تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 168 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 1671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 94-1393

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

هدایتی رسما در مزایده پرسپولیس شرکت کرد

مالک سابق باشگاه استيل آذين پاکت پيشنهادي خود براي خريد پرسپوليس را به سازمان خصوصي‌سازي ارائه کرد.

به گزارش
    "ورزش سه "، و به نقل از ایسنا، حسین هدایتی صبح امروز با حضور در سازمان

خصوصی‌سازی پاکت پیشنهادی خود را برای خرید باشگاه پرسپولیس به مسئولان سازمان

خصوصی‌سازی ارائه کرد. هدایتی پیش از این اعلام کرده بود در مزایده سوم باشگاه پرسپولیس

شرکت خواهد کرد. سومین مزایده فروش باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس 9 اردیبهشت ماه

برگزار می‌شود.

2. 4 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به هر حال حضور هدایتی در صورتی که برنده ی مناقصه بشه ، به معنی پایان مشکلات مالی تیم هست و این نکته ی بسیار خوبی هست

خصوصا اینکه هدایتی تجربه ی تلخ ولی بسیار ارزشمند استیل آذین رو هم داره و میشه مطمئن بود که اشتباهات استیل آذین رو دوباره تکرار نمیکنه + در پرسپولیس با توجه به برند و نام تیم و کارهای زیربنایی اقتصادی رویانیان ، میتونه درآمد زایی واقعی رو هم انجام بده بعنوان اولین بار برای یک باشگاه داخلی

و از همه مهتر امیدواریم اینبار دست وزارت ورزش کوتاه بشه واقعا تا شاید این تیم رنگ آرامش ببینه بعد از سالها بی ثباتی و این بحرانهای ادامه دار

البته اگر وزارت ورزش کینه ی خودشو از هدایتی کنار بگذاره و در بحث مزایده منصفانه و عادلانه و بدون جهت گیری عمل کنه /

4. 8 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه misagh8900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اسپکه

پيش فرض

آقا یعنی اگه هدایتی برنده مزایده بشه، یعنی دیگه کلا پرسپولیس مال هدایتی میشه و خودش مدیرعامل و مربی و .... رو میتونه تعیین کنه؟؟ دیگه دست وزارت ورزش و دولت کوتاه میشه؟؟

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

هدایتی هم محبوب هست و هم به اندازه کافی در این فوتبال بوده و با خیلی مسایل آشنا هست.دارایی اش هم از خیلی پیشکسوتان و سایر فعالان اقتصادی که دنبال پرسپولیس هستند بیشتره و لااقل کمتر از اونها بدنبال استفاده شخصی خواهد بود.کاری که برادران انصاری فرد در گذشته و شیرینی و سیاسی در حال حاضر زیاد انجام داده اند.

اما یه شرطی که وزارت گذاشته بود این بود که حق انتخاب دو عضو هیئت مدیره رو داشته باشه که فکر کنم این شرط هنوز پابرجاست.بعید هم هست خصوصی سازی به معنای واقعی صورت بگیره.
    ضمنا هنوز بحث خادم و دارودسته اش برای دور زدن مزایده ادامه داره و چون هنوز کسی پا پیش نذاشته اونها هم دست خودشون رو رو نکردند.

ما هواداران که مطمئنا دوست داریم هدایتی به تیم بیاد.تا چه پیش آورند....

این است پرسپولیس :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mohammad_87; 27-04-2015 at 23:16.

7. 3 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اما یه شرطی که وزارت گذاشته بود این بود که حق انتخاب دو عضو هیئت مدیره رو داشته باشه که فکر کنم این شرط هنوز پابرجاست.بعید هم هست خصوصی سازی به معنای واقعی صورت بگیره.
    البته در عمل این دو عضو کاملا غیر موثر هستن و فقط میتونن نقش خبر چین ! رو برای وزارت ایفا کنند ، چون تعداد اعضای هیئت مدیره 5 نفره هست و سه عضو هم سو با هدایتی در هر رای گیری و تصمیم گیری ای ، نظر هدایتی رو تامین میکنند و عملا اون دو عضو نقشی ندارند

9. 3 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

فک نکنین وزارت ورزش به همین راحتی ها پرسپولیس رو واگذار می کنه...واگذار کردن به یه شخص ینی حداقل 30 میلیون نفر طرفدار اون فرد می شن و این در جمهوری اسلامی ایران خط قرمزه! فک می کنین دلیل اینهمه تغییرات در پرسپولیس از طرف دولت چی بوده؟ من مطمئنم سر این ماجرا بازی ها پیش خواهد اومد که در راس اون مشنگ بزرگ خادم قرار خواهد گرفت...هنوز وقتی به این موضوع فکر می کنم که این بلانسبت ادم می دونسته سیاسی بیشتر از پرسپولیس به استقلال کمک کرده و لبخند می زده واقعا نمی دونم چی بگم...واقعا همه چیزمان به همه چیزمان می اید.
    یه نکته دیگه اینکه اقای هدایتی رو ما خیلی هم دوستش داریم بهترین نفره برای این کار...ولی اومدیم و 4 سال دیگه نخواس تیم داری کنه,برشکست شد یا هزار مشکل دیگه که ادم از فرداش تو این مملکت خبر نداره! اونوقت تکلیف پرسپولیس چی میشه؟دولت چه راهکاری واسه این موضوع گذاشته؟چرا سهام پرسپولیس رو عمومی عرضه نمی کنن تا این مشکلات پیش نیاد؟ کلا من زیاد به این اتفاقات خوش بین نیستم...10 ساله پرسپولیس رو کوبیدن اونوقت یهو دلشون به حال ما سوخته؟
    Last edited by teraktor2003; 28-04-2015 at 11:56.

11. 5 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

محتوای مخفی: 7 
    وبسایت رسمی برنامه نود

- سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با تکذیب یک نقل قول از سوی وی، گفت: فقط یک بازیکن آئین‌نامه رفتاری پرسپولیس را رعایت نکرد و بنده هرگز نگفته‌ام «این بی‌ادب‌ترین تیمی است که داشته‌ام.»

محتوای مخفی: 1 

به گزارش وب سایت نود ، برانکو ایوانکوویچ در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس افزود: اینکه از قول بنده عنوانشده، «این بی‌ادب‌ترین تیمی است که داشته‌ام» واقعا ناراحت کننده است. بنده هرگز و ابدا چنین اظهار نظری نداشته‌ام. طی روزهای گذشته نیز مصاحبه‌ای نداشته‌ام که چنین حرفی زده باشم. نمی‌دانم چرا چنین نقل قولی منتشر می‌شود.

وی افزود: بنده لازم است توضیح دهم که از این پس قبل و بعد از هر بازی در کنفرانس خبری و در طول هفته نیز یکبار بعد از تمرین پرسپولیس پاسخگوی خبرنگاران خواهم بود و نمی‌دانم چرا چنین نقل قولی از سوی من منتشر شده است.

برانکو اینکویچ تصریح کرد: بازیکنان پرسپولیس مشکل انضباطی نداشته‌اند. آنها کارشان را انجام می‌دهند و جز یکی دو مورد مشکلی وجود نداشته و فقط پیام صادقیان بود که آئین‌نامه رفتاری پرسپولیس و قواعد فوتبال حرفه‌ای را رعایت نکرد و من تصمیم گرفتم ایشان را کنار بگذارم. درباره خانزاده نیز اتفاقی در دوحه رخ داده بود که بررسی همه جانبه شد و این بازیکن جریمه مالی سنگین شد و فعلا هم حق همراهی تیم در بازی رسمی را ندارد.

سرمربی پرسپولیس درباره حکم صادره برای خانزاده گفت: تصمیمی که گرفته شد، تصمیم مشترک باشگاه و کادر فنی بود و بنده هم کاملا در جریان آن بودم. خانزاده ۳۰ درصد جریمه مالی شده و این جریمه سنگینی است. او حق تمرین کردن دارد اما در بازی با پیکان او را محروم انضباطی کرده‌ایم و نمی‌تواند بازی کند و درباره بازی کردنش در دیدارهای آتی، بعد از بازی با پیکان تصمیم‌گیری می‌شود و در صورتی که این بازیکن مرتکب رفتار غیر حرفه‌ای دیگری شود تصمیمات سخت‌تری برایش خواهیم گرفت. ما غیر از این موارد، مشکل و موضوع خاصی نداشته‌ایم که بخواهم درباره شاگردانم چنین حرفی بزنم.

برانکو خاطرنشان کرد: بازیکنان تلاش می‌کنند و می‌خواهند ناکامی را جبران کنند و به سمت موفقیت گام بردارند. تیم ما مشکل انضباطی دیگری نداشته و نباید برخی مسائل را بیش از آنچه که بوده حاد و سخت جلوه داد. امیدوارم دیگر چنین نقل قول‌هایی که پایه و اساسی ندارد از قول من منتشر نشود.

برانکو در پایان در پاسخ به این سوال که آیا صادقیان شانسی برای بازگشت تا پایان فصل خواهد داشت یا خیر به بیان این کلمه بسنده کرد: «خیر».

وبسایت رسمی برنامه نود

- لیست تیم فوتبال پرسپولیس برای فصل آینده بعد از دیدار مقابل استقلال مشخص خواهد شد.

محتوای مخفی: 2 
    به گزارش وب سایت نود و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، برانکو ایوانکوویچ در ارتباط با مسائل مطرح شده درباره تهیه فهرست سال آینده پرسپولیس، عنوان کرد: به طور قطع پایان مسابقات لیگ برتر بهترین فرصت برای انجام این کار خواهد بود و در آن زمان بعد از ارزیابی کامل و با تمرکز بیشتر، فهرست خرید و مازاد تیم را به باشگاه ارائه خواهیم کرد ولی تاکنون هیچ تصمیمی نگرفته‌ایم.

وی افزود: اکنون تمام تمرکز روی بازی‌های پرسپولیس و ارزیابی حریفان است. تا آغاز نقل و انتقالات زمان کافی داریم تا فهرست را به باشگاه بدهیم و زمان فعلی را برای انجام بازی‌هایمان در نظر داریم. در این مدت تا بعد از دربی فرصت کافی خواهیم داشت تا تیم خود را آنالیز کنیم و بعد از ارزیابی نفرات در شرایط مختلف، فهرست مشخص شده و نفرات مورد نیاز برای رفع نقاط ضعف را تعیین کنیم.

وبسایت رسمی برنامه نود

- مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: احتمال دارد مقابل پیکان بازی کنم هر چند همه چیز به نظر برانکو ایوانکوویچ بستگی دارد.
      محتوای مخفی: 3 
    به گزارش وبسایت نود و به نقل از فارس ، میثم حسینی در خصوص حضورش در تمرین روز گذشته پرسپولیس گفت: قبل از حضور در تمرین با برانکو ایوانکوویچ صحبت کردم و او هم به عنوان یک مربی حرفه‌ای به من اجازه داد تا با تیم تمرین کنم. اگر قسمت باشد در خدمت پرسپولیس خواهم بود اما همین که برانکو به من اجازه داد با تیم تمرین کنم برایم ارزشمند است چراکه او دوست داشت من در کنار پرسپولیس باشم.

وی در مورد اینکه تا پایان فصل در کنار پرسپولیس خواهد بود یا نه؟ ادامه داد: من همه تلاشم را برای این موضوع می‌کنم اما بقیه موارد نظر سرمربی تیم است ولی من همه تلاشم را می‌کنم تا در این روزهای سخت در کنار پرسپولیس باشم.

حسینی درباره میزان آمادگی‌اش در مدتی که با پرسپولیس تمرین نمی‌کرد خاطرنشان کرد: در این مدت تمرینات انفرادی داشتم و از نظر بدنی آماده هستم حتی دیروز با تیم تمرین کردم و کریم باقری مرا مورد تشویق قرار داد و فکر می‌کنم چیزی از سایر بازیکنان از نظر بدنی کم ندارم.

این بازیکن در پایان در مورد اینکه چقدر شانس دارد برای پرسپولیس مقابل پیکان به میدان برود افزود: من در لیست آسیایی پرسپولیس نیستم اما در لیست تیم در لیگ برتر قرار دارم و احتمال دارد که مقابل پیکان به میدان بروم هرچند که همه چیز به نظر سرمربی تیم بستگی دارد.

وبسایت رسمی برنامه نود

- محسن بنگر که با مصدومیت از ناحیه پا روبه‌رو شده امروز به ورزشگاه درفشی‌فر آمد و با اینکه لباس تمرین پوشید، اما با تیم تمرین نکرد و به فیزیوتراپی رفت تا به درمان پای مصدومش بپردازد.
      محتوای مخفی: 5 
    به گزارش وبسایت نود و به نقل از فارس ، تمرین امروز تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت ۱۷:۳۰ دقیقه در ورزشگاه درفشی‌فر برگزار شد که گزارش این تمرین را در زیر می‌خوانید:

* در حالی که قرار بود تمرین امروز سرخ‌پوشان از ساعت ۱۷ آغاز شود، اما به دلیل برگزاری جلسه کادر فنی با بازیکنان با ۳۰ دقیقه تأخیر آغاز شد. در این جلسه، نکات فنی توسط مربیان پرسپولیس به بازیکنان این تیم درباره بازی با پیکان ارائه شد.

* پیش از شروع تمرین، تعدادی از بازیکنان مشغول به انجام سپک‌تاکرا شدند.

* رضا چلنگر مترجم سرمربی کروات تیم پرسپولیس که روز گذشته به دلیل کارهای شخصی در تمرین غایب بود امروز مجدداً در کنار برانکو حضور داشت و وظیفه ترجمه صحبت‌های او را برعهده گرفت.

* حدود ۵۰ هوادار با حضور در ورزشگاه درفشی‌فر تمرین امروز سرخ‌پوشان را در سکوتی کامل تماشا کردند.

* محسن بنگر مدافع مصدوم تیم پرسپولیس مطابق روزهای گذشته با پای گچ‌گرفته به محل تمرین تیمش آمد.

* بازیکنان با حرکات کششی تمرین امروز را آغاز کردند سپس به کار با توپ و مرور برنامه‌های تاکتیکی مدنظر سرمربی‌شان پرداختند.

* دروازه‌بانان تیم پرسپولیس از ابتدای تمرین زیرنظر مربی گلرها کار کردند.

* میثم حسینی مدافع تیم پرسپولیس که روز گذشته بعد از مدتها در تمرین این تیم حاضر شده بود، امروز و در تمرین سرخ‌پوشان غایب بود.

* محمد نوری کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس دقایقی با کریم باقری مربی این تیم به صورت خصوصی به صحبت پرداخت.

* پاس‌های کوتاه و بلند، شوت به دروازه، سانتر از جناحین، حفظ توپ و پیدا کردن بازیکن خودی در محوطه تحت فشار بخشی از تمرین امروز بازیکنان پرسپولیس بود که زیرنظر برانکو ایوانکوویچ برگزار شد. در تمرین امروز، تانادیچ هم پا به پای سایر بازیکنان تمرین کرد.

* محسن بنگر که با پای گچ‌گرفته به ورزشگاه درفشی‌فر آمده بود، لباس تمرین پوشید اما به کلینیک رفت تا به مداوای پای مصدومش بپردازد.

* امروز هم مطابق روز گذشته خبری از پیام صادقیان در تمرین نبود. این بازیکن بعد از بازی با سایپا و با نظر برانکو ایوانکوویچ از پرسپولیس کنار گذاشته شد.

* حمیدرضا علی‌عسگری بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس که با مصدومیت از ناحیه کشاله ران روبه‌رو شده، امروز در زمین به صورت کاملاً نرم تمرین کرد و سپس به کلینیک ورزشگاه درفشی‌فر رفت تا پای مصدومش را مداوا کند.

* انجام حرکات سرعتی و قدرتی با توپ، یکی دیگر از برنامه‌هایی بود که امروز پرسپولیسی‌ها انجام دادند. از نکات جالب توجه تمرین امروز پرسپولیس مانع‌چینی و پخش کاور توسط برانکو ایوانکوویچ بود.

* در اواسط تمرین مایکل اومانیا مدافع تیم پرسپولیس زیرنظر ماساژور تیم به انجام حرکات بدنی پرداخت.

* برخی از بازیکنان پرسپولیس در اواخر تمرین با نظر برانکو به رختکن رفتند.

* از آنجایی که قرار است فردا برای سومین بار برگزار شود، به همین دلیل برخی بازیکنان پرسپولیس پیگیر آخرین وضعیت متقاضیان خرید پرسپولیس بودند.

13. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

خانزاده 9 ماه از حضور در فوتبال ایران محروم شد! (منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

.
    .
    .
    .
    .

یه بار نشد تو این فوتبال رای انضباطی درست و حسابی ببینیم.

کار خانزاده خیلی زشت بود و اصلا حق نداشت چنین رفتاری رو با یک هوادار کنه
    اما 9 ماه محروم کردن برای یک بازیکن جوان 23 ساله و ملی پوش کار درستیه؟

این رای میتونه از بیخ نابودش کنه، مثل همون بلایی که سر صادقیان آورد!

+
    ++
    +

کلا هر شخصی رو فردوسی پور بیشتر روش مانور بده تو برنامش، بیشتر محرومش می کنن!

15. این کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فک نکنین وزارت ورزش به همین راحتی ها پرسپولیس رو واگذار می کنه...واگذار کردن به یه شخص ینی حداقل 30 میلیون نفر طرفدار اون فرد می شن و این در جمهوری اسلامی ایران خط قرمزه! فک می کنین دلیل اینهمه تغییرات در پرسپولیس از طرف دولت چی بوده؟ من مطمئنم سر این ماجرا بازی ها پیش خواهد اومد که در راس اون مشنگ بزرگ خادم قرار خواهد گرفت...هنوز وقتی به این موضوع فکر می کنم که این بلانسبت ادم می دونسته سیاسی بیشتر از پرسپولیس به استقلال کمک کرده و لبخند می زده واقعا نمی دونم چی بگم...واقعا همه چیزمان به همه چیزمان می اید.
    یه نکته دیگه اینکه اقای هدایتی رو ما خیلی هم دوستش داریم بهترین نفره برای این کار...ولی اومدیم و 4 سال دیگه نخواس تیم داری کنه,برشکست شد یا هزار مشکل دیگه که ادم از فرداش تو این مملکت خبر نداره! اونوقت تکلیف پرسپولیس چی میشه؟دولت چه راهکاری واسه این موضوع گذاشته؟چرا سهام پرسپولیس رو عمومی عرضه نمی کنن تا این مشکلات پیش نیاد؟ کلا من زیاد به این اتفاقات خوش بین نیستم...10 ساله پرسپولیس رو کوبیدن اونوقت یهو دلشون به حال ما سوخته؟
    دیگه دست وزارت ورزش نیست و سازمان خصوصی سازی رسما وارد عمل شده و فردا به احتمال قریب به یقین تکلیف روشن میشه

فقط میمونه بررسی به ترتیب شرکت کنندگان مزایده از نظر اهلیت که شامل چند بخشه :

1 اینکه بدهکار عمده ی بخش بانکی نباشن

2 اینکه مشکل و محرومیت امنیتی نداشته باشن

سوم اینکه سوء پیشینه ی قضایی نداشته باشند

و یکی دو مورد دیگه که اینطور که سازمان خصوصی سازی اعلام کرده نهایتا تا انتهای هفته ی بعد برندگان مزایده اعلام خواهند شد

در ایران چون باشگاهها درآمد زایی حرفه ای ندارند واگذاری به عموم عملی نخواهد شد چون عملا دولت مجبوره هزینه ها رو تقبل کنه دوباره

اگر هم هدایتی یا هرکس دیگه که برنده ی مزایده بشه بعد از مدتی قادر به انجام کار نباشه دوباره مزایده برگزار میشه و دوباره باشگاه واگذار میشه

17. 2 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

محتوای مخفی: 2 

افشاگری پزشک سابق پرسپولیس از اوضاع لیگ چهاردهم / درخشان اصرار داشت پرونده تادئو را کسی نبیند

پزشک سابق تیم فوتبال پرسپولیس گفت: اولین بار که من از مسئولان باشگاه درخواست دارو کردم طوری مرا نگاه کردند که انگار بازیکن هوا می خواهد مصرف کند. مهیار مرتضوی بعد از دوری چند ماهه از باشگاه پرسپولیس سکوتش را شکست و صحبت های جالبی را پیرامون دلایل جدایی اش، اختلافش با حمید درخشان، سلامتی بازیکنان پرسپولیس و برخی مسائل دیگر انجام داد که ماحصل آن را در ادامه می خوانید:

محتوای مخفی: 1 

درباره سلامت بازیکنان هشدار دادم

مرتضوی گفت و گوی خود را با صحبت درباره مسائل پیش آمده درباره مصرف ترامادول توسط برخی بازیکنان پرسپولیس آغاز کرد: من صراحتا می گویم که یکی از دلایل اصلی اختلاف من با حمید درخشان بر سر همین مسائل بود. اینکه به درخشان می گفتم برخی بازیکنان باید اصلاح شوند اما او نمی پذیرفت. بارها به حمید درخشان گفتم که برخی بازیکنان سلامت نیستند اما هیچ گاه به حرف من توجه نکرد. او دوست نداشت حقیقت را بشنود و فقط به صحبت آدمهایی توجه می کرد که به او دروغ می گویند و همه چیز را خوب جلوه می دهند. باید بگویم مشکلات پرسپولیس بالاتر از این چیزها بود.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا در تیم پرسپولیس بازیکنانی که ترامادول مصرف کنند، حضور داشتند، بیان داشت: من به دلیل تعهد پزشکی نمی توانم اسرار را بیان کنم اما همه چیز را به درخشان انتقال دادم. متاسفانه هیچ گوش شنوایی وجود نداشت. من پزشک بی تجربه ای نیستم و کارم را بلد هستم اما آقایان دوست نداشتند این چیزها را بشنوند.

مدرک دارم

پزشک سابق پرسپولیس صحبت هایش را اینگونه ادامه داد: همواره برخی بازیکنان مواظب سلامتی خود نبودند و من بارها به سرمربی تیم انتقال دادم ولی گوش شنوایی نبود. من برای تمام حرفهایم مدرک دارم و اگر نژادفلاح دوست دارد از این اطلاعات باخبر شود، تماس بگیرد تا مدارکم را در اختیارش بگذارم. او یکبار مرا دید و قرار شد به من زنگ بزند اما یادش رفت. به هر حال هیچ وقت یکدست صدا ندارد. هرچه می گفتم کسی توجهی نمی کرد و دلیلش این بود که سرمربی تیم نمی خواست کسی از چیزی باخبر شود. درخشان همیشه به من گفت مسائل را عبدی و سایرین نگویم.

