تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 266 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 2659

نام تاپيک: مباحث مربوط به Overclock اا اورکلاک

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تو رو خدا ببین 1 روز نبودم چه بلایی سر اینجا اومده
    آقا چه خبره موضوع سر چیه؟
    اگه بحث سر اینه که کدوم مادربرد بهتره بحث بیهوده ایه
    اگه سر اینه که فاکسکان و ECs همه کارا رو میکنن بازم بیهوده است
    هر شرکتی اجازه داره محصولش رو تحت لیسانس خودش تو هر کشور و هر کارخونه ای تولید کنه
    ایسوس و گیگا حق دارن مادربردشون رو تو چین یا تایوان و تو کارخونه فاکسکان تولید کنن.
    فاکسکان چند سالی بود که قطعات این مادربردها رو میزد
    اگه مادربرد گیگا دارین که تو این سه سال آخر خریدین یه نگاه به قسمت پنل پشتی اون بندازین
    حتما اسم فاکسکان یا ESC رو روش میبینید.
    دوست عزیز ، اول 5 صفحه ی اخر بحث رو بخون تا متوجه بشی که بحث از کجا شروع شد و به کجا داره می ره.
    البته من هم که از اول این بحث بودم ، دقیقأ نفهمیدم که درمورد چی داریم دعوا می کنیم
    این طور به نظر می رسه که هر کی می خواد نشون بده که اطلاعات عمومیش چه قدره

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

کلأ بحث که کاملأ منحرف شده و دیگه باید یواش یواش اسم تاپیک رو عوض کنیم.
    شما فقط یک محصول فاکسکان به من نشون بده که روش نوشته باشه ساخته تایوانه.
    من یک بار گفتم که اسمش تایوانی و همه چیزش تو چینه.
    مشکلی نیست، بحث که به نتیجه رسید منتقل میشه به یک تاپیک جدید!

3. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

دوست عزیز ، اول 5 صفحه ی اخر بحث رو بخون تا متوجه بشی که بحث از کجا شروع شد و به کجا داره می ره.
    البته من هم که از اول این بحث بودم ، دقیقأ نفهمیدم که درمورد چی داریم دعوا می کنیم
    این طور به نظر می رسه که هر کی می خواد نشون بده که اطلاعات عمومیش چه قدره

فقط می تونم بگم برات متاسفم .. ! هنوز فرق بین بحث و دعوا رو نمی دونی . فکر نمی کردم تا این حد کوته فکر باشی !

========================

بنده به احترام کاربر های انجمن ، دیگه تو این بحث غیر منطقی و بیهوده شرکت نمی کنم .

متاسفانه تا زمانی که بعضی افراد اطلاعات عمومی نسبتآ غلط خودشون رو مدرک می دونند ، ادامه بحث فایده نداره .

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

فقط می تونم بگم برات متاسفم .. ! هنوز فرق بین بحث و دعوا رو نمی دونی . فکر نمی کردم تا این حد کوته فکر باشی !

========================

بنده به احترام کاربر های انجمن ، دیگه تو این بحث غیر منطقی و بیهوده شرکت نمی کنم .

متاسفانه تا زمانی که بعضی افراد اطلاعات عمومی نسبتآ غلط خودشون رو مدرک می دونند ، ادامه بحث فایده نداره .
    آخه من یک بار در همون جمله از کلمه ی بحث استفاده کرده بودم و نخواستم که دوباره به کار ببرمش(به خاطر قواعد نگارشی)
    وگرنه ، اگه من با کسی دعوا داشته باشم ، که چپ و راست بهش نمی گم دوست عزیز
    دوست عزیز
    این قدر هم زود جوش نیار ، سر جوونی مو های سرت سفید می شه
    خدایشش این بحث اصلأ فایده نداره ، چون اصلأ موضوعی نداره. یک مادربرد تو یک کشور تولید می شه و تو یک کشور فروخته می شه. این که دعوا (ببخشید بحث)نداره.
    من هم از شما عذز می خوام . فکر کنم که اولین گفتگومون اصلأ خوب پیش نرفت ، چون همدیگه رو خوب نمی شناختیم.

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

6

آخه من یک بار در همون جمله از کلمه ی بحث استفاده کرده بودم و نخواستم که دوباره به کار ببرمش(به خاطر قواعد نگارشی)
    وگرنه ، اگه من با کسی دعوا داشته باشم ، که چپ و راست بهش نمی گم دوست عزیز
    دوست عزیز
    خدایشش این بحث اصلأ فایده نداره ، چون اصلأ موضوعی نداره. یک مادربرد تو یک کشور تولید می شه و تو یک کشور فروخته می شه. این که دعوا (ببخشید بحث)نداره.
    من هم از شما عذز می خوام . فکر کنم که اولین گفتگومون اصلأ خوب پیش نرفت ، چون همدیگه رو خوب نمی شناختیم.
    شما غصه اونو نخور ! پوست کلفت تر از این حرفاییم ! این جور بحث ها بار اول نیست پیش میاد !

بنده برای خودم متاسفم که فکر می کردم بحث منطقی با شما فایده داره ، ولی متاسفانه اشتباه می کردم .

بیخیال . موفق باشی .

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب خدا رو شکر دعوا به نتیجه رسید!!!!!!!!!!!!!
    بسه دیگه برید سراغ اورکلاک

اگه نباشه جاش خالی می مونه vivid806's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Zahedan

پيش فرض

آقا بحث سره پردازنده بیچاره من شروع شد که Athlon هست و من دوباره برگشتم با واترکولینگ دست ساز خودم به زودی تست میکنم و نتایج تست و رکورد های لحظه ای رو میگذارم اون رکورد 3800 هم اگر کاربر تونست به همین راحتی به دست بیاره بعد میتونه کار دست سیستمش بده و موفق میشه سیستم رو بفرسته اون دنیا اور پردازنده های اتلون به همین راحتی که نیست من فعلاً از 2000 به 2880 رسوندم با فن Zalman CPNS9700 اما چیپ مادربرد چون خیلی داغ بود واترکولینگ دست سازی تهیه کردم و این چند مدت هم که نبودم رفتم ترموالکترو خریدم و برای این هم کم کم یک فکری میکنم
    قربون شما بگذارید من پردازنده خودم رو میخوام بترکونم چون خسته شده ازش شاید اینجوری مجبور بشم سیستم رو عوض کنم

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

آقا بحث سره پردازنده بیچاره من شروع شد که Athlon هست و من دوباره برگشتم با واترکولینگ دست ساز خودم به زودی تست میکنم و نتایج تست و رکورد های لحظه ای رو میگذارم اون رکورد 3800 هم اگر کاربر تونست به همین راحتی به دست بیاره بعد میتونه کار دست سیستمش بده و موفق میشه سیستم رو بفرسته اون دنیا اور پردازنده های اتلون به همین راحتی که نیست من فعلاً از 2000 به 2880 رسوندم با فن Zalman CPNS9700 اما چیپ مادربرد چون خیلی داغ بود واترکولینگ دست سازی تهیه کردم و این چند مدت هم که نبودم رفتم ترموالکترو خریدم و برای این هم کم کم یک فکری میکنم
    قربون شما بگذارید من پردازنده خودم رو میخوام بترکونم چون خسته شده ازش شاید اینجوری مجبور بشم سیستم رو عوض کنم
    منم همزمان با شما تست های خودم رو با AMD ATHLON 5200+X2 قرار میدم رکوردی که ثبت کردم 3380 بود که عکسشم قرار میدم و بعد ببینم میشه کاریش کرد یا نه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز . من دیروز یک سیستم جدید خریدم ( اورکلاک نکردم و قصد اورکلاک هم ندارم ) فقط چون تو این تاپیک بحث استفاده از تست orthos بود اینجا سوالم رو مطرح کردم .
    یکی از دوستان گفتند ممکنه رم با مادربوردی که خریدم با هم سازگار نباشند و پیشنهاد کردند که از این برنامه برای تست استفاده کنم .
    ممنون میشم اگه این کار هماهنگ بودن رم و مادربورد رو مشخص میکنه و مشکلی هم برای سیستم به وجود نمیاره لینک دانلود و طرز استفاده اس رو توضیح بدید .
    با تشکر از راهنماییتون .

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان عزیز . من دیروز یک سیستم جدید خریدم ( اورکلاک نکردم و قصد اورکلاک هم ندارم ) فقط چون تو این تاپیک بحث استفاده از تست orthos بود اینجا سوالم رو مطرح کردم .
    یکی از دوستان گفتند ممکنه رم با مادربوردی که خریدم با هم سازگار نباشند و پیشنهاد کردند که از این برنامه برای تست استفاده کنم .
    ممنون میشم اگه این کار هماهنگ بودن رم و مادربورد رو مشخص میکنه و مشکلی هم برای سیستم به وجود نمیاره لینک دانلود و طرز استفاده اس رو توضیح بدید .
    با تشکر از راهنماییتون .
    سلام فرشید جان
    خوبی
    آره این برنامه کلا تست پایداری سیستم رو نشون میده
    هیچ مشکلی هم به وجود نمی آد
    لینک دان لود هم فکر کنم چند صفحه پیش بود
    استفاده ازش هم کاری نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •