هفتگی و ماهانه باید بخری! من روزانه خریدم ولی هنوز EDGE بود!!!
هفتگی و ماهانه باید بخری! من روزانه خریدم ولی هنوز EDGE بود!!!
برای هزارمین بار
بار اول و برای رجیستر شدن تو شبکه باید تعرفه هفتگی یا ماهانه بخرید برای بار دوم به بعد دیگه فرقی نمی کنه و می تونید هر بسته ای رو انتخاب کنید
Sent from my iPhone using Tapatalk
یه بار که بسته هفتگی بخرید به بعد همیشه 3G هست. حتی با مصرف ازاد! بعد از اون هر بسته ای رو بزنید میتونید از 3G استفاده کنید![]()
سلام دوستان
چون این فروم در مورد دوستانی هست که ازشبکه 3g همراه اول استفاده میکنن میخواستم بدونم شما هم مثل من مشکل روشن شدن gps گوشی به محض روشن کردن دیتا کاکشن رو در حالت 3g دارید ؟ من این مشکل رو فقط با 3g همراه اول دارم و نه ایرانسل
نه اصلاً! دیتا موبایل کاری به gps نداره! من احتمال خیلی زیاد میدم یه برنامه ای نصب کردید که خودش نیاز به موقعیت مکانی داره به محض وصل شدن به اینترنت که امنیت شما هم به خطر می افته حتی.
حالا واسه من ربط داره خیلی خوبشم ربط داره دوست من !
برا حل این مشکل تمام راه حل ها رو بررسی کردم
گوشیم رو فکتوری ریست کردم (حل نشد)
فریمور رو ریست کردم (حل نشد)
سیم کارتمو روی یه گوشی دیگه به شبکه 3g همراه اول وصل کردم و دیتا کانکشن رو روشن کردم (جی پی اس روی گوشی مذکور روشن شد)
سیم کارت همراه اول دوستم (که همچین مشکلی رو نداره ) رو روی گوشی خودم گذاشتم (بازم gps روشن شد به محض روشن کردن دیتا کانکشن)
با پشتیبانی همراه اول حدود 1 ماه که درمیون گذاشتم این مشکلو که همش میگن داریم بررسی میکنیم
من این مشکل رو با سیم کارت ایرانسل یا رایتل ندارم فقط همراه اول
این مشکل رو تو فروم xda developers هم مطرح کردم اونا هم سر در نیووردن !
برادرم و چند تا از دوستام هم همین مشکل رو دارن
بله
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
چه گوشی دارید شما؟
سیم خودتون روی گوشی دیگه تست کردید؟
Last edited by dj77; 26-12-2014 at 23:55.
همراه اول نميخواد بسته هاشو گرون كنه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
گوشی هواووی جی 700
تو پستم نوشتم که سیم کارتمو رو یه گوشی دیگه تست کردم !![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)