تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 213 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 2126

نام تاپيک: [ Telegram ] / تمام مسائل مربوط به برنامه تلگرام

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

جدىدا ى مشکلى ک باتلگرام پيدا کردم اينه که واسه خودش حين انحام کارهاى عادى که دارم غىر تلگرام انجام مى دم يهو همه چى رو قطع میکنه و تلگرام باز مى شه و ب صورت خودکار ى کانالى رو جهت عضويت معرفى مى کنه که اگه کنسل کنم هرچنددقىقه يک بار درخواست تکرار مى شه.. تلگرامو پا ک و نصب کردم مجددا اين مشکل هس. راه براى غىرفعال سازيش چي هس؟

- - - Updated - - -

جدىدا ى مشکلى ک باتلگرام پيدا کردم اينه که واسه خودش حين انحام کارهاى عادى که دارم غىر تلگرام انجام مى دم يهو همه چى رو قطع میکنه و تلگرام باز مى شه و ب صورت خودکار ى کانالى رو جهت عضويت معرفى مى کنه که اگه کنسل کنم هرچنددقىقه يک بار درخواست تکرار مى شه.. تلگرامو پا ک و نصب کردم مجددا اين مشکل هس. راه براى غىرفعال سازيش چي هس؟
    مشکل شما ربطی به تلگرام نداره ... مشکل از یه اپ دیگه هست که بصورت خودکار لینک کانالی رو باز میکنه (یه اپ تبلیغاتی). باید ببینید این اپ چی میتونه باشه. کی ها این پنجره باز میشه. احتمال خیلی زیاد مرورگر وب هست که یه افزونه ای توش اینکارو میکنه باید اون افزونه رو پاک کنید مثلا...

2. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مشکل شما ربطی به تلگرام نداره ... مشکل از یه اپ دیگه هست که بصورت خودکار لینک کانالی رو باز میکنه (یه اپ تبلیغاتی). باید ببینید این اپ چی میتونه باشه. کی ها این پنجره باز میشه. احتمال خیلی زیاد مرورگر وب هست که یه افزونه ای توش اینکارو میکنه باید اون افزونه رو پاک کنید مثلا...
    تشخيصش واقعا سخته و نمى شه بفهمم!! اکثروقتا بازمىشه قبلا هم اينجورى بود اماخب اوکى شد

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من یه مشکل نصبتا مشابه دارم....من یه نفر رو اد کردم ( ایدیش رو توی فایرفاکس زدم و اد کردم) ...حالا هر چند دقیقه یه بار تلگرام باز میشه و صفحه چت مربوط به اون فرد رو میاره....ممنون میشم راهنمایی کنید... .

نکته دقیق دقت نکردم ولی فکر کنم وقتی فایرفاکس باز باشه این اتفاق میافته... .

مرسی.....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم همین مشکل رو داشتم با فایرفاکس
    فکر می کنم به خاطر اینه که recent closed tabs فایرفاکس بصورت خودکار عمل میکنه و اون صفحه رو باز میکنه
    منم کاری نکردم و بعد از یه مدت درست شد (وقتی صفحات بیشتری باز کردم و اون صفحه ی تلگرام دیگه توی recent closed tabs نبود)

6. این کاربر از Mehran14233 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من هم همین مشکل رو داشتم با فایرفاکس
    فکر می کنم به خاطر اینه که recent closed tabs فایرفاکس بصورت خودکار عمل میکنه و اون صفحه رو باز میکنه
    منم کاری نکردم و بعد از یه مدت درست شد (وقتی صفحات بیشتری باز کردم و اون صفحه ی تلگرام دیگه توی recent closed tabs نبود)
    آره دمت گرم مشکل از همینه ....صفحات recent... قابل حذف هم هستند....

8. این کاربر از SPIRIT PALST III بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

این مساله مربوط به یه جور پاپ آپ هست که به روشهای معمول Popup Blocker جلوگیری نمیشه و بایستی این مسئله رو ب بچه های برنامه نویسی و وب نویسی گفت تا اگه اونا بتونن بلاکری براش پیدا کنن.
    این یه مدل تبلیغاتیه جدیده.

اگه با کامپیوتر نگاه کنی مشکلش قابل تحمله اما متاسفانه روی موبایل خیلی زجر آوره. از مرورگر میره بیرون میره رو تلگرام و هیچ جوره هم نمیشه ردش کرد. گاهی اوقات 3 یا 4 بار پشت سر هم تکرار میکنه و به محض رفتن روی مرورگر دوباره اون کاناله باز میشه.

در واقع اتفاقی که میافته اینه که اون پاپ آپ به تلگرام لینک میشه و از اونجا که برای راحتی کار با اپلیکیشنها طراحاشون اونهارو به هم لینک میکنن، این وب نویسها از این موقعیت سوء استفاده کرده و اونو به تلگرام وصل میکنن. و این مشکلات پیش اومده.

یکی از این سایتها اینه . شما هر دفه وارد این سایت بشی ویا رفرش کنی یک بار لینک میکنه به کانال تلگرام.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از اینجور مشکلات تو p30world هم داریم.
    نظاره کنید... !!
    ناموسا اینم شد کار آخه...
    این چه وعضشه آخه ... از تو دیگه بعیده
    هرچه بگندد نمکش میزنند. وای به روزی که بگندد نمک

پاپ آپ بلاکر دارم ... گرگ...

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این مساله مربوط به یه جور پاپ آپ هست که به روشهای معمول Popup Blocker جلوگیری نمیشه و بایستی این مسئله رو ب بچه های برنامه نویسی و وب نویسی گفت تا اگه اونا بتونن بلاکری براش پیدا کنن.
    این یه مدل تبلیغاتیه جدیده.

اگه با کامپیوتر نگاه کنی مشکلش قابل تحمله اما متاسفانه روی موبایل خیلی زجر آوره. از مرورگر میره بیرون میره رو تلگرام و هیچ جوره هم نمیشه ردش کرد. گاهی اوقات 3 یا 4 بار پشت سر هم تکرار میکنه و به محض رفتن روی مرورگر دوباره اون کاناله باز میشه.

در واقع اتفاقی که میافته اینه که اون پاپ آپ به تلگرام لینک میشه و از اونجا که برای راحتی کار با اپلیکیشنها طراحاشون اونهارو به هم لینک میکنن، این وب نویسها از این موقعیت سوء استفاده کرده و اونو به تلگرام وصل میکنن. و این مشکلات پیش اومده.

یکی از این سایتها اینه . شما هر دفه وارد این سایت بشی ویا رفرش کنی یک بار لینک میکنه به کانال تلگرام.

از اینجور مشکلات تو p30world هم داریم.
    نظاره کنید... !!
    ناموسا اینم شد کار آخه...
    این چه وعضشه آخه ... از تو دیگه بعیده
    هرچه بگندد نمکش میزنند. وای به روزی که بگندد نمک

پاپ آپ بلاکر دارم ... گرگ...

واقعا همینطوره شما درست می گی الان منم این مشکل رو دارم نمیدونم چه افزونه ای رو بی هوا نصب کردم سر فایرفاکس من این تبلیغات می اد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

واقعا همینطوره شما درست می گی الان منم این مشکل رو دارم نمیدونم چه افزونه ای رو بی هوا نصب کردم سر فایرفاکس من این تبلیغات می اد

افزونه نیست. تقصیر وب نویسا هستش. رو سایتشون کاری کردن که اینطوری میشه.
    این مشکل رو همه دارن. در حال حاضر راه حلی برای این مشکل وجود نداره. تقریبا همه مرورگرها این اتفاق براشون میافته.

اگه نباشه جاش خالی می مونه blackspider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض محدودیت اد ممبر در کانال

با سلام.
    یک سازنده کانال تا چه تعدادی میتونه ممبر رو اد کنه به یک کانال؟
    آیا بعد از 200 تا دیگه نمیتونه اد کنه؟

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

با سلام.
    یک سازنده کانال تا چه تعدادی میتونه ممبر رو اد کنه به یک کانال؟
    آیا بعد از 200 تا دیگه نمیتونه اد کنه؟
    فقط تا 200تا اونم از ین مخاطبینی که شمارشون رو دارید و اوناهم شمارتون رو دارن...

14. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •