تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 293 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

خوب یه برد شیرین خانگی بدون حضور مسی و با 4 گل!
    این مهری بر دهان اونایی که میگن بارسا بدون مسی هیچی نیست!
    وایادولید هم نیمه اول خیلی خوب بود پس دوستان نیان بگن تیم نبودو این حرفا!
    اشتباهات داوری هم همیشه بوده ولی یه جاهایی دیگه خیلی تابلو بوده خیلی!!!!
    برد رو به همگی تبریک میگم

گزارشگرم خودشو کشت با این شماره آلوز!
    چه اصراری داره بگه تاتا مجبورش کرده که 22 بپوشه!
    میگفت این نوعی توهین به بازیکنه که شمارشو ازش بگیری!

تیو هم ضربه فوق العاده ای زد کاشکی این جوون هم یه گل میزد تا خوشحال زمینو ترک کنه!
    Last edited by runner; 06-10-2013 at 01:28.

2. 12 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

کجا قابل تحمل بود دوست عزیزمون تو گزارشش میگه تاتا شماره 2 رو از دنی آلوز گرفت و بش 22 رو داد!!!!
    نیمه اول من گفتم قابل تحمل بود نیمه دوم باز شروور گفت
    این شماره 2 هم نیمه دوم گفت یعنی این بشر محشره
    میگه به زور شماره دو رو گرفته داده به مونتویا این یک توهین به الوز هست
    شما بازی لوانته با تیم مقابلشو ندیدی
    مسلمه ندیدم مگر بیکارم بازی های سطح پایینی که تیم ها تو نتیجه نقشی ندارن و داورا نتایج رقم میزنن ببینم
    من واقعا میمونم که شما قضاوت همون داورو موقع بازی تیمه خودتون ندیدین؟ خداییش ندیدین؟؟؟
    تو همون بازی داور بازیکن تیم حریف باید اخراج میکرد نیمه اول نکرد در صورت اخراجش بازی نتیجش به راحتی مشخص میشد همون نیمه اول
    در ضمن فقط همون یک خطا شک بر انگیز بود که اونم یک سری کارشناسا میگفتن خطا نبود در حالی که اون بازی معروف یه پنالتی خنده دار گرفت و 60 دقیقه وقت تلف شده گرفت اینقدر تابلو بود که محروم هم شد

این قضیه وقت اضافه ها هم جالبه برام فقط تو یک سری بازی های خاص اونم با نتایج خاص پیش میاد

4. 8 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

ثبت رکورد پیروزی 8 بازی پشت سر هم در لالیگا توسط تاتا مارتینو!!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

زننده های گل:
    برای بارسا:
    Alexis 14-64
    Xavi 52
    Neymar 70

برای وایادولید:
    Guerra 10

6. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

بازی عالی بود
    یک بازی بارسایی همانطور که همه از بارسا توقع داریم
    همه بازیکنا خوب بودن سانچز نیمار ژاوی تیو و ...
    نیمار هم که دیگه کاملا جا افتاده در بارسا و حرکاتش ویران کنندس دو تا پنالتی مسلم هم داور نگرفت روش فقط چون از بس پاس و پاس گل داده گلزنی یکم یادش رفته
    سانچز هم یک نمایش عالی داشت دو گل و یک پاس گل
    ضربه تیو هم حیف شد گل نشد
    اما برسیم به سرهنگ !! علیفر :
    خدایی من حاضرم صد بازی با گزارش خیابانی رو به طور مداوم بشینم ببینم ولی گزارش علیفر رو نشنوم تو هیچ بازی به خصوص بازی های بارسا
    بعد هشت هفته که خواجه حافظ هم فهمید قضیه شماره دو و 22 آلوز چیه این هنوز نمیدونه قضیه چیه خواهر زاده من 3 سالشه میدونه
    یه جا دیگه پدرو داره تعویض میشه بیاد تو میگه وقتی نیمار رو از نیمه دوم میارن تو و بعضی موقع ها اخر بازی در مورد پدرو هم تعجب اور نیست !!! مردک خوب دو تا خبر بشین بخون نمیدونی تو بارسا سیستم چرخشی جریان داره
    اخرشم که گفت تماشاگرا اومدن پیک نیک

=========
    چند آمار پس از بازی امشب:
    . بارسا برای اولین بار در تاریخ موفق به کسب 8 پیروزی متوالی در ابتدای فصل میشه
    . تاتا مارتینو اولین مربی است که با اولین حضورش در لالیگا، 8 بازی پشت سر هم رو می بره.
    . نیمار در 11 بازی رسمی خودش برای بارسا، 3 گل زده و 6 پاس گل داده. حالا حرکات ویرانگرش به کنار!
    Last edited by Greedy; 06-10-2013 at 01:52.

8. 11 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بازی خوبی بود. مخصوصا وقتی نمایش عالی نیمار رو می بینی. پاس های عالی، پا به توپ بی نظیر و درک خیلی خوب از بازی بارسا. واقعا بهتر از این بازیکن نمیشد خرید :Two Thumbs Up:
    اعتماد بنفس الکسیس هم داره میره بالا و به قول خودش تو لحظات حساس بهتر تصمیم میگیره. دو گل خیلی خوب زد. مخصوصا گل اولش که منو یاد اولین گلش تو کلاسیکو انداخت
    ژاوی روی گل چهارم چقدر عالی پاس داد. فکر کنم تمام قسمت های بدن ژاوی "بغل پا" باشه واسه همینه کم شوت میزنه
    تنها چیزی که تو این بازی حالم رو گرفت تعویض سوم بارسا بود. دوست داشتم سرجی روبرتو رو تو زمین ببینم. خیلی با بازیش حال میکنم

پ.ن:
    الان بارسا با 8 پیروزی متوالی در ابتدای فصل فقط یک پیروزی با رکورد 9تای مادرید فاصله داره. یعنی اگر بارسا بتونه اوساسونا رو بازی بعدی شکست بده، میتونه با پیروزی تو کلاسیکو رکورد 10پیروزی متوالی در ابتدای فصل رو به تنهایی به نام خودش بزنه. (نقل قول گزارشگر JSC Sport)
    البته "اگر"هاش کم نیست. مخصوصا پیروزی بعد از بازیهای ملی تو زمین اوساسونا

10. 11 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه abbas3500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    همین دورو برا

پيش فرض

واقعا عالی بازی کرد دمش گرم

12. 5 کاربر از abbas3500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بارترا: من می خواهم تمدید کنم. باشگاه و مدیر برنامه هایم در حال مذاکره هستند. من 12 سال در باشگاه بوده ام و هدفم این است که 12 سال دیگر در باشگاه بمانم.

صحبتهای نیمار پس از بازی دیشب

- هماهنگی خوب من و الکسیس؟ ما بخوبی همدیگر را پیدا می‌کنیم، این هماهنگی‌ برای موفقیت تیم خوب است و از برد تیم خوشحال هستم.
    - شما همیشه نبود مسی را احساس می‌کنید، برای همگان او بهترین بازیکن کهکشان است. و پست مهاجم مرکزی تنها از آن او است.
    - دو خطای واضح پنالتی بر روی من؟ از نظر من هر دو آن خطا پنالتی بود و شما نمیتوانی‌ چیز بیشتری بگویی.

نیمار تا به اینجای فصل در یازده بازی رسمی‌ خود برای بارسلونا ۳گل‌ زده و ۶پاس گل‌ داده است.

صحبتهای مارتینو پس از هشتمین پیروزی فصل

- برخی‌ اشتباهات فنی مخصوصا در نیمه اول وجود داشت. ما به مانند بازی سلتیک بر روی حریف فشار نیاوردیم.
    - نیمار مانند مسی است. برای او مهم نیست که در چه پستی بازی می‌کند در هر پستی بهترینش را ارائه میدهد. و این کار سرمربی را آسان می‌کند. نیمار همچنان میتواند چیزهای بیشتری از خود ارائه دهد. او تنها ۲۱سال دارد و تازه به اینجا آماده و به خوبی‌ روز به روز با سبک تیم هماهنگ میشود.
    - من به الکسیس گفتم که می‌خواهم الکسیس شیلی را ببینم، الکسیس خروشان را و به او این فرصت را دادم تا همان بازیکن شود.
    - بارترا به خوبی‌ بازی می‌کند. اینکه در زمستان ما مدافع جدیدی خواهیم خرید یا نه هنوز مشخص نیست و صحبتی‌ در این رابطه انجام نشده. بارترا از دل‌ و جان بازی می‌کند و قابلیت‌های خود را نشان میدهد.
    - ما باید بیشتر تمرکزمان را بر روی ۲۰ دقیقه ابتدا بازی بگذریم و اینکه درصد اشتباهاتمان را در آن زمان کاهش دهیم. چون همیشه قادر به برگرداندن نتیجه نخواهیم بود.

یک شب کامل از الکیس :

ستاره شیلیایی اف سی بارسلونا دیشب توانست برای تیمش دوگل ویک پاس گل بدهد تا ستاره تیمش دربازی باویالدولید باشد . آنها ویالدولید را درخانه بانتیجه قاطع 4-1 شکست دادند تا همچنان نوارپیروزی های شانرا ادامه دهند ورکورد شکست ناپذیری شانرا دراین فصل افزایش دهند .
    این ستاره شلیایی بعد ازبازی خرسندی اش راچنین بیان داشت " بازی کردن در بارسا همینطور است. شما میتوانید 10 بازی متوالی بسیار خوب بازی کنید ولی اگر فقط یک بازی بد باشد مطبوعات و هواداران راجع به تو صحبت میکنند.
    نیمار بازیکن متفاوتی است. او یک بازی عالی از خود به نمایش گذاشت.
    برای ما بازی کردن هنگامی که مسی در زمین است آسان تر است, بدون او ما کاربرای کمی مشکل ترمیشودولی بازیکنان بزرگ دیگری هم داریم که ازپس این کارها برمی آینند."
    ستاره شلیایی بارسا حتی میتوانست دربازی دیشب هتریک کند ولی او ازخودگذشته گی نشان داد وتوپ را به نیمار ستاره دیگر اف سی بارسلونا داد تا اوهم درگلزنی سهیم شود . نیماربلافاصله ازوی برای دادن پاس گل تشکری کرد .
    این دومین پاس گل الکسیس است که در دوبازی اخیر برای بارسا فراهم میکند .یکی درمقابل سلتیک درروزسه شنبه که منجربه گل پیروزی بخش بارسا دربرابراین تیم شد ویک پاس گل هم دربازی دیشب به علاوه به ثمررساندن دوگل .

منیع:اسپورت
    بارسا نوزدهمین بازی خانگی خودشو توی لالیگا با پیروزی پشت سر گذاشت و این در 40 سال گذشته برای اولین بار اتفاق میفته!

زوبیزارتا:
    "نیمار در حال پیشرفت است. او یکی از بازیکنانی خواهد بود که با خلاقیت خود ایجاد موفعیت می کنند. مانند مسی و اینیستا."

14. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

متاسفانه یا خوشبختانه برد های پر گل اجازه نمیده اوضاع تیم روی توپ های هوایی زیاد خودشو نشون بده
    وقتی کرنر به حریف میدیم جدا از اینکه حریفمون قهرمان اروپا بوده یا تازه از دسته 1 اومده تقریبا حسی مشابه پنالتی دادن به حریف به من دست میده
    هیچکدوم رد خور ندارن
    فرقی هم نداره مدافع کی باشه جاگیری روی کرنر ها خیلی خیلی ضعیفه
    بازیکنا سر به هوا و هول میشن نمیدونن کی باید بپرن
    اکثر پرش ها به موقع نیست و این خودش باعث میشه بازیکن های کوتاه تر با پرش های به موقع بتونن گلزنی کنن
    نا امید نیستم ولی فردا پس فردا به تیمی مثل بایرن و رئال و ... بخوریم قطعا گل خورده بیشتر میشه و همینطور گل زده کمتر
    این سیستم که خط حمله جور خط دفاع رو بکشه برای بازی های بزرگ جواب نمیده
    تیم متعادل نیست و بشخصه توی cl امید چندانی بهش ندارم
    موقع کرنر هم ترجیح میدم والدز خودش بیاد جلو برای توپ
    لااقل امکان گرفتن یا دور کردنش بیشتر از اینه که مدافعا این کارو انجام بدن و والدز تو دروازه وایسه
    چون اگه مهاجم دستش سرش پاش هرجا به توپ برسه از اون فاصله تو دروازه بودن والدز توفیقی نداره
    البته این درحد یه تئوری و خیالاته
    Last edited by Hatek; 06-10-2013 at 14:49.

16. 4 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

برد شیرینی بود : ولی باز هم ضعف دفاع نمود داره

----------

بر اون کسی لعنت که گزارشگر میچینه و از قصد میخواد بازی بارسا رو با چرت و پرتهای علیفر برا هواداراش کسل کننده کنه ! خودش رو دیشب هم پاره کرد که بگه بارسا دوزاریه !!! آخه با شعور با فهم .... توی این دوماه اخیر با مزخرفاتش جای خیابانی رو گرفته که ! نه مطالعه ای نه اطلاعی !!

یعنی این علیفر با این سواد و دانشش به درد گزارش تیمهای دیگه که به زور و دقیقه نودی بازی میبرن نیست ؟! که همش واسه بارسا باید باشه !؟

18. 7 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اتلتیکو سایه به سایه داره پیش میاد اگر بارسا رئال رو شکست بده تو الکلاسیکوی نیوکمپ رقابت کاملا بین بارسا و تیم اول! مادرید میشه

20. 7 کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •