تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 444 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

ما کراکی ها هم میتونیم اپدیت رسمی رو استفاده کنیم؟
    کراکی ؟ اقا مراقب باشید این بحث کرک داره تبدیل میشه به کراک

خود سایت اسکیدرو هر چند وقت اپدیتی رو میزاره و میتونی دانلود کنی . البته مثل پچ رسمی نیست که یه فایل اجرایی باشه و روی بازی اعمال کنی . در واقع یه سری فایلهای اپدیت شده ی فیفا هست که باید با قبلی ها توی پوشه نصب جایگزین کنی . فقط یه copy و replace میخواد همین .
    به همین دلیل حجمش ممکنه در حد یکی دو گیگ هم باشه . ولی از طریق اریجین که اپدیت میشه حجمش کمه .
    معمولا هم یک اپدیت یه ماه بعد از بازی و یکی هم بعد از نقل و انتقالات زمستانه میاد . البته این پچها جوری که من پارسال دیدم تغییری توی نقل و انتقالات نداد و فقط گیم پلی اپدیت شد . حالا شاید من اشتباه نصب کرده بودم .
    Last edited by Gregar; 25-09-2013 at 12:06.

2. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خود سایت اسکیدرو هر چند وقت اپدیتی رو میزاره و میتونی دانلود کنی . البته مثل پچ رسمی نیست که یه فایل اجرایی باشه و روی بازی اعمال کنی . در واقع یه سری فایلهای اپدیت شده ی فیفا هست که باید با قبلی ها توی پوشه نصب جایگزین کنی . فقط یه copy و replace میخواد همین . به همین دلیل حجمش ممکنه در حد یکی دو گیگ هم باشه . ولی از طریق اریجین که اپدیت میشه حجمش کمه .معمولا هم یک اپدیت یه ماه بعد از بازی و یکی هم بعد از نقل و انتقالات زمستانه میاد . البته این پچها جوری که من پارسال دیدم تغییری توی نقل و انتقالات نداد و فقط گیم پلی اپدیت شد . حالا شاید من اشتباه نصب کرده بودم .
    فایده نداره اونجوری.حالا اینا رو کپی کنیم، سیو کریرمون کتلت نمیشه؟اون اپدیت 1.7 که گفتی، اپدیت رسمی بود؟ با کراک، ببخشید، کرک نمیشه دیگه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    معذرت میخوام نتونستم منظورم رو بگم امیدوارم بمنو ببخشید ولی من مقایسش با پی اس 14 بود که واقعا اسلومیشنه و روی اعصابه فیفا که حرف نداره
    فقط پارسال پرس و توپ گیریش و پاسهای بلندش کمی تخیلی بود که امیدوارم امسال رفع بشه

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

کراکی ؟ اقا مراقب باشید این بحث کرک داره تبدیل میشه به کراک
    از بس کرک دیر میاد، بچه ها میرن سمت کراک تا عذابشو فراموش کنن.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فایده نداره اونجوری.حالا اینا رو کپی کنیم، سیو کریرمون کتلت نمیشه؟اون اپدیت 1.7 که گفتی، اپدیت رسمی بود؟ با کراک، ببخشید، کرک نمیشه دیگه؟
    بله آپدیت رسمیه که بصورت فایل های دانلودی قرار میگیره .
    توی همون آپدیت ها فایل FIFA.EXE بصورت کرک شده قرار میگیره و نیازی نیست که به دنبال کرک مناسب با آپدیت باشین .

من به همین صورت فیفا 13 رو آپدیت میکردم.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

البته من زیاد فیفا 13 با کرک نرفتم اما سیو کریر فکر کنم همون کتلت میشه .

بله آپدیت رسمیه که بصورت فایل های دانلودی قرار میگیره .
    توی همون آپدیت ها فایل FIFA.EXE بصورت کرک شده قرار میگیره و نیازی نیست که به دنبال کرک مناسب با آپدیت باشین .

من به همین صورت فیفا 13 رو آپدیت میکردم.
    نه دیگه رسمی نیست . EA فیفا 11 رو واسه پی سی پچ رسمی میداد و بعد از اون یعنی از فیفا 12 به بعد فقط با اریجین اپدیت میشه . گروه هایی مثل ریلودد و اسکیدرو و ... هم میگیرن تمام فایلهایی که اپدیت شده رو به همراه کرک جدید با هم یه جا به عنوان اپدیت رلیز میکنن . واسه همینه که حجمش از اپدیت رسمی بیشتره .
    بعضی وقتها اریجین فیفا رو مثلا 50 مگ اپدیت میکنه و بعد اپدیت غیر رسمی هم با حجم مثلا 1 گیگ رلیز میشه .

8. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه دیگه رسمی نیست . EA فیفا 11 رو واسه پی سی پچ رسمی میداد و بعد از اون یعنی از فیفا 12 به بعد فقط با اریجین اپدیت میشه . گروه هایی مثل ریلودد و اسکیدرو و ... هم میگیرن تمام فایلهایی که اپدیت شده رو به همراه کرک جدید با هم یه جا به عنوان اپدیت رلیز میکنن . واسه همینه که حجمش از اپدیت رسمی بیشتره .
    بعضی وقتها اریجین فیفا رو مثلا 50 مگ اپدیت میکنه و بعد اپدیت غیر رسمی هم با حجم مثلا 1 گیگ رلیز میشه .
    منظور این بود که آپدیت ها و تغییرات همونی است که توسط EA انجام شده .
    فقط در حجم فایل ها تغییر ایجاد شده .

10. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

البته من زیاد فیفا 13 با کرک نرفتم اما سیو کریر فکر کنم همون کتلت میشه .

حالا واقعا اپدیتا تغییرات محسوسی دارن؟
    من که زورم میاد کریر از نو شروع کنم.
    پارسالم با همون اولین سیو کریرم تا اخرش که 15 فصل کریر باشه رفتم. به زور بازنشستم کردن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قشنگ معلومه که خودشون نمیخوان بازی رو کرک کنن،ظاهرا پشت پرده فیفا به این کرک کننده ها پول هایی داده تا اقلا یک ماه کرک نکنن تا فیفا بتونه خوب فروش کنه،البته این حق EA SPORTS هستش تا بتونه سود کنه تا افرادی مثل من نتونن مفتی و دزدی بازیش کنن...مسئله کرک یه چیز عادی شده دیگه برامون ولی اگه آدم تو خلوت خودش بشینه و به این فکر کنه که یه تیم چند صد نفره یک سال زحمت میکشن و یه بازی میسازن اونوخت آدمی مثل من با 2 هزار تومن میره اونو میخره و بازی میکنه،خداییش خیلی نامردیه
    جالب اینجاش که سایت های ایرانی ای که بازی رو کپی میکنن و تو سایتشون میزارن واسه دانلود،زیرشم مینویسن :
    كپی برداری از مطالب ترجمه شده آسان دانلود در وب سایت ها و وبلاگها به صورت متن کامل یا بخشی از آن شرعاً و قانوناً حرام بوده و گروه آسان دانلود هیچگونه رضایتی در این مورد ندارد.

خدایی آخر پرروییه ! نوشته شرعا و قانونا ! یکی نیست بگه آخه مرتیکه بازی رو یکی دیگه ساخته اونوقت تو کپیش میکنی و میفروشی و پولشو هاپولی میکنی اونوقت حرف از شرع و قانون میزنی !!!!؟!؟!؟
    واقعا که آدم چیزایی تو دنیا میبینه که کم مونده شاخ در بیاره !
    به نظر من آدمی مثل من که میره این بازی رو کپی میکنه و بازی میکنه،اصلا حق نداره بگه کی کرک میشه پس؟! حق نداره بگه چرا نقل و انتقالاتش درست نیست؟
    حق نداره بگه پس چرا چمنش اینجوری نیست و اونجوریه؟!؟! مثل دزدی میمونه که شب قبل به صاحب خونه زنگ بزنه بگه : داداش دستت درد نکنه،شب که دارم میام دزدی،سعی کن پول نقد و طلا جواهر رو در دسترس بزاری ! پولتم از 20 میلیون کمتر نباشه !
    حقن نداره بگه واقعا متاسفم که گرت بیل تو رئال نیست و ....
    شاید حالتون از من بهم بخوره بابت این حرفا...ولی ازتون خواهش میکنم یک لحظه تو خفا و تو خلوت خودتون به حرف های من فکر کنین...
    گاهی اوقات یه چیزی رایج میشه ولی دلیلی نداره که حتما درست هم هست ! خیلی از آدما سیگار میکشن ولی آیا سیگار کشیدن کار درست و پسندیده ایه ؟
    از اونجایی که فکر کردن به این مسائل هیچ سودی برای ما نداره و بدتر باعث میشه که مثلا برای یه بازی 100 یا 200 هزار تومن بپردازیم،باعث میشه که بهش فکر نکنیم و تو این حالتی که توش گرفتار شدیم،حالا حالاها بمونیم...
    و این داستان ادامه دارد...
    ببخشید اگه زیاد حرف زدم...

13. 6 کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

قشنگ معلومه که خودشون نمیخوان بازی رو کرک کنن،ظاهرا پشت پرده فیفا به این کرک کننده ها پول هایی داده تا اقلا یک ماه کرک نکنن تا فیفا بتونه خوب فروش کنه،البته این حق EA SPORTS هستش تا بتونه سود کنه تا افرادی مثل من نتونن مفتی و دزدی بازیش کنن...مسئله کرک یه چیز عادی شده دیگه برامون ولی اگه آدم تو خلوت خودش بشینه و به این فکر کنه که یه تیم چند صد نفره یک سال زحمت میکشن و یه بازی میسازن اونوخت آدمی مثل من با 2 هزار تومن میره اونو میخره و بازی میکنه،خداییش خیلی نامردیه
    .
    .
    .
    ومن بپردازیم،باعث میشه که بهش فکر نکنیم و تو این حالتی که توش گرفتار شدیم،حالا حالاها بمونیم...
    و این داستان ادامه دارد...
    ببخشید اگه زیاد حرف زدم...

دوست گلم شرکت سازنده وقتی ما رو آدم حساب نمیکنه ما چکار کنیم؟ اونا که خارج هستن و میتونن راحت بخرن با دلار و یورو. میان کرک میسازن براش و کرک میکنن. اونوقت ما. که عضو کپی رایت هم نیستیم! شما اگر اینطوریه باید ویندوز و تمام بازی های روی سیستم ات روبزاری کنار با لینوکس Supertux بازی کنی عجب حرف هایی میزنن بعضی ها.
    Last edited by pcsoft; 25-09-2013 at 16:54.

15. 8 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •