دیروز من توهم زده بودم یا واقعا آهنگ های محسن چاوشی و ... پخش می شد ؟؟؟
دیروز من توهم زده بودم یا واقعا آهنگ های محسن چاوشی و ... پخش می شد ؟؟؟
من بازی دیشب رو ندیدم اما بازی با المان اهنگ سیروان خسروی تو سالن چند بار پخش شد
چطوری پخش می کنن؟
یعنی منظورم اینه که یه آهنگ برای ایران و یه آهنگ برای آلمان یا فرانسه و یا ...
دیشب تو بازی با فرانسه، سه یا چهار تا آهنگ پشت سر هم ایرانی پخش شد.
چاووشی که سهله . اهنگ ایران از ارش رو هم پخش میکرد یه سره که تماشاچی های ایرانی به وجد اومده بودن . خوشم اومد نمیتونستن سانسور کنن این یکی رو .
نمیدونم کی این اهنگها رو انتخاب میکنه . مسئول برگزاری مسابقات تو نت سرچ میکنه اهنگهای ایرانی رو جمع میکنه یا از طرف خود ایران اینا رو میدن ؟
آقا جان چرا اینجا تا یکی یه چیزی میگه که با نظر شما یکی نیست بعضی ها سعی دارند حمله کنند و طرف رو به مسخره بگیرند و ژست روشنفکری میگیرند؟ که چه ژست زشتی.
یه عده میریزند تو صفحات اجتماعی آدمهای معروف واسه توهین و خالی کردن عقده شون ، یک سری هم همینجا تا مینینن یکی از نظر یکی دیگه انتقاد کرده پشت سرش میریزن واسه کوبیدن طرف. حالا یکی نظری داد ، یکی هم نظرشو رد کرد و نظر خودشو درست دونست، واسه چی بقیه ولکن نیستند؟! شما هم لنگه همون امت همیشه در صحنه هستین.
حالا طرف در خانواده محترمی بزرگ شده که زیاد بچه شون رو اجتماعی و قاطی با همه بار نیاورده و شخصا هم جلوی جنس مخالفش اعتماد بنفس نداره. گناهی هم نکرده و صادقانه نظرشو گفته که با حضور اون دخترهای شورت به پا! تو سالن جوگیر میشه و تمرکزشو ازدست میده. از پاسخ های متین ایشون هم یه توهین های دیگران معلومه که پسر خیلی گلی هم هست حالا همه تریپ روشنفکر و کارشناس علوم اجتماعی برداشتند ! بریم اول خودمونو درست کنیم که کلی کار داریم . ول کن هم نیستیم
یک ایول مشتی هم به تیم ذخیره که جلوی فرانسه خیلی خوب بازی کرد. کلا برعکس آلمان که قدرتی هستند جلوی تیمهائی مثل فرانسه راحت تر بازی میکنیم.
به امید فهرمانی آسیا و کسب مدال در مسابقات جهانی آینده
اون بنده خدا که بی راه هم نمیگفت . چند تا از عکسهای بازی ها رو که نگاه کنی میبنی توش بچه ها کم حواسشون پرت نیست .
مثلا یکی از همین عکسها که از سانسوری های تلویزیون گذاشته شده بود توش قشنگ چند تا از بازیکنهای جوونترمون موقع سرود ملی داشتن به پایین تنه اون دخترا که پشتشون به بچه ها بود نگاه میکردن . حیف نمیدونم عکسه کجاست ، تو همین تاپیک بود یا جای دیگه . وگرنه میزاشتم .
البته همه جا همینطوریه . بالاخره جلوی علاقه رو نمیشه گرفت . هر چقدر بچه مثبتی هم باشی![]()
در مورد ذخیره ها کاملا" با شما موافقم.ایکاش تو باز های ی بعدی کواچ طوری از بازیکنان استفاده کنه که بین بازیکن اصلی و ذخیره تفاوت زیادی نباشه.
دقیقا نکته مثبت کواچ بر عکس مربی های وطنی همینه. با اصرار به بازی دادن به بازیکنهای کم تجربه تر و جدیدتری مثل میرزاجانپور ، عبادی پور ، تشکری ، غلامی و غفور سعی کرد از این بازی های مهم به عنوان بازی های تدارکاتی برای آبدیده شدن بازیکنها هم استفاده بکنه. حالا جوری شده که تیم ملی رو بدون این بچه ها نمی تونیم تصور کنیم.
احتمال غيبت معروف مقابل روسيه قوت گرفت
به نقل از سایت فدراسیون والیبال، سعید معروف کاپیتان تیم ملی بعد از بازی با فرانسه دچار سرماخوردگی شد و در حال حاضر زیر نظر سیامک افروزی پزشک تیم ملی تحت درمان است.
دکتر افروزی، معروف را از تمرین دیروز قبل از مسابقه با روسیه برای مقام پنجمی منع کرد تا زودتر بهبود پیدا کند و بدین ترتیب کاپیتان تیم ملی کشورمان روز گذشته استراحت کرد.
پاسور نخست تیم ملی والیبال به احتمال زیاد به بازی با روسیه نمیرسد، به همین دلیل اسلوبودان کواچ سرمربی تیم ملی در تمرین عصر دیروز از مهدوی در ترکیب اصلی استفاده کرد.
دکتر افروزی در این باره گفت: سعید به خاطر سرماخوردگی باکتریایی همراه با تب فعلا تحت درمان است و باید استراحت کند. به خاطر همین دیروز هم تمرین نکرد و شاید در بازی امروز هم نباشد.
تیم ملی والیبال ایران از ساعت 16:10 امروز (شنبه) برای کسب مقام پنجم جهان در آخرین مسابقه خود در هجدهمین دوره رقابتهای قهرمانی جهان در شهر لودز به مصاف روسیه میرود.
![]()
ناراحتیه اصلیه من از این نیس که چرا 2 تا شکست سنگین خوردیم پشت سر هم...
من ناراحتیم از اینه که ما خداییش توان اینو داشتیم که جز 3 تا تیم اول باشیم؛یعنی پتانسیلش کاملا موجود بود در تیم ما ....
ولی ازش خوب بهره نگرفتن ....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)