش .من عینک اصلی خود سونی هم خرید کردم برای فیلم های سه بعدی .یه چیزی خدمتت بگم کیفیت خود تلویزیون عالی هست تو حالت معمولی یعنی هر کسی میومد میدید میگفت عجب کیفیتی داره .من هم با این حرف ها رفتم 280 تومن دادم عینک خرید کردم مخصوص خودش .واقعا میگم فیلم های سه بعدی اصلا ارزش نداره.من موفق نشدم حتی یه مستند 40 دقیقه ایی رو باهاش ببینم داغون میکنه ادم رو .روزهای اول میگی وووو عجب چیزهایی نشون میده .ولی بعدش چشمتو و اعصابتو خورد میکنه اصلا عینک های سه بعدی ارزش نداره .من بعد از 5 تا فیلم سه بعدی که گرفتم دیگه اصلا هیچی نگرفتم و زدم تو کار 1080 و با تصویرش حال میکنم .موفق باشید
دمت گرم تشکر .ولی این روش ها رو من تست کردم هیچ اتفاقی رخ نمیده.
کیفیت تصویر 4K داره ؟؟ درسته ؟؟ تست کردید ؟؟
کیفیت تصویرش چطوره ؟؟
کلا این سری 8500 چطوره ؟؟
ظاهرا تاثیرش روی چشم برا همه یکسان نیست.البته تو دفترچه راهنمای سینمای خانواده سونی تاکید شده به مدت طولانی سه بعدی رو نگاه نکنین و یک مدت به چشم استراحت بدین.من خودم تا یک ربع نگاه کردم و مشکلی نداشتم.البته عینک من سامسونگه با قیمت 80000 تومان.گفته میشه کیفیت واقعی سه بعدی با دیسکهای بلوری هستش که مستلزم خرید یک player بلوری هم هست.
اگه از همون اول x930 میگرفتی یا حتی یه خورده با قیمت پایینتر x8500c هم مزایای 8500d رو داشتی وهم سه بعدی.حالا که میخوای یک تی وی دیگه بگیری از نظر قیمت احتمالا پول بیشتری از خرید یک x930 باید بدی.
Last edited by reza1348_rezareza; 20-04-2017 at 11:31.
نه والا من اپدیت نکردم.الان میخوام اپدیت کنم .باید چه نوع فایلی بگیرم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هست ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا این؟؟
الان نمیدونم کدوم رو برای تلویزیونم بگیرم تلویزیونم هم ساخت مالزی هست .
Last edited by goyafilter; 20-04-2017 at 13:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)