تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 131 از 1547 اولاول ... 31811211271281291301311321331341351411812316311131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی صفایی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

شاتل شبانه من رو تا سر حد مرگ محدود کرده
    کسی میدونه کی دوباره ازمحدودیت درمیام ؟؟
    تو سایتش که زده دانلود شبانه بین 1 تا 3 مگ ولی الان دانلودم شده 16 کیلو
    اینجور که بوش میاد هیچ سرویسی به همون 128 اکو نمیرسه چون اونم دیگه تا این حد محدود نمیشد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

شاتل شبانه من رو تا سر حد مرگ محدود کرده
    کسی میدونه کی دوباره ازمحدودیت درمیام ؟؟
    تو سایتش که زده دانلود شبانه بین 1 تا 3 مگ ولی الان دانلودم شده 16 کیلو
    اینجور که بوش میاد هیچ سرویسی به همون 128 اکو نمیرسه چون اونم دیگه تا این حد محدود نمیشد
    شبی چقدر دانلود داشتی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی صفایی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

شبی چقدر دانلود داشتی ؟
    متوسط 10 گیگ تازه 4 شب اول بود که خودشو لوس کرد
    اگه به خاطر سرور مجازی و مشکلاتش نبود همین الان بدون هیچ حرف و حدیثی میرفتم 2 مگ اینترانت آسیاتک رو میگرفتم و از ماهی 400 گیگ با 80 هزار تومن لذت میبردم . فقط حیف که سرعتش برای استفاده از سرور مجازی خیلی افت میکنه

4. این کاربر از مهدی صفایی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

ترو خدا یکی جوابمو بده شاتل مصرفش چررا اینقدر زییاده ... من های وب و صبا نت داشتم اینجوری نبود من یک ربع وب گردی میکنم 50 مگ کم میشه در طول روز به 200 مگ میرسه ترو خدا کمک کنید من خسته شدم سرویسم 1 ساله 256 های وب داشتم 256 ی هفته وب گرد میکردم تازه با دانلود تازه 50 مگ کم میشد ... من چی کار کنم مصرفش خیلیه
    Last edited by Milad4171; 06-02-2015 at 12:00. دليل: فونت نامناسب

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

ترو خدا یکی جوابمو بده شاتل مصرفش چررا اینقدر زییاده ... من های وب و صبا نت داشتم اینجوری نبود من یک ربع وب گردی میکنم 50 مگ کم میشه در طول روز به 200 مگ میرسه ترو خدا کمک کنید من خسته شدم سرویسم 1 ساله 256 های وب داشتم 256 ی هفته وب گرد میکردم تازه با دانلود تازه 50 مگ کم میشد ... من چی کار کنم مصرفش خیلیه
    دوست عزیز شاتل مصرفش زیاد نیست! این تصور شماست که فکر میکنید زیاده! این نرم افزار رو نصب کنید، بعدش روی تسک بار هم بیاریدش و هر لحظه نگاه کنید که سرعت دانلودتوت چقدره، اگر دیدید هیچ کاری نمی کنید و سرعت دانلود صفر نیست اون موقع برید دنبالش، مثلا ممکنه بعضی نرم افرارهایی که نصب کردید دارن از اینترنت خودشون رو آپدیت میکنن و ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

من تا یک هفته پیش قرارداد با هایی وب تموم شدم که واقعا راضیی بودم با های وب حتی pdf هم دانللود میکرردم 1 گیگ بعد یک هفته 900 مگ یا بیشتر میموند برام اون موقع هم همین شرایط بود همین ویندوز ببود یا صبا نت هم داشتم اینجور نبود الان ک وب گردی نیم ساعت 50 مگ اخه چرا من با ها وبب در روز 2 ساعت وب گری میکردم 10 مگ هم نمییبرد یا با صبا به خدا با هایی وبب حتیی تو اپارات فیلم هم میدیدم ... میدونم از عکس های سایته ولی مصرفش بالاس که داره اینطور مصرف میشه تازه وی
    ویندوزمم هم از لج این کار عوض کردم نه انتی ویروسی نه چیزی و مطما هستم اپدیتی وجود ندارد
    اون نرم افزارو میبینم ولی راهیی بود ببگین

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

من منظور شمارو میدونم ول چرا با صبا یا های وب ایین مشکل رو نداشتم در ضمن دارم مییگم با اونها هم دانلود داشتم ولیی با ایین اصلا میترسم به خدا
    اره دیدم با نرم افزار du meter مصرفم صفره وقتی کاری نمیکنم

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

اره دیدم با نرم افزار du meter مصرفم صفره وقتی کاری نمیکنم
    حالا یک فایل چند مگابایتی رو هم دانلود کنید ببینید دقیقا همونقدر کم میشه ازتون یا نه؟ بعدش برید سایتی و اونو بارگذاری کنید و ببینید دقیقا چقدر مصرف داشتید، بعدش برید به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اونجا اسم همون سایت مد نظرتون رو وارد کنید و ببینید سایز اون صفحه وب رو چقدر میزنه! بعدش مقایسه کنید ببینید برابر با مصرف شماس یا نه! که فکر میکنم در آخر به حرفم برسید که اینجوری نیست که شاتل الکی واسه خودش کنتور بندازه!

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

سلام دوستان من 5 سال پیش مودم نت گر گرفتم و وای فای نداشت و 5 ساله مشترک صبانتم و امروز رفتم نمایشگاه الکامپ خوزستان و کارشناس شرکت رو گفتم مودم چی بگیرم گفت مودم شما جنسش عالی هست نت گر امریکایی هست و حیف هست عوضش کنید بهتر هست روتر بگیرید و یک روتر تک پورت قرار شد چند روز دیگه برای نصب برای من بیاورند ولی موندم روتر بگیرم یا مودم وای فای ؟ گفت روتر 80 هزار تومانه .......... دوستان چه کنم .

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

نه تو دانلود دقیقه تو اپلودم باز خوبه مشکلم وبگردیشه بزار مثال بزنم امروز فقط تو همین سایت امودم و ساییت موببایل رفتم مطالب خوندم کلا نیم ساعت ببین چقدر سده اینم عکسش همین در روزش میشه 200 فقط وب گردیش ... خب حرف شما درس ولی چا بقیه متر کم میشد منظورم صبا و های وبه اینقدر مصرف نداشت تاه الان همش کابل لنو میکشم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •