تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 249 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من یه چیزی در مورد این مایلی کهن بگم
    دوستانی که منو از قبل میشناسن میدونن که بدترین لحنها رو توی این تاپیک در مورد این ...! من به کار بردم
    و به خاطرش اخطار هم گرفتم

دوستان عزیز هم خیلی اصرار داشتن به افتخارات این آقا و اینکه یه پرسپولیسی اصیله و فلان...

خب حالا همه شما و اون مدیر عزیزی که به من اخطار داد بفرمایند آقای پیشکسوت رو تحویل بگیرن!!
    نمیدونم والا، دشمن بزرگتری هم داره تیم ما جز این آقا؟؟؟
    آدمی که یکی از کوچکترین سرافکندگیهاش اینه که با پارتی بازی و حرکت دست و دستمال
    به دستور رفیق فابریکش اومد سر مربی تیم ملی شد،
    بعد همون رفیق گرمابه و گلستانشون دوباره
    در عرض کمتر از 1 هفته اخراجش کرد!
    تو تاریخ فوتبال دنیا هم فکر نمیکنم همچین فجاهتی سابقه داشته باشه

خدایا شر این آدم رو از سر تیم ما کم کن!
    خب چون مشخصا منظورتون من هستم ، باید عرض کنم که من کماکان مایلی کهن رو پرسپولیسی اصیل میدونم ؛ و اینکه مشکل مایلی هم با " شخص " هست نه با تیم !

مایلی کهن یا هر کس دیگه هرکاری که انجام بده ، ما نمیتونیم اینجا بهش توهین کنیم چون اول از همه اینکه بار حقوقی داره برای صاحب امتیازان انجمن و دوما توهین کردن خلاف قوانین هم هست

ضمنا اینو فراموش نکنید که مایلی یکی از معدود مربیانی هست که از لحاظ سلامت کاریش هیچوقت حرفی پشتش نبوده ؛ مثل علی دایی .

از لحاظ فنی منم فکر میکنم مایلی خیلی در سطح خوبی نیست و نتایجش که گواه این مدعاست اما ما باید ببینیم در مورد چه موضوعی میخوایم بحث کنیم ابتدا به ساکن ، تا طبق اون محور پیش بریم .

مایلی کهن فقط به عنوان یکی از معدود پرسپولیسیهایی که سابقه ی طولانی " سرمربیگری " داره ، خیلی دوست داره و انتظار داره که یک بار هم نوبت به اون میرسید در پرسپولیس ، به نظر من هم بد نبود یکبار بهش این فرصت داده میشد تا این موضوع براش کاملا حل بشه چون اینهمه به استیلی و یحیی و ... فرصت داده شد شاید یکبار هم میشد به مایلی فرصت داد ، شاید حداقل بهتر از امثال مانوئل و وینگادا و سوبل و اشمیت و بگوویچ و ... نتیجه میگرفت /

راستی ظاهرا با محرومیت علی حاتم ، شاید علی دایی هم این وسط مورد اتهام قرار بگیره /

2. 3 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب چون مشخصا منظورتون من هستم ، باید عرض کنم که من کماکان مایلی کهن رو پرسپولیسی اصیل میدونم ؛ و اینکه مشکل مایلی هم با " شخص " هست نه با تیم !

مایلی کهن یا هر کس دیگه هرکاری که انجام بده ، ما نمیتونیم اینجا بهش توهین کنیم چون اول از همه اینکه بار حقوقی داره برای صاحب امتیازان انجمن و دوما توهین کردن خلاف قوانین هم هست

ضمنا اینو فراموش نکنید که مایلی یکی از معدود مربیانی هست که از لحاظ سلامت کاریش هیچوقت حرفی پشتش نبوده ؛ مثل علی دایی .

از لحاظ فنی منم فکر میکنم مایلی خیلی در سطح خوبی نیست و نتایجش که گواه این مدعاست اما ما باید ببینیم در مورد چه موضوعی میخوایم بحث کنیم ابتدا به ساکن ، تا طبق اون محور پیش بریم .

مایلی کهن فقط به عنوان یکی از معدود پرسپولیسیهایی که سابقه ی طولانی " سرمربیگری " داره ، خیلی دوست داره و انتظار داره که یک بار هم نوبت به اون میرسید در پرسپولیس ، به نظر من هم بد نبود یکبار بهش این فرصت داده میشد تا این موضوع براش کاملا حل بشه چون اینهمه به استیلی و یحیی و ... فرصت داده شد شاید یکبار هم میشد به مایلی فرصت داد ، شاید حداقل بهتر از امثال مانوئل و وینگادا و سوبل و اشمیت و بگوویچ و ... نتیجه میگرفت /

راستی ظاهرا با محرومیت علی حاتم ، شاید علی دایی هم این وسط مورد اتهام قرار بگیره /
    نمیدونم والا من اصلا یادم نیست شما بودی یا کس دیگه بوده یا چی
    با کسی هم مشکلی ندارم

اما به هر حال من فکر نمیکنم کلا این "شخص" شما، "شخصیت" داشته باشه!
    اون مثالی که توی پست قبلیم زدم، مثالهای دیگه ای هم در مورد این "شخص" هست
    اشکهای تمساحش و فیلم بازی کردناش، هنوز هم توی کلیپهای مسخره ای که واسه فوتبال میسازن گل سر سبد هست

4. 2 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نمیدونم والا من اصلا یادم نیست شما بودی یا کس دیگه بوده یا چی
    با کسی هم مشکلی ندارم

اما به هر حال من فکر نمیکنم کلا این "شخص" شما، "شخصیت" داشته باشه!
    اون مثالی که توی پست قبلیم زدم، مثالهای دیگه ای هم در مورد این "شخص" هست
    اشکهای تمساحش و فیلم بازی کردناش، هنوز هم توی کلیپهای مسخره ای که واسه فوتبال میسازن گل سر سبد هست
    البته منظور من از شخص ، دایی بود نه مایلی

6. 3 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

نه داداش نمیبینه یعنی بعضیا دستشونو گرفتن روی چشمای کی روش بنده خدا گناهی نداره
    کلا هافبک دفاعی در تیم ملی فعلا پست غیر قابل دسترسی هستش خودشو ناراحت نکن
    توی این فوتبال بیمار مافیای تیم ملی از همه قوی تره

به خدا اگه صادقیان و بنگر افت کنن نباید تعجب کنیم به خصوص بنگر
    آخه توی این سن با این آمادگی توی سال جام جهانی داره بازی میکنه فقط به این امید که آخر فوتبالش بره جام جهانی اما دعوت نمیشه هیچ کسی هم ازش حمایت نمیکنه
    حتی دایی یا رویانیان
    دیگه با چه انگیزه ای بازی کنه وقتی به جاش مدافعای عشق سوتی میرن تیم ملی
    خیلی دلم براش میسوزه واقعا مظلوم واقع شد و در کمال تعجب حتی پرسپولیسیا هم ازش حمایت نکردن
    خوب یه سری میگن عالیشاه و صادقیان برای تیم امید هستن و واسه همین توی لیست بزرگسال نیستن ولی به هیج عنوان قابل هضم نیست دعوت کردن کسایی به تیم ملی که میدونیم شرایطشون چه طوریه ( در حد فاجعه ) و محک خوردن تیمی که شاید قبل جام جهانی با این برنامه ریزی مزخرف دیگه دوستانه بازی نداشته باشه !! بنگر واقعا آماده تر بوده و شکی درش نیست ولی اینکه حقیقی بخواد خودش رو محق بدونه در یه صورته اونم دیده شدن ممد نوریه !! وگرنه حقیقی هم خودش میدونه فعلا در حد نام پرسپولیس ظاهر نشده چه برسه به تیم ملی : گرچه اینقدر ناآما ده به تیم ملی دعوت شده که حقیقی هم به حرف اومده !! ولی لیست دیگه جا نداشت !!!

8. 7 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

تهديد محسن قهرماني به افشاگري سایر ؟
    قهرماني:؛ خیلی‌ها را با خودم پایین می‌کشم!

ماجراي تباني در فوتبال ايران به مراحل حساس خود نزديك شده و داور تعليق شده خط و نشان جالبي براي همتايان خود كشيده است.

به نوشته قانون؛ قطعی شدن محرومیت محسن قهرمانی و کنار گذاشته شدن او از جامعه داوری پایان کار این پرونده جنجالی نخواهد بود.

محسن قهرمانی پس از اعلام محرومیتش و مباحثی که در برنامه 90 در خصوص تبانی او با باشگاه راه آهن مطرح شد با هیچ رسانه ای مصاحبه نکرده و گفته می شود امیدوار است این رای توسط کمیته انضباطی یا شورای اسیناف شکسته شود.

قهرمانی در تماس با کمیته داوران و دو نفر از مدیران بلندپایه فدراسیون فوتبال تهدید کرده چنانچه او را به این شکل از جامعه داوری دور کنند تمام مسائلی که درباره جامعه داوری ایران و مدیران فدراسیون می داند را با سند و مدرک رو خواهد کرد.

قهرمانی معتقد است در داوری ایران فقط پای او در این مسائل گیر نبوده و اگر بنا بر محرومیت باشد خیلی های دیگر هم باید تقاص پس بدهند.
    افشاگری محسن فهرمانی چه بسا فوتبال ایران را با یک تعطیلی مقطعی مواجه کند. دقیقا به همین دلیل بود که حجت الاسلام علیپور به بدنساز پرسپولیس گفته بود باید این موضوع را در یک دایره محدود جمع و جور کنیم.

گفته می شود برخی از مدیران فدراسیون هم در جریان رشوه گیری داوران بوده و هستند و به قول معروف «گر پرده برافتد نه تو مانی و نه من».

10. 11 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ماجراي تباني در فوتبال ايران به مراحل حساس خود نزديك شده و داور تعليق شده خط و نشان جالبي براي همتايان خود كشيده است.

به نوشته قانون؛ قطعی شدن محرومیت محسن قهرمانی و کنار گذاشته شدن او از جامعه داوری پایان کار این پرونده جنجالی نخواهد بود.

محسن قهرمانی پس از اعلام محرومیتش و مباحثی که در برنامه 90 در خصوص تبانی او با باشگاه راه آهن مطرح شد با هیچ رسانه ای مصاحبه نکرده و گفته می شود امیدوار است این رای توسط کمیته انضباطی یا شورای اسیناف شکسته شود.

قهرمانی در تماس با کمیته داوران و دو نفر از مدیران بلندپایه فدراسیون فوتبال تهدید کرده چنانچه او را به این شکل از جامعه داوری دور کنند تمام مسائلی که درباره جامعه داوری ایران و مدیران فدراسیون می داند را با سند و مدرک رو خواهد کرد.

قهرمانی معتقد است در داوری ایران فقط پای او در این مسائل گیر نبوده و اگر بنا بر محرومیت باشد خیلی های دیگر هم باید تقاص پس بدهند.
    افشاگری محسن فهرمانی چه بسا فوتبال ایران را با یک تعطیلی مقطعی مواجه کند. دقیقا به همین دلیل بود که حجت الاسلام علیپور به بدنساز پرسپولیس گفته بود باید این موضوع را در یک دایره محدود جمع و جور کنیم.

گفته می شود برخی از مدیران فدراسیون هم در جریان رشوه گیری داوران بوده و هستند و به قول معروف «گر پرده برافتد نه تو مانی و نه من».

انشاا... ماله کشان ماست مالی نکنن و بگن واقعیتهارو حتی اگه به ضرر افراد خاص باشه ! فقط زشتی مسئله یه جاست : هر جا کم میاریم متوسل به قسم دروغ میشن گرچه میدونن از شروط مسلمونیشون دروغ نگفتنه چه برسه به دروغ قسم ! الان ایشون همونی نیستن که امام رضا رو توی یه برنامه زنده روی آنتن به شهادت گرفت ؟؟ همه جا دین رو قاطی میکنن که بخوان مغلطه بکنن

سر آخر : حالا که سرمربی تیم ملیمون اعتقاد به لیگ نداره پس فرقی برای ماها نداره تعطیل بشه یا نه ! فقط اونایی که ذینفع بودن یه جاییشون میسوزه !

12. 14 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

آقا جون مادرت جون بچه هات مرد باش همین کارو بکن
    حتی اگه نصف پرسپولیسیا هم محروم بشم من راضی هستم
    اما خب با توجه به نوع اشتباهات جناب قهرمانی و سودی که به تیمای خاص رسیده بعید میدونم بتونه یه ذره هم مرد باشه

جالبه توی نود اصل موضوع که اشتباه تابلوی قهرمانی توی بازی با سپاهان بود فراموش شد(با حرفه ای گری فردوسی پور) چسبیدن به دو سه سال پیش
    چرا؟
    چون یکی از اون تیمای خاص یعنی سپاهان پاش گیر بود
    جالبه برای اینکه مردم سپاهان رو فراموش کنن میخوان اینجوری القا کنن که قهرمانی از دست دایی ناراحت بوده که این کارو کرده

جلالی هم به حرف اومده و مثل دایی گفته که فساد توی فوتبال نباید توسط فوتبالیا پیگیری بشه
    ایشالا اون عده ای که ادعا میکنن فوتبال ایران پاک هست مثل همیشه سنگ اندازی نکنن و اجازه بدن سازمانهای اصلی وارد بشن

راستی چرا کسی به سه بازی تابلو و مشکوک
    راه آهن استقلال با قضاوت قهرمانی
    پرسپولیس استقلال با قضاوت قهرمانی
    و پرسپولیس استقلال با کمک داوری مرتضی کریمی و اون اشتباه تابلوش رسیدگی نمیکنه؟!!!

من که میدونم این دامینوی فساد به چه مهره ای ختم میشه و چه کسی رو کله پا میکنه فقط اگه یه مرد پیدا بشه و مسیر این دامینو رو وسط کار قطع نکنه

ایشالا این وسط یکی به حرفای دایی دقیق دقت کنه(مثلا کمیسیون اصل 90) که گفته فقط به مسئله قهرمانی رسیدگی نکنید و مسائل خیلی بیشتری وجود داره

14. 10 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

آراء انضباطي ديدار صباي قم- پرسپوليس اعلام شد

1- سعيد شيريني به دليل تاخير در جلسه هماهنگي و سيدجلال حسيني ضمن رفتار غيرورزشي هر کدام را به تذکر کتبي و تکرار تخلف موجب اعمال تنبيهات شديدتر خواهد شد.

2- محمد مايلي کهن و علي دايي سرمربيان تيم هاي صباي قم و پرسپوليس به دليل رفتار غيرورزشي و غيرحرفه اي در جريان مسابقه به تذکر و پرداخت مبلغ 30 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم کرد و در خصوص تخلفات بعد از مسابقه (مصاحبه هاي انجام شده) توسط هر دو نفر پرونده مفتوح و طرفين هر توضيح و يا دفاعيه اي را به صورت مستدل تا تاريخ 20 مهرماه به کميته انضباطي ارسال کنند، تا در راي نهايي لحاظ شود.

3- رضا عنايتي به دليل رفتار شايسته و در خورتحسين که در اين مسابقه داشته است، برهمين اساس کميته انضباطي از وي تشکر و قدرداني کرد!

FC Perspolis Tehran‎

16. 2 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض شکست پرسپولیس برابر ذوب‌آهن

پرسپولیس در یک بازی دوستانه مقابل ذوب‌آهن شکست خورد.

به گزارش پارس به نقل از ایسنا، تیم فوتبال پرسپولیس عصر امروز (چهارشنبه) در یک بازی دوستانه در ورزشگاه درفشی‌فر مقابل ذوب‌آهن قرار گرفت و در پایان با نتیجه 3 بر2 از این تیم شکست خورد.

پرسپولیس در این بازی با ترکیب نیلسون، محسن بنگر، رضا نورمحمدی، میثم حسینی، حمیدرضا علی‌عسگر، رضا حقیقی، مهرداد کفشگری، قاسم دهنوی، غلامرضا رضایی، هادی نوروزی و سیدمهدی سیدصالحی وارد زمین شد.

در نیمه دوم، رضا محمدی به جای نیلسون، امیر عابدزاده به جای رضا محمدی، مارکو سپانوویچ به جای قاسم دهنوی، محمد عباس‌زاده به جای سیدصالحی و یونس شاکری به جای غلامرضا رضایی وارد زمین شدند.

گل‌های پرسپولیس را هادی نوروزی (18) و محمد عباس‌زاده (70) به ثمر رساندند. برای ذوب‌آهن هم قاسم حدادی‌فر (13)، روح‌الله عرب (43) و احسان پهلوان (89) به ثمر رساندند.
    برای ذوب‌آهن میلان، مهدی رجب‌زاده، سپهر حیدری، علیرضا محمد، قاسم حدادی‌فر، محسن بیاتی‌نیا، میلاد زنیدپور زنیدپور، محمد صلصالی، هادی تامینی، اویس کردجهان و روح‌الله عرب بازی می‌کردند.

آذری مدیرعامل ذوب‌آهن و سعدمحمدی مدیرکارخانجات ذوب‌آهن با حضور در ورزشگاه درفشی‌فر از امکانات این ورزشگاه بازدید کردند و مورد استقبال رویانیان و سایر مسوولان پرسپولیس قرار گرفتند. در بدو ورود آنها به زمین یک گوسفند هم قربانی شد.

علی دایی در این بازی برخلاف بازی‌های تدارکاتی گذشته، از روی نیمکت بلند می‌شد و برخی مواقع با حساسیت کار شاگردانش را دنبال می‌کرد.
    سوت‌های داور بازی بعضی مواقع به سمت پرسپولیس چرخش داشت که این باعث اعتراض بازیکنان ذوب‌آهن شده بود.
    محسن بنگر هم در دقیقه 89 با دریافت دومین کارت زرد از بازی اخراج شد.

در این بازی پرسپولیس ملی‌پوشان خود و علیرضا حقیقی را در اختیار نداشت. دروازه‌بان پرسپولیس به کازان رفته است و زمزمه‌هایی درباره جدایی او در نیم‌فصل به گوش می‌رسد.
    کریم باقری هم به دلیل حضور در کلاس مربیگری مدرک C در این بازی غایب بود.

حدود 100 هوادار این بازی را از نزدیک تماشا کردند. آنها بعد از بازی سرمربی و بازیکنان تیم خود را تشویق کردند.

18. 4 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

شوک دیشب و امشب یه ترقه نباشه و انشاا... جرقش انبار بی وجدانا رو بترکونه !!

=========

در مورد شیرینی که هیچ ولی در مورد سید جلال راه رو داره بیراهه میره ! توی زمین ارامشش تبدیل به پرخاشگری شده که ککم کم باید برگرده به روزهای قبلش . یعنی پای بازوبند در میونه !؟؟؟

20. 3 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •