من یه گوشی rizr z3 خریدم
توی جهبش به جز گوشی و شارژ و دفترچه چیز دیگه ای نداشت!!! برای همه انجوریه؟
بعد من چطور باید به pc وصلش کنم چون هر کاری می کنم نمی شه؟
من یه گوشی rizr z3 خریدم
توی جهبش به جز گوشی و شارژ و دفترچه چیز دیگه ای نداشت!!! برای همه انجوریه؟
بعد من چطور باید به pc وصلش کنم چون هر کاری می کنم نمی شه؟
مبارکه... امکان نداره حداقل باید یه کابل یو اس بی هم روش باشه ... در ضمن شما چجوری میخوای به pc وصلش کنی؟ مگه نمیگی فقط شارژر روش هست ؟ حتی اگه کابل یو اس بی هم باشه باید سی دی نصبش رو هم می گرفتی ... به نظر من یه بار دیگه باید بری اونجایی که خریدی و این چیزارو بگیری ...
کابل رو جدا خریدم
حالا گوشی خوبی هست در مقاسیه با v3x
به فروشنده که گفتم گفت این گوشی هیچ وسایل جانبی همراهش نیست
باید با بلو توس وصل کنی
Last edited by optis2005; 07-03-2007 at 19:10.
اینم تقدیم به بچه های گل تاپیک خودمون ... اول گذاشتمش اینجا که بچه های خودمون استفاده کنن بعد یه تاپیک جداگانه میزنم میزارم اونجا ...
برنامه هک بلوتوث که واقعا کار میکنه خودم تست کردم رو گوشی v3x هم کار میکنه... همه گوشی ها رو شکار میکنه و مخصوصا گوشی های سونی اریکسونو میترکونه ...
بعد از نصب برنامه گزینه connect رو میزنید بعد گزینه inquiry devices رو بزنید تا سرچ کنه ( توجه کنید بلوتوث باید قبل از اجرا برنامه روشن باشه ) بقیه ش هم خیلی ساده س خودتون میفهمید چجوریه ... اگه سوالی بود در خدمتم.
سلام متالیکا جان ممنون
میخواستم بدونم اون شیار ابی رتگ پایین ال سی دی خارجی در موتورولا وی3ای چیه؟
نمیدونم مگه میشه آخه ... چه حرف مزخرفی زده اون فروشنده یعنی چی باید با بلوتوث وصل کنم... اون کارخونه که اونجا رو گوشی سوکت یو اس بی کار گذاشته مطمئن باش کابلشم تو کارتونش میزاره ... این فروشنده ها دزد تشریف دارن دو درش میکنن... اینم مقایسه z3 و v3x
Z3............................
![]()
V3X...........................
![]()
Last edited by M.etallic.A; 07-03-2007 at 19:45.
من وقتی گوشی رو با کابل وصل می کنم برنامه p2k tolls ارور می ده و گوشی می ره رو حالت شارژ!!!
مشکل چیه؟
شما هر کاری صلاح میدونی انجام بده.. ویندوز هم عوض نکن........اگه به این131 صفحه تاپیک 131 دیگه اظافه بشه....مطمئن باش.. همه واسه اون ارور همین رو میگن....عزیز مگه من گفتم برنامت اشکال داره آخه؟!! دیدی باز تو جواب دادن عجله کردی!!! آخه چطور میشه کامپیوتر همه نرم افزارارو مثل FlexEditor یا RDS Lite بشناسه بعد فقط این یکیو نشناسه؟!؟ فقط نگید که باید ویندوز عوض کنم چون اصلا راه حل منطقی نیست!
یا علی...
دوست عزیز متالیکا راست میگه.... شما نباید از همون فروشنده میپرسیدین.... چون مشخصه که میگه چیزی نیست...کابل رو جدا خریدم
حالا گوشی خوبی هست در مقاسیه با v3x
به فروشنده که گفتم گفت این گوشی هیچ وسایل جانبی همراهش نیست
باید با بلو توس وصل کنی
تازه به اضافه کابل.. باید بند 2 تا و کیف و همچنین هندزفری .. رو هم همراه داشته باشه....
با leader & gl چی؟؟ همین ارور رو میده؟!!!من وقتی گوشی رو با کابل وصل می کنم برنامه p2k tolls ارور می ده و گوشی می ره رو حالت شارژ!!!
مشکل چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)