بچه ها کسی نسخه کرکی که واسه فیفا اومده رو امتحان کرده؟ بذاریم دانلود شه؟
بچه ها کسی نسخه کرکی که واسه فیفا اومده رو امتحان کرده؟ بذاریم دانلود شه؟
با ویندوز 7 نسخه 64 بیتی تست شده![]()
دوستان شما بازی کردین؟
از fifa 14 بهتر هست یا نه؟
از pes 2015 چی؟
مثل فیفا 14 هستش
گرافیک دادن فقط
من درجا پاکش کردم.به رونی پیس نیست
هرچند پیس هم جنبه فان داره ولی برای انقلابی که تویش انجام دادن بهتر از فیفا هستش
چون فیفا امسلا هیچ کار جدی نکرده به غیر از قفل denovo![]()
از نظر من با اینکه یه سری مشکلات داره ولی به هیچ عنوان با فیفا 14 قابل مقایسه نیست چه برسه با PES 2015 !!!
از فیفا 14 که خیلی بهتره تغییرات کاملا محسوسه تو کنترل بازیکن ( استارت زدن و دریبل و...) و ضربه زدن به توپ تغییرات محسوسه
یه نکته جالب که به بازی اضافه شده اینه که بین دو نیمه تاکتیک تیمی که عقب افتاده کاملا عوض میشه و نمیشه 5 یا 6 گل بهش زد
ینی هوشمند تر شده (مخصوصا تو legendery)
از pes 15 که خیلی خیلی بهتره به نظرم
من این بازی رو به روش cd-key اشتراکی تهیه کردم که نفری 8 تومن افتاد. با یکی از سایتای فروش بازی هماهنگ کردیم و به
من تایم دادن که سریع بازی رو اکتیو کنم و بعدش هممون اوریجین رو افلاین کردیم و 2 ماهی میشه که داشتم با فیفا15 زندگی میکردم
ولی متاسفانه گول این کرک 3dm رو خوردم و اوریجین رو انلاین کردم و حالا اکانتم پریده.
اگه با هم هماهنگ کنیم بازم میشه گروهی خرید
یعنی عاشقتم بگو چند نفری رومیخوای که دوباره اورجینالش کنی دیگه
من که برم کرکش کنم برو یه نفر دیگه پیدا کن
ولی جدا از شوخی اگه اورجینال بازیش کنی چه فرق هایی داره؟فقط آپدیت از طریق اینترنت و آنلاین کردن بازی مزیت هاشن؟و دزدی نبودنش دیگه؟
Last edited by ahmad rezaa; 07-02-2015 at 22:26.
کدوم انقلاب قربونت بشم؟
یعنی با بازیکنای مطرح اگه از هرجای زمین حریف شوت کنی میتونی 80 % موقعیت خطرناک ایجاد کنی
صدا شوت زدن به توپ مثل صدای تبل زدن یا بوکس خوردن میمونه
فقط زمانی بازی روونه که دروازه بان ها و بازیکنا توپ کاشته میزن که اونم حالت اسلومیشن داره یه جورایی!!!
من رفتم بخرم یارو خودش گفت فقط رو ویندوز 7 64بیتی جواب میده ؟ راست گفته ؟
آخه هسته ی 7 که با 8 فرقی نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)