تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 131 از 218 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

الان اون بولد کردن رنگ زرد معنیش چیه ؟ ارتباطی به سپاهان نداره احیانا" ؟
    بعید نیست که این عاغای نکونام هم سوری خودشو به مصدومیت زده و قصدش اینه حرف و حدیثایی که برای خودش پیش اومد برای حاجی صفی هم پیش بیاره !!
    جواد نکونام در بازي قبلي تيم ملي با بازوبند آبي خود کلي خبرساز شده بود. در اين ديدار رنگ اين بازوبند را به زرد تغيير داد؛ اما گويا اين رنگ نيز برايش خوش يمن نبود و اين بازيکن در دقيقه 24 به خاطر مصدوميت از زمين مسابقات بيرون رفت و بازوبند را به حاج‌صفي داد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه jr07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

حیف وقت که برای این بازی گذاشتم...

این تیم تو حمله اصلا برنامه نداره. مقابل آنگولا کلا 3-4 تا موقعیت گل داریم با این وضعیت جلوی بوسنی و آرژانتین توپو به 1/3 حریف برسونیم هنر کردیم

حاج صفی و رضا حقیقی و کریم و البته خلعتبری خوب بودن قوچی هم دو تا موقعیت خیلی خوب رو از دست داد؛ ازش انتظار نداشتم. داوری هم نشون داد که اصلا نمیشه به عنوان دروازه بان اول بهش اعتماد کرد. همون رحمان احمدی بنظرم بهترین گزینه ست. در واقع بین بد و بدتر بهترینه.

پ.ن: امیدوارم این نکونام مصدومیتش جدی باشه و کلا به جام جهانی نرسه. در حالت عادی اصلا امکانش نیست که خط بخوره یا نیمکت نشین شه. بابا این رضا حقیقی هم بهتر از نکونام بازی می کنه.
    Last edited by jr07; 30-05-2014 at 17:37.

3. 2 کاربر از jr07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

حقیقی خوبه ولی خیلی خشنه و خطا هم زیاد میکنه

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

داوري اصلا استيل يك دروازه بان رو نداره! درسته هيچ اختلاف آنچناني هم بين گلرامون نيست ولي فقط رحمان احمدي ولسلام. اون خطاي داخل محوطه هم نشان ميداد انگار بازي محلاته فقط مونده بود خود
    كيروش بياد پشت توپ اخرسرم بدترين ضربه ممكن رو زدن هركيم زودتر مي جنبيد حتما اون ميزد!! چيزي به نام تاكتيك و برنامه نداريم زير توپ و استفاده از
    فضاهايي كه مدافعين تيم حريف بفرما ميدن البته اونم تمام كننده قهار ميخواد. گلي كه خورديم هم عجيب بود اون همه ادم جمع شده بودن داخل محوطه
    كه چي بشه؟

6. این کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

به نظر من بهترین بازیکن زمین احسان حاج صفی بود...
    بعد از گرفتن بازوبند کاپیتانی هم به مراتب بهتر از قبل بازی کرد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

حقیقی در این بازی خیلی خوب بود

از نکونام بهتره . نباید خط بخوره
    موافقم+بیتاشور هم خوب بود.

9. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

ای نکونام نامرددددد ...

تا دیروز استقلالی بود بازوبند آبی میبست لامصب فکر کنم امروز زده بود تو کار سپاهان زرد بسته بود

حالا از فردا بیانیه ها شروع میشه که آقای نکونام با بستن بازوبند زرد میخوای ثابت کنی سپاهانی هستی و دوست داری در این تیم بازی کنی ؟

یعنی خداشاهده من اصلا نگران بازیه تیم ملی و جام جهانی نیستم نگران این نکونام بدبختم با این رنگای بازوبندیش که الان از کل جام جهانی 2014 مهم تر شده

فقط خدا کنه سبز نپوشه چون تیمای لیگ برتری هیچ کدوم لباس اولشون سبز نیست بعد اگه سبز بندازه استادان گرامی فوتبال در این انجمن میان میگن وقتی تیمی به رنگ سبز وجود نداره یعنی نکونام دوست نداره توی هیچ تیمی بازی کنه و روی هیچ تیمی تعصب نداره پس قصد خداحافظی از فوتبال رو داره

خدایا این سوژه خنده ها رو از ما نگیر ... الهی آمین

11. 3 کاربر از Esteghlal_Paydar44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

تعجب می کنم از دوستانی که از بازی امروز رضا حقیقی راضی بودن و اون رو خوب توصیف کردند !

حقیقی در لیگ بازیهای خوبی رو نمایش داده بود ... اما امروز یک فاکتور منفی خیلی بد در بازی خودش داشت و اون هم کند بودن در هنگام دادن پاس بود .. هافبک وسط و این همه کندی ؟!! ضمن اینکه روی گل خورده کاملا مقصر بود و یار مستقیم خودش رو نگرفت خطایی هم که کرد توی برزیل یک کارت قرمز خوشگل داره واسش...

من نه بازی رضا حقیقی راضی بودم و نه احسان حاج صفی ... کلا تیم امروز و این ترکیب به جز انصاری فرد مطلوب نبودن !

+
    نکته ای که هست کی روش می دونه که برای مقابله با تیم نیجریه و به وجود اومدن شانس کسب امتیاز باید با بازیکنای فیزیکی به مصاف این تیم بره و توی این چند بازی تنها شاخص بارز تیم رو افزایش نه چندان زیاد قدرت فیزیکی و دوندگی تیم می بینم ...
    +
    به شخصه بیشتر منتظر دیدن این ترکیب هجومی از کی روش هستم : گوچی ، دژاگه ، ازمون ، جهانبخش ..+ یک عدد اندو ، پژمان و سید جلال بارقه های امید ما در جام جهانی می تونن باشن ... باقی بازیکن ها در لولی پایین تر دیده شدند در این مدت ...

13. 5 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

کدوم یکی از بازیکنها خوب بازی میکنن انصافا ؟ هر کی هم باشه فقط یکی دو تا بازی خوب بازی میکنه و بقیه رو یا معمولیه یا برعکس گند میزنه فقط

تنها کسایی که قبول دارم که ثابت بازی خوبی همیشه داشتن : اشکان و سید جلال و خسرو و گوچی و تیموریان .
    گوچی و خسرو رو دقت داشته باشین که هر دوشون الان تو بدترین فرمشون دارن این بازی ها رو انجام میدن . گوچی الان چند وقته که اصلا بازی نمیکنه و خسرو هم بعد از اون مصدومیت طولانی تازه داره راه میفته .

همینطور بازیکنهای جدید هنوز محک خوبی نخوردن و نمیشه نظر داد .

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

تعجب می کنم از دوستانی که از بازی امروز رضا حقیقی راضی بودن و اون رو خوب توصیف کردند !

حقیقی در لیگ بازیهای خوبی رو نمایش داده بود ... اما امروز یک فاکتور منفی خیلی بد در بازی خودش داشت و اون هم کند بودن در هنگام دادن پاس بود .. هافبک وسط و این همه کندی ؟!! ضمن اینکه روی گل خورده کاملا مقصر بود و یار مستقیم خودش رو نگرفت خطایی هم که کرد توی برزیل یک کارت قرمز خوشگل داره واسش...

من نه بازی رضا حقیقی راضی بودم و نه احسان حاج صفی ... کلا تیم امروز و این ترکیب به جز انصاری فرد مطلوب نبودن !

+
    نکته ای که هست کی روش می دونه که برای مقابله با تیم نیجریه و به وجود اومدن شانس کسب امتیاز باید با بازیکنای فیزیکی به مصاف این تیم بره و توی این چند بازی تنها شاخص بارز تیم رو افزایش نه چندان زیاد قدرت فیزیکی و دوندگی تیم می بینم ...
    +
    به شخصه بیشتر منتظر دیدن این ترکیب هجومی از کی روش هستم : گوچی ، دژاگه ، ازمون ، جهانبخش ..+ یک عدد اندو ، پژمان و سید جلال بارقه های امید ما در جام جهانی می تونن باشن ... باقی بازیکن ها در لولی پایین تر دیده شدند در این مدت ...
    داداش مطمئنی گلی که خوردیم مقصر حقیقی بود؟!! همه دیدیم که مقصر فقط دانیال داوری بود روی اون گل
    حقیقی امروز نسبت به بقیه بهتر بود به اضافه دو سه تا دیگه از بازیکنا،روی گلی که زدیم هم موثر بود پاس قطریش ب حاج صفی،نمیخوام بگم حقیقی خیلی خوب بود ولی نشون داد بهتر از نکونامه با قدرت بدنی که داره میتونه جلوی نیجریه بدردمون بخوره.
    امروز یه چیز دیدم خیلی تعجب کردم،ماهینیو دفاع چپ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •