تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام یک از دو تیم از این گروه صعود خواهند کرد؟

راي دهنده
320. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ارژانتین

297 92.81%
  • بوسنی

88 27.50%
  • ایران

142 44.38%
  • نیجریه

92 28.75%
Multiple Choice Poll.
صفحه 131 از 181 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 1801

نام تاپيک: گروه F | بحث و تبادل نظر | ارژانتین - بوسنی - ایران - نیجریه

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان بازی سوم تیم ها شروع شد درسته ؟
    بازی ایران-بوسنی کی و چه ساعتی هستش ؟همزمانه ؟

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دیگه همین مونده فریاد شیران نوچه مایلی کهن بیاد درباره کیروش و تیم ملی نطر بده

حرفاش هم خیلی سخیفه چرا نمیاد از دابل کردن کره جنوبی بگه گیر داده به باخت ازبکستان و انتقاد خبرنگران از کیروش بعد اون بازی

اگه کیروش باعث شده ترابیان بره باید دستش بوسید چون مسبب اصلی به فنا رفتن فوتسال ایران همین شخصه

امیدوارم کیروش بمونه تا بعدها مثل ایویچ که اکثر بازیکنای نسل قبل تیم ملی میگفتن بهترین سرمر بی بوده که به ایران اومده حسرت از دست دادنش نخوریم

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

تویه این شرایط و با این مصاحبه ها فقط دوست و دشمن رو بشناسید ! بعضی وقت ها شک می کنم اینا همونایی هستن که عمرشون رو تویه این فوتبال گذاشتن ؟! ولی جز خودشون و منافع خودشون هیچ چیز رو نمی بینن ! باید این نکته رو آویزه گوششون کنن که جامعه الان خیلی باهوش تر از قبل هست و با حرف هایی که بعضا تنها میشه لقب اراجیف رو بهش داد نمیشه کسی رو گول زد !
    باز خوبه کیروش هست، اینا بیان به این بهانه 4 تا مصاحبه بکنن ، یه کم اسمشون مطرح بشه وگرنه دستشون کلا از فوتبال کوتاه ! چراش رو هم از مصاحبه هاشون برداشت کنید !

4. 12 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

اینم یه مصاحبه دیگه از کفاشیان :

کي‌روش را براي جام‌جهاني بعدي هم مي‌خواهيم

رئيس فدراسيون فوتبال در مورد اينکه چرا شايعه حضور کي‌روش در آفريقاي جنوبي مطرح شد، گفت:‌ اين شايعه است و او هم علاقه‌اي ندارد که آنجا برود.
    کي‌روش را براي جام‌جهاني بعدي هم مي‌خواهيم
    به نقل از فارس، علي کفاشيان در گفت و گويي اظهار داشت: مقابل ارژانتين ما چهره اصلي خودمان را به جهان نشان داديم. من هم از اين بابت خيلي خوشحالم و اميدوارم مقابل بوسني نتيجه بگيريم و صعود کنيم.

وي ادامه داد: قبل از بازي با آرژانتين، ايران را دست کم مي گرفتند و پيش‌بيني دريافت گل‌هاي زياد را مي‌کردند، اما ديديد وقتي آرژانتيني‌ها به ما گل زدند آنها حتي از خوشحالي گريه کردند. مسئولان فيفا هم به ما تبريک گفتند، اما از ناداوري هم ناراحت بودند.

کفاشيان در مورد اينکه آيا بعد از اين بازي پيشنهادي براي بازي با تيم ملي ايران به فدراسيون فوتبال رسيده است، گفت: بله پيشنهادهايي از تيم هاي آسيايي از جمله ژاپن و کره داشتيم. الان تيم‌هاي بزرگي هستند که مي‌خواهند با ما بازي کنند.

رئيس فدراسيون فوتبال ادامه داد: استراليا هم پيشنهاد داده با ما بازي کند اما قطعا بر تعداد اين تيم‌ها افزوده خواهد شد. قبل از اين چهره‌هاي برتر خودشان را مطرح مي‌کردند اما در حال حاضر تيم‌هايي مثل ايران توازن را بر هم زده‌اند. اميدوارم بتوانيم از اين فرصتي که جام جهاني به ما داده نهايت استفاده را ببريم. آينده ما براي چهار سال آينده خوب خواهد بود و اميدوارم با کادر فني خوب به همين شکل به کارمان ادامه دهيم.

کفاشيان در خصوص اينکه آيا از وي حمايت خواهد شد تا بتواند کي روش را حفظ کند، تصريح کرد: فکر مي‌کنم حتما اين حمايت خواهد شد چون حفظ کي‌روش خواسته مردم است. حتي ايراني‌هاي حاضر در برزيل هم اينجا از ما مي‌خواهند کي‌روش را حفظ کنيم.

وي در مورد اينکه چرا شايعه حضور کي‌روش در آفريقاي جنوبي مطرح شد، گفت:‌ اين شايعه است و کي‌روش هم علاقه‌اي ندارد که آنجا برود. گزينه اول کي‌روش ايران است و ما هم گفته‌ايم که او مورد تأييد ماست. گزينه اول کي‌روش ايران است و قبلا هم با او مذاکره کرده‌ايم. گفته‌ايم از همه نظر او را تأييد مي‌کنيم و شرايط را برايش فراهم مي‌کنيم و فقط بحث مالي مطرح است که بايد با او صحبت کنيم و مشکلش را حل کنيم. از همه نظر او مورد تاييد ماست پس نبايد در بحث مالي با او مشکلي داشته باشيم.

کفاشيان ادامه داد: اگر بخواهيم قرارداد کي‌روش را تمديد کنيم براي 6 ماه و کوتاه مدت نيست بلکه مي‌خواهيم تا بعد از جام جهاني بعدي او را در اختيار داشته باشيم و بايد 3 ساله با او قرارداد ببنديم. الان کي‌روش بيش از سه سال است که با اين تيم کار مي کند و خيلي خوب تيم را مي شناسد.

وي در خصوص اينکه آيا با اين وضعيت کي‌روش براي جام ملت‌هاي آسيا حفظ خواهد شد يا خير، گفت:‌ ما اگر بخواهيم يک فرد خارجي جديد بياوريم زمان خواهد برد تا مربي خارجي با جو آشنا شود. کي‌روش براي جام ملت‌ها برنامه هم داده است. در نهايت ما اميدواريم که به مذاکرات ادامه دهيم و بماند. کي‌روش خواسته‌هايي دارد و خواسته‌هايش هم به قول معروف فرست کلاس و تمام حرفه‌اي است. حفظ او از نظر هزينه‌ها يک بخش است و يک بخش هم خواسته‌هايش است که فدراسيون فوتبال به تنهايي توان براورده کردن آنها را ندارد.

رئيس فدراسيون فوتبال افزود:‌ بايد بهترين هزينه‌ها را انجام دهيم. فدراسيون 18 تيم ملي دارد و من اميدوارم حمايت از فدراسيون انجام شود و کي‌روش را حفظ کنيم.

وي در مورد اينکه با توجه به اينکه برخي از ايراني‌ها اعتراض کردند اقلام حمايتي از تيم ملي از جمله تي‌شرت به دستشان نرسيده است؛ آيا براي ديدار با بوسني برنامه‌ خاصي انديشيده‌ شده است، گفت:‌ فکر مي‌کنم که اين اقلام در دسترس نبود. هنوز هم اقلام زيادي در اختيار داريم. از همه ايراني‌ها هم که آمدند بايد تشکر کنم چون فضاي خوبي به ما دادند. در مورد اقلام فرهنگي هم اين آمادگي را داريم تا به همه هواداران آنها را بدهيم.

کفاشيان در مورد اينکه آيا به مرحله حذفي صعود خواهيم کرد، گفت:‌ تا الان بچه‌ها کارهاي بزرگي انجام داده‌اند و من اميدوارم با صعود آنها هم چيز تکميل شود.

====

به شخصه تا زمانی که رسما قراردادش تمدید بشه به هیچکدوم از این مصاحبه ها اعتنا نمی کنم !!

6. 11 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

مصاحبه جالب کیروش .گفته درباره موندنش بعد از جام جهانی صحبت میکنه .

سرمربی تیم ملی فوتبال می‌گوید ایران برابر بوسنی با شور و اشتیاق بیشتری به میدان می‌رود تا پیروزی به دست بیاورد.

کارلوس کی‌روش در حاشیه تمرین امروز تیم ملی فوتبال ایران در کمپ کورینتیانس در جمع خبرنگاران حاضر شد و پاسخگوی سوالات آنها بود.
    وی ابتدا درباره وضعیت تیم ملی گفت: خوشبختانه مطلبی را که می‌توانم اکنون بگویم این است که با وجود انجام دو بازی سخت به دلیل آماده‌سازی خیلی خوبی که پیش از جام جهانی داشتیم، اکنون هیچ مصدومی نداریم و همه بازیکنان‌مان سرحال هستند.
    کی‌روش افزود: مطمئنا بازیکنان تیم ملی بعد از باخت به آرژانتین کمی عصبی هستند و بازسازی روحیه آنها کمی دشوار است اما از بعد روحی - روانی خیلی روی بازیکنان کار کردیم و به آنها گفتیم نتیجه بازی تمام شده را نمی‌شود، برگرداند.

سرمربی تیم ملی ادامه داد: نگرش ما این است که نسبت به نتایج به دست آمده رضایت نداریم و می‌خواهیم هرچه بیشتر پیشرفت کنیم و در بازی‌های بعدی عملکرد بهتری از خود نشان دهیم. نمی‌خواهم بازیکنانم حس رضایت یا خوشحالی داشته باشند چون هنوز چیزی به دست نیاورده‌ایم که به خاطرش جشن بگیریم. دقیقا نگرشی که از بازیکنانم انتظار دارم، داشته باشند، این است که با شوق و اشتیاق فراوان به مصاف بوسنی بروند تا به پیروزی برسند.

سرمربی پرتغالی تیم ملی در ادامه و در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا مبنی بر اینکه عملکرد تیم ملی برابر آرژانتین توقع مردم ایران را بالا برده و شاید این مسئله فشار روانی روی تیم ملی ایجاد کند، گفت: ما هرگز برای بالا بردن انگیزه‌مان به بازی‌های قبل توجه نداشته‌ایم. بازی به بازی میل و انگیزه‌مان را برای پیروزی بیشتر می‌کنیم. قطعا برابر بوسنی هم این گونه خواهد بود.

کی‌روش در ادامه گفت: امروز صبح به بازیکنانم گفتم که یک خبر بد برایشان دارم و یک خبر خوب. آنها خواستند که اول خبر بد را بشنوند. به آنها گفتم که خبر بد این است که اگر فکر کرده‌اند بازی برابر نیجریه و آرژانتین سخت بوده است، باید بدانند که بازی سوم بسیار سخت‌تر است.

وی افزود: خبر خوب هم این بود که اگر بتوانیم بوسنی را شکست دهیم، به دور بعدی صعود می‌کنیم. مسئله اصلی این است که اکنون تیم‌های زیادی در جام نیستند که وضعیت ما را داشته باشند و بتوانند با پیروزی در بازی آخر صعود کنند اما سوال این است که آیا این کار دشوار است؟ من می‌گویم که بله قطعا این گونه است و همین مسئله شور و انگیزه ما را زیاد می‌کند.

سرمربی تیم ملی افزود: مطلب مهمی که اکنون وجود دارد این است که اگر می‌خواهیم نتیجه دلخواهمان را کسب کنیم، نباید شادی بیش از حد داشته باشیم و مغرور شویم. باید با همان افتادگی قبلی برابر بوسنی قرار بگیریم.
    خبرنگاری در ادامه از کی‌روش درباره تمدید قراردادش با تیم ملی پرسید و به او گفت که در ایران جو بسیار مثبتی برای ماندن او ایجاد شده است. کی‌روش پاسخ داد: در درجه اول خیلی شفاف می‌گویم که شنیدن این خبر که در ایران از بالاترین مقام اجرایی کشور گرفته تا مردم حس خوبی به من دارند، بسیار خوشحال کننده است.

وی افزود: از 10 ماه پیش که به جام‌جهانی صعود کردیم آرزویم بوده که در جام جهانی خیلی خوب کار کنیم. حالا هم تمرکز من کاملا بر روی بازی سوم‌مان برابر بوسنی است تا هر چه بیشتر افتخار و غرور برای ایران بیاوریم. ارائه جزئیات بیشتر دراین‌باره را فعلا مناسب نمی‌دانم.

کی‌روش با این حال گفت: در 10 ماه گذشته با کارها و رفتارهایم بارها ابراز کردم که ماندن در ایران برایم افتخار است و دوست دارم که در خدمت ایران باشم اما متاسفانه در این مدت برخی با من بازی کردند و این باعث شرمندگی من شد. عاشق ماندن در ایران بودم ولی برخی اجازه ندادند. وقتی برای خداحافظی به ایران بیایم، خواهم گفت که این افراد چه کسانی بودند اما اکنون فقط روی بازی با بوسنی تمرکز می‌کنم.

سرمربی تیم ملی همچنین در پاسخ به سوالی درباره عملکرد داور دیدار ایران و آرژانتین گفت: آن بازی تمام شده و بحث درباره آن فایده‌ای ندارد اما این را می‌گویم که اگر فیفا چمدان آن داور را نبدد و آن را به خانه‌اش نفرستد متوجه می‌شویم که آنجا مشکلی وجود دارد. همه می‌دانیم که فوتبال بازی اشتباه‌هاست. اما آن داور صربستانی باید پاسخ دهد که چرا صحنه پنالتی را دید ولی آن را ندیده گرفت؟ دیروز این فرصت را داشتم که سری به صفحه شخصی این داور در شبکه اجتماعی فیسبوک بزنم. نوع پاسخ دادن او به کامنت‌ها خیلی چیزها را نشان می‌داد که البته وظیفه من نیست درباره آنها تحقیق کنم بلکه رییس فدراسیون باید به این مسئله بپردازد.

کی‌روش ادامه داد: من فقط یک مربی هستم و اگر بیشتر درباره داوری صحبت کنم من را محکوم خواهند کرد اما واقعا این سوال را دارم که چگونه آن داور صحنه را دید و پنالتی را نگرفت. بالاخره یک نفر باید پاسخ این سوال را بدهد. ایشان باید به هواداران فوتبال در ایران پاسخگو باشد.

در این لحظه خبرنگاری به کی‌روش گفت که شاید داور صحنه را ندیده باشد؟ کی‌روش پاسخ داد: چنین چیزی ممکن نیست چون او در سه متری صحنه بود. من نمی‌خواهم به او بی‌احترامی کنم اما واقعا درک این مطلب دشوار است که چطور صحنه را دید و پنالتی نگرفت.

کی‌روش در پایان و در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا ممکن است آرژانتین و نیجریه در دیدار آخر خود دست به تبانی بزنند، گفت: من ذهن شکاکی ندارم.

انتهای پیام

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 11 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

در تیم منتخب فیفا در پایان دور دوم بازی های گروهی مهرداد پولادی جایگاه خودشو ازدست داد و از تیم منتخب حذف شده و به جایگاه 28 سقوط کزده. خیلی از بازیکن ها جایگاهشون رو از دست دادند و مولر آلمانی هم که نفر اول بود به جایگاه 12 سقوط کرده و فعلا کریم بنزما از فرانسه نفر اوله!

Last edited by parsicola; 23-06-2014 at 21:45.

10. 5 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

واسه موندن کی روش حداقل یه نفر لازمه . حداقل یه نفر که به فکر فوتبال این مملکت باشه . اما شما اگه یه نفر رو از مسئولین فدراسیون یا هر کس دیگه ای میشناسی که به فکر پیشرفت فوتبالمون باشه بگین .

تنها کسایی که میشه اسم برد مردم هستن و بس . بقیه ، یعنی فدراسیون و مربی های وطنی و غیره و غیره فقط به فکر جیب خودشون هستن . امیدوارم اگه شخص بزرگتر و روراستی توی دولتمون هست ، اون پا پیش بزاره و جلوی همه این ادمها رو بگیره . کاش خود رییس جمهور دستور مستقیم بده .

12. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

داور ديدار ايران و بوسني مشخص شد

داور اسپانيايي ديدار ايران و بوسني در جام جهاني 2014 را قضاوت مي‌کند.

ديدار ايران و بوسني در دور سوم و پاياني مرحله گروهي جام جهاني 2014 برزيل چهارشنبه ساعت 20:30 در ورزشگاه فونته‌نوا شهر سالوادور برگزار مي‌شود.

بر همين اساس و با اعلام فيفا کارلوس ولاسکو از کشور اسپانيا قضاوت اين ديدار را برعهده خواهد داشت. کمک‌هاي وي نيز از اسپانيا خواهند بود.

دوستان نظرتون چیه . کسی میشناسش ؟

پ.ن: فکر کنم از الان دیگه باید راجع به داورها هم بحث کنیم

14. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

آمارش رو تویه لینک زیر می تونید ببینید :

خیلی کارت میده !! ولی داور خوبیه البته لطفا همگی بزنید به تخته ! :|

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

خوبه یه نفر بره تو فیسبوک این داور و ادرس پیچ داور صربستانی رو بزاره تا پیشا پیش حواسش رو بیشتر جمع کنه

داور دقت کن

17. 4 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •