موبارکه
با این آنتن خیلی کم که نباید +H میزد !! این آنتن در حد H هست یه ذره کمتر هم که میشد باید میرفت روی 3G
به من هم میگن حسین !!
درو ببندن از بالا پشت بوم میرم تو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موبارکه
با این آنتن خیلی کم که نباید +H میزد !! این آنتن در حد H هست یه ذره کمتر هم که میشد باید میرفت روی 3G
به من هم میگن حسین !!
درو ببندن از بالا پشت بوم میرم تو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 18-08-2014 at 20:18.
ایرانسل هنوز هیچ اظهار نظری درباره سرعت نکرده شما از کجا داری این حرفو میزنی
حرف باید با پشتیبان زده بهش منبع داشته باشی!
امیر جان من هم دیروز تو یکی از نقاط تبریز سرعتم 30 40 کیلو بود ولی بعد که تست کردم دیدم پهنای باند اون BTS خیلی کمه و سرعت نوسان داره !!
احتمالا برای شما هم اینجوری هست![]()
دوستانی که مثل من گوشیشون سرعت و وضعیت اینترنت رو قبل از اتصال به شبکه نشون نمیده ( گوشی های سامسونگ) از این برنامه استفاده کنند.
این برنامه در حالت آفلاین ( بدون اتصال به اینترنت ) وضعیت شبکه اینترنت بی سیم خطوط تلفن همراه رو نشون میده.
وضعیت dBm و نسل شبکه و نمایش آیکن 2G یا 3G یا LTE
محتوای مخفی: Name & QR Code
حرفم که از روی تجربه زندگی در ایران هستش و حدس اخه اینجا داریم بحث و تجربه خودمون و می گیم اگر میدونستیم قراره چی بشه که تایپیک 131 صفحه نمی رفت جلو. بعید میدونم ایرانسل 12 مگابیت سرعت بده موقع لانچ همگانی.دوست عزیز وقتی دارن تست می کنند نمیشه که اونایی سرعت بالاست تست باشه خوب اینم تست اکانتینگ لابد .
خدا کنه اینطوری که میگی باشه حسین جان وگرنه از الان برای من اکانتیک بزارن ظلمه اونوقت میشه مثل شاتل که محدود میکنه میشه شاتلسل.
اول شهريور تستهاى اين تاپيك ديدن داره ، سرعتها محدود به ٥١٢ كه به خاطر زيادبودن مشترك ايرانسل پايينتر از رايتل خواهد بود، هر گيگ اضافه اينترنت موبايل هم طبق مصوبه رگلاتورى ١٠٠٠٠ تومن .
کسی از گرگان 3G Irancell
را رصد کرده؟
امروز برای چند ثانیه دریافت کرده بودم اما متصل نشد.
Ir 70
چه اپراتوری؟
این را به عنوان 3G Irancell دریافت کردم.
43802
Last edited by master2014; 18-08-2014 at 21:12.
حمیدیان داداش بقیه جاها هم زیر پوششه ولی سرعتشو نمی دونم !
گرگان هنوز وصل نشده. اون هم برای رایتل هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)