تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 266 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

[QUOTE=hasanoooooooo;8249906]
    این عکس صفحه لپتاپ من ، کلا بگم کیفیت عکس از تصویر واقعی که از نزدیک میبینی خیلی کمتره اما خوب شاید کمک کنه
    این 4 تا عکس تو اتاق گرفتم که زیاد روشن نبود

این رو از فیلم عکس گرفتم ،االبته او نوری که زیر این عکس می بینی رو من در واقع ندیدم و فقط توی عکس این شکلی افتاده

/QUOTE]

داداش دمت گرم خیلی کمک کرد... این نور اخر صفحه نمایش بود دیگه درسته؟
    این جرین که دو نفر نمیتونن با هم فیلم ببینن هم درسته؟ بازم میگم دمت گرم.
    سلام برادر من
    سایت نوت بوک چک اگر بری بیشتر کمکت میکنه در این موارد
    این عکس نشون دهنده زاویه دید این لپ تاپ هست ( البته این عکس برای صفحه نمایش فول اچ دی z510 هست ها )

2. 2 کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

بابا بیخیال....تصویر لپتاپ 3.5 میلیونی سونی (svf1521) یکم از بقل نیگا کنی تصویر نگاتیو میشه(زاویه دید افقی افتضاح)...z510 جلوش سلطانه تو این ضمینه
    ما 5 نفری تو خوابگاه فیلم میبینیم بدون مشکل
    البته بازم شما خودت برو امتحان کن تصویرشو ببین نیای یقه ما رو بگیری

4. این کاربر از 5ajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

این عکس صفحه لپتاپ من ، کلا بگم کیفیت عکس از تصویر واقعی که از نزدیک میبینی خیلی کمتره اما خوب شاید کمک کنه
    این 4 تا عکس تو اتاق گرفتم که زیاد روشن نبود

این رو از فیلم عکس گرفتم ،االبته او نوری که زیر این عکس می بینی رو من در واقع ندیدم و فقط توی عکس این شکلی افتاده

این هم تو فضای باز

این z410 بود یا z510؟
    پس تصویرش نسبت به HP و ایسوس هم قیمت زیاد تفاوتی نداره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

این z410 بود یا z510؟
    پس تصویرش نسبت به HP و ایسوس هم قیمت زیاد تفاوتی نداره؟
    z410 و 510 هم خانواده هستن کیفیتشون در یکک حده

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

[QUOTE=oOomid.M;8250100]

سلام برادر من
    سایت نوت بوک چک اگر بری بیشتر کمکت میکنه در این موارد
    این عکس نشون دهنده زاویه دید این لپ تاپ هست ( البته این عکس برای صفحه نمایش فول اچ دی z510 هست ها )

داداش ممنون ولی من کلا بحثم رو کیفیت تصویر صفحه های مات بود ... وگرنه زاویه دید که تو این صفحه های tn تعریفی نیست...
    عکسهایی که دوستمون گذاشت واقعا خوب بود ولی فکر میکنم این مات بود تصویر منو اذیت کنه...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

چند روزه که دارم تماس میگیرم وتمام نت رو گشتم ولی نتونستم z510 با 8 گیگ ssdپیدا کنم بازار رو هم همینطور
    فقط ی جا زنگ زدم گفت 2270000 تومن گفت فک کنم گرونه...کسی سایتی سراغ نداره هم مناسبتره باشه هم ssd داشته باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

چند روزه که دارم تماس میگیرم وتمام نت رو گشتم ولی نتونستم z510 با 8 گیگ ssdپیدا کنم بازار رو هم همینطور
    فقط ی جا زنگ زدم گفت 2270000 تومن گفت فک کنم گرونه...کسی سایتی سراغ نداره هم مناسبتره باشه هم ssd داشته باشه
    به نظرم خوب همچین بد هم نگفته.
    شما دقت کن الان SSD با تقریب خوبی اگه نایاب نباشه، کم یاب شده. از طرفی کلا هم بعد از عید شیب صعودی داشته قیمتا، هر چند چند هفته است که داره نزول می کنه ولی نه با سرعت.
    همین الان سایت دیجی کالا، بدون SSD رو داره 2199000 میده. تا اونجایی که خاطرم هست مابه التفاوت SSD و بدون SSD قبل عید هم همین مقدار 70-80 تومن بوده.

پ.ن: اون مشکلات من هم خدا رو شکر با عوض کردن ویندوز برطرف شد. ممنون از دوستانی که زحمت کشیدن و کمک کردن.

در مورد خود لپ تاپ، واقعا راضی ام، حتی همون موقع که با مشکلات نرم افزاری دست و پنچه نرم می کردم به خوب بودنش شک نداشتم.
    در مورد صفحه نمایش هم واقعا اون چیزی نیست که دوستان میگن. من با اینکه همیشه صفحه نمایش براق استفاده کردم که آخریش از قضا vaio هم بوده، ولی مشکلی با صفحه نمایش ندارم. شاید رزولوشنش پایین باشه به نسبت، ولی اذیت کننده نیست. هر چقد پول بدی همون قدر آش میخوری، این دستگاه تا همینجاشم بیشتر از پولی که میگیره داره بهره میرسونه، نکنه انتظار صفحه نمایش بهتر با همین قیمت رو دارن دوستان؟

باقی مواردش هم خیلی خوبه. سرعت پروسس کردنش، مخصوصا اسپیکرهاش که واقعا معلومه کار یه تیم درست حسابی (JBL) هست. کیبردش راضی کننده است.

10. این کاربر از mh.pm77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

البته باید ببینی که با چه گارانتی ای به این قیمت میدهد.

قبل از عید من با گارانتی سریر مدل core i5 با 6 گیگ رم و هارد sshd را 2010 خریدم.
    بدون گارانتی اش هم 1970 بود.
    اتفاقا آخرین لپتاپ از این مدل در مغازه بود و من به سختی توانستم این مدل را پیدا کنم.
    چون ظاهرا یک بار از این لپ تاپ ها وارد شده بود و به دلایلی، دیگر وارد نشده است و ضمنا مدلهای SSHD دار با گارانتی سازگار که من دنبالش بودم هم اصلا موجود نیست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

ویرایش سد.........
    Last edited by mojtabadj88; 11-06-2014 at 09:00.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

البته باید ببینی که با چه گارانتی ای به این قیمت میدهد.

قبل از عید من با گارانتی سریر مدل core i5 با 6 گیگ رم و هارد sshd را 2010 خریدم.
    بدون گارانتی اش هم 1970 بود.
    اتفاقا آخرین لپتاپ از این مدل در مغازه بود و من به سختی توانستم این مدل را پیدا کنم.
    چون ظاهرا یک بار از این لپ تاپ ها وارد شده بود و به دلایلی، دیگر وارد نشده است و ضمنا مدلهای SSHD دار با گارانتی سازگار که من دنبالش بودم هم اصلا موجود نیست.
    قیمتش تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زده 226000 تومن با ارسال پست رایگان که میشه 25 تومن و یک بسته کینگ هم 30 تومن سرجمع میشه 55تومن و2 سال گارانتی سازگار
    یعنی قیمتش 220000 هستش! به نظرتون به صرفه اس؟ چون دیجی کالا هم بدون حافظه هیبریدی داره میده 2170000..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •