سروش جان هر پرسپولیسی جز تو بود که من جواب نمیدادم اما شما حسابت جداس

از کی تا حالاش رو من نمیدونم اما تا حالا فوتبال بدون جدول و رده بندی ندیدم حالا شاید مدل جدیدی هست که بعضی از دوستانی که نمیتونن این مقام رو ببینن اختراع کردن !!
توی فوتبال کنار هر تیمی یه عدد و مقامی نوشته میشه . تیمی که میره آسیا شرطش برای آسیایی شدن چیه ؟ اینی که توی کشور خودش طبق اسانامه Afc اول تا n ام شده باشه یا توی بازیهای حذفیش مقام بیاره . با چی سر و کار داریم ؟ یه عدد !
وقتی قرعه کشی انجام میشه و تیم های توی جدول گروهی قرار میگیرن کنار هر تیم یه عدد نوشته به عنوان رتبه توی اون جدول که از اول تا چهارم تعریف شده . تیمی بدون رتبه دیدی ؟! تیمی که اول و دوم شه میره مرحله بعد تیم سوم و چهارم هم حذف میشه ...
حالا میرسیم به 4 تا تیم نهایی . داریم میگیم 4 تا تیم برتر آسیا . یعنی تیم اول - تیم دوم - تیم سوم - تیم چهارم . غیر از اینه ؟ اگه بخوایم طبق صحبت شما بریم جلو باید بگیم تیم اول - تیم دوم - تیم بی رده - تیم بی رده !!!

همچین چیزی توی فوتبال تعریف نشدن !! 2 تا تیم میرن فینال یکی بازی رو میبره و قهرمان میشه اونی که باخته نایب قهرمان . 2 تا میمونن برای رده های سوم و چهارم . حالا یا بازی بین این تیم ها انجام میشه و از اونجا سومی و چهارمی مشخص میشه یا بازی انجام نمیشه و از روی آمار و ارقام و برد و باخت و تفاضل باید تشخیص داده شه کدوم تیم سوم شده کدوم چهارم و این آمار و ارقام هم فقط مربوط به بازیهای نیمه نهاییشونه نه تاریخچه ی آسیا و بالا اومدنشونو ... فقط و فقط مربوط به بازیهای نیمه نهاییشون !! و حتما این قضیه باید مشخص شه که ما یه تعریفی از 4 تیم آسیا داشته باشیم . وگرنه اصلا هیچ رقابت و لیگی توی هیچ جای دنیا برگزار نمیشد اگه قرار باشه آخر سر ما نفهمیم کنار تیممون چه عددی قرار میگیره و مقاممون چی میشه !!
خوب مسلمه سوم شدن استقلال توی آسیا باعث تاسف خیلیا میشه من که نباید پاسخگوی تاسف بعضی دوستان باشم

اما چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است !! همینایی که تاسف میخورن توقع دارن کسی سوال کرد استقلال توی آسیا چندم شد من بهش جواب بدم تا 4 تا تیم آخر رفتیم اما فینال نرفتیم !!! دوباره تکرار میکنه خوب عزیزم چندم شد ؟ بگم نمیدونم دیگه 2 تا تیم رفتن فینال 2 تا تیم موندن ما اون تیماییم که موندیم حالا چندم و اینا نداره!!!

من نمیتونم اینجوری جواب بدم با دلیل و مدرک میگم سوم شد