تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 300 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوست عزیز من چیکار به تبلیغات دارم! من خودم بلواستکز رو قبل از اندی تجربه کردم و ابداً قبول ندارمچون با 90 درصد دستگاه هایی که روشون نصب کردم دیدم سازگار نیست
    لپ تاپکه مدل MSI CX640DX i7 هست
    سیستم که سی پی یوش i5 هست مادربورد Z68 GD55 و رم 8 کورسایر
    سیستم داداشم که مادربوردش الایت و سی پی فنوم 4 هست
    سیستم برادر خانومم که مادربوردش گیگا P43 هست با رم 8 و سی پی یو کواد کور 8400 اینتل

ولی خداییش مادربورد های ایسوس رو تست نکردم ولی ظاهرا کسانی که بورد ایسوس دارن از بلو استکز راضی هستن

حالا چون توی ایران از ایسوس زیاد استفاده میشه بیشتر افراد فکر می کنن بلواستکز سازگاری زیادی با سخت افزارا داره... من حتی یک صدم درصد هم شک ندارم شما برنامه اندی رو نه نصب کردی و نه استفاده کردی برای همین به این راحتی در موردش نظر می دی... در حالی که من اوایل با بلو استکس و نسخه های مختلفش (روت شده / روت نشده/ نسخه نصبی آنلاین) درگیر بودم و کلکسیونی از مشکلات که توی عمرم در استفاده از هیچ نرم افزاری ندیده بودم فقط در اثر استفاده از بلواستکز دیدم بلواستکز با سیستم کشتی می گیره اینو دیگه همه می دونن دوست من... شما قبل اینکه در مورد نرم افزار اندی نظر بدید توصیه می کنم استفاده کنید و بعد بیایید نظراتتون رو بگید ما هم استفاده کنیم
    والا علاقه ای به ادامه بحث ندارم چون از حوضه این تاپیک خارج میشه . اما بد نبود همون تاپیکی که لینک براتون گذاشتم که مقایسه بنچ مارک های چندین شبیه ساز ( از جمله اندی ) که خودم زحمت تهیشو کشیدم رو مطالعه میکردین

با تشکر

2. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان ربات اتواتیکی که قبلا معرفی کرده بودم سایتش نسخه نمایشی گذاشته یعنی میتونید 2 روز ازش رایگان استفاده کنین.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از rezahacker3020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

والا علاقه ای به ادامه بحث ندارم چون از حوضه این تاپیک خارج میشه . اما بد نبود همون تاپیکی که لینک براتون گذاشتم که مقایسه بنچ مارک های چندین شبیه ساز ( از جمله اندی ) که خودم زحمت تهیشو کشیدم رو مطالعه میکردین

با تشکر
    بله درسته بحث توی این مورد خارج از از موضوعه ولی منظور اصلی من کیفیت اجرا و بنچ مارک و ... نیست منظور من اینه که وقتی من یوزر ترجیح میدم نرم افزاری که ازش استفاده می کنم استاپ ورکینگ و کرش و صفحه آبی و ریستارت های ناگهانی رو برام به همراه نداشته باشه شاید شما معتقد باشید من بلد نیستم از بلو استکز استفاده کنم ولی همین برام کافیه که اندی از روی که استفاده می کنم نه صفحه آبی برام به همراه داشته نه ریستارت های ناگهانی که قاتل سیستم هست و نه وسط بازی کرش می کنه مثل بلواستکز برای من جواب نداد حتی یک اپسیلن درصد هم بلو استکز برای من جواب نداد و جز نا امیدی از اجرای کلش بر روی کاامپیوتر هیچ پیامدی برای من نداشت برای این همه نفرت از بلواستکز دلایل فوق العاده کافی دارم که به قول شما شاید برای سایرین سودی نداشته باشه و خارج تاپیک هست توی این مورد قبول دارم که نباید بحث کنم ولی روی صحبت من با تمامی افرادی هست که دم به دقیقه بلواستکز اذیتشون می کنه از بازی میاد بیرون ارور استاپ ورکینگ صفحه آبی مشکل سیاهی تصویر و سایر موارد رو دارن برای همه این دوستان که می خوان با خیالی آسوده بشینن و روی دسکتاپ یا لپتاپ کلش بازی کنن فقط و فقط و فقط اندی که خیلی خیلی دوست داشتنی روان و نرم هست استفاده کنن...

من مقاله ای که زحمتش رو کشیدید مطالعه نکردم و یقین دارم بلواستکز ممکنه توی بنچ مارک هم بهتر باشه ولی وقتی مشکلاتی به همراه داشته باشه اصرار به استفاده از اون اشتباهه

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    دوستان به جز bluestacks شبیه ساز دیگه ای سراغ ندارید؟؟؟؟؟؟؟
    من با bluestacks مشکل دارم
    اگر پست هم خارج قوانین انجمن هست پاک کنید
    ببخشید

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا آرمین این پست قبلیم به همراه کلیه کانورزیشن هایی که با دوست عزیزمون یعنی حیان71 داشتم شاید جوابگوی سوالتتون باشه

+

یک سوال خیلی خیای مهم و حساس دارم از اونایی که زیاد از لاوا هوند استفاده کردن:

من مدتی هست که این تروپ رو آنلاک کردم ولی هیچ وقت تمایلی برای اجراش نداشتم الان احساس می کنم مجبورم برای استفاده در یک وار حساس ازش استفاده کنم الان برای من این سوال پیش اومده که اون هشت تا توله لاوا هم اولویتشون با سازه های دفاعی حریف هست یا مثل مینیون ها به نزدیک ترین سازه آسیب می زنن؟

8. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا آرمین این پست قبلیم به همراه کلیه کانورزیشن هایی که با دوست عزیزمون یعنی حیان71 داشتم شاید جوابگوی سوالتتون باشه

+

من مدتی هست که این تروپ رو آنلاک کردم ولی هیچ وقت تمایلی برای اجراش نداشتم الان احساس می کنم مجبورم برای استفاده در یک وار حساس ازش استفاده کنم الان برای من این سوال پیش اومده که اون هشت تا توله لاوا هم اولویتشون با سازه های دفاعی حریف هست یا مثل مینیون ها به نزدیک ترین سازه آسیب می زنن؟

دقیقا مثل مینیون عمل میکنن و نزدیکترین ساختمون رو میزنن

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

+

دقیقا مثل مینیون عمل میکنن و نزدیکترین ساختمون رو میزنن
    لاوا هوند اول ضد هوایی میزنه بعد میره سمت دفاعی .اهدافش با مینیون فرق میکنه
    +
    شرمنده اشتب شد درست نخوندم
    Last edited by M o h a m m @ d; 28-03-2015 at 19:22.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

لاوا هوند اول ضد هوایی میزنه بعد میره سمت دفاعی .اهدافش با مینیون فرق میکنه
    عزیز جان منظورش بعد از مردن لاوا اون بچه هاشه نه خودش

12. این کاربر از arming900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

این کلش راسته فقط از اپلود نت استفاده می کنه نه از دانلو د؟؟؟؟؟؟؟/

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این کلش راسته فقط از اپلود نت استفاده می کنه نه از دانلو د؟؟؟؟؟؟؟/
    اصلا چنین چیزی امکان نداره فقط سند باشه که

به فرض شما وقتی میخوای حمله کنی درخواست میره به سرور و برمیگرده (فرستاده میشه) این میشه رسیو !

15. 2 کاربر از arming900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •