کسی نمیدونه باید چیکار کنم .
سریال اصلی هم است .
کسی نمیدونه باید چیکار کنم .
سریال اصلی هم است .
دوست عزیز بزار باطریت با USB شارژ بشه
اگه شد که شارژر مشکل داره
اگه نشد باطریت خرابه
به همین سادگی![]()
عزیز دلم کی گفته گوشی باید اولش 8 ساعت شارژ بشه ؟!![]()
شما گوشی رو که آکبند میخری تقریبا 30 درصد شارژ داره که باید تمامش رو استفاده کنی تا باطریت تموم شه
وقتیکه تموم شد حداکثر 1.5 تا 2 ساعت طول میکشه تا باطری کاملا شارژ بشه و به 100٪ برسه
علت حرفی هم که زدم اینکه وقتی باطری داره شارژ میشه اگه دقت کنین شارژر یه مقدار داغ میکنه
و بعد از اینکه گوشیتون رو میبینید که شارژش به 100 درصد رسیده شارژر سرد میشه که این بدین معنی
هست که شارژر عمل شارژ کردن رو به صورت اتوماتیک قطع میکنه
موفق باشید![]()
سلام
من می خواستم گوشی k750 بخرم ولی قبلش می خوام بدونم باید به چه چیز هایی توجه کنم .
مثلاَ
1-چه چیز هایی باید تو جعبش باشه (یه موقع از تو بر نداشته باشن)
2- سید گوشی چیه ؟از کجا باید بفهمیم سید چنده؟
3-(قیمت سریال چنجی پایین تره ) با این حال سریال اصلی بگیرم؟
4- ساخت کدوم کشور باید باشه؟
اگه نا گفته های دیگه ای هم هست بگین
ممنون.....
منظورم همین بود .
این که میگی سرد میشه کاملا دررسته . اما من از فروشنده - خالم - تو همین فروم و ... شنیدم باید دفعه اول
8 ساعت شارژ بشه . حتی میگن هر 2 ماه شارژ رو خالی کنین دوباره 8 ساعت بزنین به شارژ . چرا؟
c0rd3r و Mehdi_max ، از هر دوتون ممنونم. البته من برای کسی پرسیدم. نتیجه اش 1-2 روز دیگه مشخص میشه.
سلام به همگی
گوشی من w800 هستش
LCD گوشی من چیزی نشون نمیده و اگر محل اتصال LCD را به گوشی یه کم تکون بدم چراغهاش روشن میشه ولی چیزی نشون نمیده وفقط یه صفحه سفید نشون میده
به نظر شما LCD سوخته یا محل اتصالش به گوشی ایراد داره؟
قبلا هم بعضی مواقع چراغ LCD خواموش میشد ولی تصویر داشت
ممنون میشم راهنماییم کنید
با تشکر
اینکه وقتی محل اتصال رو تکون میدی روشن میشه دو تا معنی داره .نوشته شده توسط ghiz_ghize_khasteh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- ال سی دی سالمه که روشن میشه ( سفید میشه)
2- محل اتصال مشکل داره که با یه تکون سیمها با هم اتصال برقرار میکنن و روشن میشه .
گوشیت سرویس میخواد . یه 5 تومن ( اجرت باز و بسته کردن و یه تعمیر کوچولو ) تو گلوش گیر کرده .
در خرید w300 به چه نکاتی باید دقت کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)