تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 278 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

اگه نباشه جاش خالی می مونه hojat.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

البته لپ تاپ دائم که باتری رو شارژ نمیکنه همش
    لپ تاپ من وایمیسته تا 94 درصد برسه بعد شروع میکنه به شارژ کردن
    این برنامه CPUID hardware monitor pro رو از کجا دانلود کنم؟لینکشو میدی؟

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

این برنامه CPUID hardware monitor pro رو از کجا دانلود کنم؟لینکشو میدی؟

این لینک صفحه دانلود از سافت 98 ، ستاره رو از لینک پاکش کن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

5. این کاربر از hojat.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان توجه کنن همیشه قبل اینکه لپ تاپو روشن کنید اونو به برق وصل کنید. اگه اول روشن کنید بعد به برق بزنین وقتی شارژ شد خودش باطریو از مدار خارج نمیکنه . من n55sf دارم همیشم تو برقه بعد 3 سال 13 درصد فرصوده شده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

وقتی رزولوشن رو زیاد می کنید مثلا 1366 نوشته ها و حالت آیکون ها و پنجره ها غیر عادی میشه؟تو رو خدا جواب بدید خیلی مهمه برام این مسئله
    بله. مسلمه وقتی رزولوشن طبیعی را عوض کنی، سایز همه چیز بزرگتر و غیرعادی و نامیزون میشه. این یک اصل کلیه.
    بعد از 1 ماه 3 درصد ؟!! خیللیه
    من قبل از اینکه لپ تاپم رو روشنش کنم میزنمش به برق بعد روشنش میکنم ، بعد اینکه خاموشش کردم از برق میکشم. هفته ای هم بکبار باتری رو تا 10 درصد استفاده میکنم باز میزنمش به برق
    حدود 40 روزه خریدمش خدارو شکر تا الان که درصد استهلاکش صفر هست
    یعنی واقعا لپتاپ شما با این طرز استفاده درصد استهلاکش صفره؟ اینکه خیلی خوبه. پس یکی از دوستان تو پستهای قبلی میگفت که باتری لپتاپ را هیچ وقت نگذارید زیر 40 درصد برسه ولی شما که هر هفته میگذاری تا به 10 درصد برسه. واقعا آدم گیج میشه چیکار کنه!

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

دوستان توجه کنن همیشه قبل اینکه لپ تاپو روشن کنید اونو به برق وصل کنید. اگه اول روشن کنید بعد به برق بزنین وقتی شارژ شد خودش باطریو از مدار خارج نمیکنه . من n55sf دارم همیشم تو برقه بعد 3 سال 13 درصد فرصوده شده.
    شما اگه بخاین به لپ تاپ n550 بفهمونین که مثلا اگه تا 60 درصد شارژ شد دیگه شارژ نکنه چیکار میکنین؟حتما باید تا 100 درصد شارژ کنه بعد از مدار خارج بشه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

بله. مسلمه وقتی رزولوشن طبیعی را عوض کنی، سایز همه چیز بزرگتر و غیرعادی و نامیزون میشه. این یک اصل کلیه.

یعنی واقعا لپتاپ شما با این طرز استفاده درصد استهلاکش صفره؟ اینکه خیلی خوبه. پس یکی از دوستان تو پستهای قبلی میگفت که باتری لپتاپ را هیچ وقت نگذارید زیر 40 درصد برسه ولی شما که هر هفته میگذاری تا به 10 درصد برسه. واقعا آدم گیج میشه چیکار کنه!
    کلا باتری های لپ تاپ رو باید 10 روزی یه بار شارژشو خالی در حد 10 درصد کرد و پر کرد تا خراب نشه.این که میگن زیر 40 نیاد واسه وقتیه که بخاین باتری لپ تاپ رو واسه یه مدت چند هفته ای استفاده نکنین باید 30 یا 40 درصد باشه بعد بزارین کنار واسه چند هفته.واسه اینه که وقتی لپ تاپ نو میخرین اولین بار که باتری رو وصل میکنین خودش 30.40 درصد شارژ داره

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

خوب هنوز 40 روزه که خریدمش دارم اینطور ازش استفاده میکنم ها !! شاید اینم داغون بشه یه دفعه !! البته خدا نکنه
    اگر دقت کنی قبل اینکه روشنش کنم میزنمش به برق و لپ تاپ هم شارژش نمیکنه تا به 94 درصد برسه ، یعنی کلا از مدار خارج هست
    البته خیلی عوامل توی استهلاک باتری دخیل هستن ، یکی از مهمترین هاش گرما هست ، بالا رفتن دمای لپ تاپ و باتری
    لپ تاپ من خدارو شکر زیاد داغ نمیشه و نهایتش در روز یکی دو ساعت PES بازی کنم که اونم بیشتر از 50 درجه گرم نمیشه

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

من خودم اصلا به کارهایی که باید برای بهتر نگه داشتن باتری لپتاپ باید انجام بشه توجه نکردم و همینجوری استفاده کردم )
    الان بعد از 2.5 سال باتریش حدود 40 درصد خراب شده و بیشتر از یک ساعت و نیم شارژ نمیده...اما کلا فک میکنم اگه خوب هم نگه داری میکردم فوقش شاید 6 ماه دیرتر اینطوری میشد...

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

باتری لپ تاپ کلا یه قطعه مصرفی هست و نمیشه زیاد روی عمرش حساب کرد نهایتش دیگه تا 2 سال
    هر جقدر هم خوب جواب بده بالاخره یه روز قالت میزاره ، یک دفعه میبنی قاطی میکنه و نیمساعت هم شارژ نگه نمیداره !!
    دیدین بعضیا تو فروم میگن باتری لپ تام یه دفعه شارژ خالی میکنه و از این حرفا ؟؟
    مثل باتری ماشین... میبینی ماشین تمیز کار میکنه.. شب راحت خاموشش میکنی صبح هرچی استارت میزنی دیگه روشن نمیشه و باید هولش بدی روشن شه.. میری باتری سازی میگه باتریت باید عوض کنی

13. این کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •