شاتل شبانه من رو تا سر حد مرگ محدود کرده
کسی میدونه کی دوباره ازمحدودیت درمیام ؟؟
تو سایتش که زده دانلود شبانه بین 1 تا 3 مگ ولی الان دانلودم شده 16 کیلو
اینجور که بوش میاد هیچ سرویسی به همون 128 اکو نمیرسه چون اونم دیگه تا این حد محدود نمیشد![]()
شاتل شبانه من رو تا سر حد مرگ محدود کرده
کسی میدونه کی دوباره ازمحدودیت درمیام ؟؟
تو سایتش که زده دانلود شبانه بین 1 تا 3 مگ ولی الان دانلودم شده 16 کیلو
اینجور که بوش میاد هیچ سرویسی به همون 128 اکو نمیرسه چون اونم دیگه تا این حد محدود نمیشد![]()
شبی چقدر دانلود داشتی ؟
متوسط 10 گیگ تازه 4 شب اول بود که خودشو لوس کرد
اگه به خاطر سرور مجازی و مشکلاتش نبود همین الان بدون هیچ حرف و حدیثی میرفتم 2 مگ اینترانت آسیاتک رو میگرفتم و از ماهی 400 گیگ با 80 هزار تومن لذت میبردم . فقط حیف که سرعتش برای استفاده از سرور مجازی خیلی افت میکنه![]()
ترو خدا یکی جوابمو بده شاتل مصرفش چررا اینقدر زییاده ... من های وب و صبا نت داشتم اینجوری نبود من یک ربع وب گردی میکنم 50 مگ کم میشه در طول روز به 200 مگ میرسه ترو خدا کمک کنید من خسته شدم سرویسم 1 ساله 256 های وب داشتم 256 ی هفته وب گرد میکردم تازه با دانلود تازه 50 مگ کم میشد ... من چی کار کنم مصرفش خیلیه
Last edited by Milad4171; 06-02-2015 at 12:00. دليل: فونت نامناسب
دوست عزیز شاتل مصرفش زیاد نیست! این تصور شماست که فکر میکنید زیاده! این نرم افزار رو نصب کنید، بعدش روی تسک بار هم بیاریدش و هر لحظه نگاه کنید که سرعت دانلودتوت چقدره، اگر دیدید هیچ کاری نمی کنید و سرعت دانلود صفر نیست اون موقع برید دنبالش، مثلا ممکنه بعضی نرم افرارهایی که نصب کردید دارن از اینترنت خودشون رو آپدیت میکنن و ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا یک هفته پیش قرارداد با هایی وب تموم شدم که واقعا راضیی بودم با های وب حتی pdf هم دانللود میکرردم 1 گیگ بعد یک هفته 900 مگ یا بیشتر میموند برام اون موقع هم همین شرایط بود همین ویندوز ببود یا صبا نت هم داشتم اینجور نبود الان ک وب گردی نیم ساعت 50 مگ اخه چرا من با ها وبب در روز 2 ساعت وب گری میکردم 10 مگ هم نمییبرد یا با صبا به خدا با هایی وبب حتیی تو اپارات فیلم هم میدیدم ... میدونم از عکس های سایته ولی مصرفش بالاس که داره اینطور مصرف میشه تازه وی
ویندوزمم هم از لج این کار عوض کردم نه انتی ویروسی نه چیزی و مطما هستم اپدیتی وجود ندارد
اون نرم افزارو میبینم ولی راهیی بود ببگین
من منظور شمارو میدونم ول چرا با صبا یا های وب ایین مشکل رو نداشتم در ضمن دارم مییگم با اونها هم دانلود داشتم ولیی با ایین اصلا میترسم به خدا
اره دیدم با نرم افزار du meter مصرفم صفره وقتی کاری نمیکنم
حالا یک فایل چند مگابایتی رو هم دانلود کنید ببینید دقیقا همونقدر کم میشه ازتون یا نه؟ بعدش برید سایتی و اونو بارگذاری کنید و ببینید دقیقا چقدر مصرف داشتید، بعدش برید به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اونجا اسم همون سایت مد نظرتون رو وارد کنید و ببینید سایز اون صفحه وب رو چقدر میزنه! بعدش مقایسه کنید ببینید برابر با مصرف شماس یا نه! که فکر میکنم در آخر به حرفم برسید که اینجوری نیست که شاتل الکی واسه خودش کنتور بندازه!
سلام دوستان من 5 سال پیش مودم نت گر گرفتم و وای فای نداشت و 5 ساله مشترک صبانتم و امروز رفتم نمایشگاه الکامپ خوزستان و کارشناس شرکت رو گفتم مودم چی بگیرم گفت مودم شما جنسش عالی هست نت گر امریکایی هست و حیف هست عوضش کنید بهتر هست روتر بگیرید و یک روتر تک پورت قرار شد چند روز دیگه برای نصب برای من بیاورند ولی موندم روتر بگیرم یا مودم وای فای ؟ گفت روتر 80 هزار تومانه .......... دوستان چه کنم .
نه تو دانلود دقیقه تو اپلودم باز خوبه مشکلم وبگردیشه بزار مثال بزنم امروز فقط تو همین سایت امودم و ساییت موببایل رفتم مطالب خوندم کلا نیم ساعت ببین چقدر سده اینم عکسش همین در روزش میشه 200 فقط وب گردیش ... خب حرف شما درس ولی چا بقیه متر کم میشد منظورم صبا و های وبه اینقدر مصرف نداشت تاه الان همش کابل لنو میکشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)