ماجرای تادئو و دلایل جدایی

مرتضوی در ادامه درباره دلیل جدایی اش از پرسپولیس هم توضیح داد: قبل از بازی با پدیده سرمربی تیم با من تماس گرفت و گفت دیگر به اردو نیا! از زمانی که من رفتم آقایان 3 ماه هر کاری دلشان خواست کردند. متاسفانه ایرادی در فوتبال وجود دارد که فکر می کنند پزشک تیم فقط یک اسپری زن داخل زمین است در حالی پزشک باید نفر سوم یا چهارم تیم باشد. مسائل مختلفی وجود داشت. یکی از این مسائل درباره بازیکنان خارجی بود که می خواستند به پرسپولیس بیاورند. ما این بازیکنان را به صورت 3 قفله چک کردیم تا بیت المال هدر نرود اما درخشان می گفت وقتی تست پزشکی یک بازیکن ایراد دارد، چرا مصاحبه می کنی و آن را در رسانه ها می گویی! نمونه اش هم تادئو بود. درخشان بسیار اصرار داشت که پرونده پزشکی این بازیکن را کسی نبیند و عبدی و مدیران باشگاه از آن بی خبر بمانند. با این حال من به طاهری سرپرست وقت باشگاه موضوع را گفتم. همان زمان درخشان به من انگ زد که اخبار تیم را بیرون می بری. نمی دانم آیا انتقال واقعیت ها خبر بیرون بردن است؟

بلد نیستم دلالی کنم!

پزشک پرسپولیس همچنین گفت: من آدمی نیستم که فقط به کنار زمین بیایم و مجیز آقایان را بگویم. به درخشان می گویم هرجای ایران باشم، کافی است در گوشه ای پزشکی ام را دنبال کنم. بلد نیستم به اسم فوتبال و 40 میلیون هوادار دلالی کنم و ماشین خرید و فروش کنم. بلد نیستم بنز و بی ام و بفروشم. من از زمانی که از پرسپولیس جدا شدم، وضع مالی ام خیلی هم بهتر شده ولی دوست دارم بمانم حمید درخشان الان کجا است! من نمی خواهم بگویم آقایان در دوبی چه کارهایی کرده اند! واقعا دست مدیران سایپا را می بوسم که احترام پزشک را خیلی خوب نگه می دارند. اتفاقات اخیر سبب شد که دلم برای سایپا تنگ شود.

فکر می کردند مثل خودشان شعار می دهم

وی افزود: جالب است بدانید درخشان روز اول خودش برای همکاری با من تماس گرفت؛ او مدعی بود 3 ، 4 پزشک برای کار کردن رایگان اعلام آمادگی کردند. به هر حال صحبت کردیم و به توافق رسیدیم. آن روز به درخشان گفتم شما با پرسپولیس به افتخارات زیادی رسیدی، در تیم ملی نیز همینطور اما من هیچ سابقه قهرمانی ندارم پس انگیزه ام برای کار کردن از شما هم بیشتر است. با این حال آن روز او سر تکان داد، انگار فکر می کرد من هم مثل خودشان فقط شعار می دهم.

عقد قرارداد با بازیکن مصدوم

مرتضوی خاطرنشان کرد: اولین بار که من از مسئولان باشگاه درخواست دارو کردم طوری مرا نگاه کردند که انگار بازیکن هوا می خواهد مصرف کند. باور کنید بازیکنان پرسپولیس خیلی ماخوذ به حیا هستند که چیزی نمی گویند. با اینکه هزینه های درمانی را باشگاه پرداخت می کرد اما به دست ما و بازیکنان نمی رسید! درباره بازیکنان جدید هم این مساله وجود داشت. درخشان یک بازیکن را اصرار داشت به پرسپولیس بیاورد و من گفتم او همسترینگش مشکل دارد و آسیب دیده است اما او بدون توجه به حرف من با این بازیکن قرارداد بست. آقایان زد و بند می کردند اما هرگز دخالت نکردم و بر اساس تعهد کاری ام عمل کردم.

می دانستم نوروزی نمی رسد

وی درباره مصدومیت رضا نوروزی هم حرف زد: از ابتدای فصل ایمان داشتم رضا نوروزی به این فصل نمی رسد اما درخشان یکبار کوچکترین سوالی درباره او از من نپرسید. نوروزی بچه باشخصیتی است و فوتبالیست خوبی است اما اصرار داشتم که او به فصل نمی رسد ولی نامش را در لیست آسیایی گذاشتند و دیدید که به مسابقات نرسید.

19. 2 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •