تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 624 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

داره خودمونی میشه mj_heydari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب من هم یه ایکس ویژن خریدم 79 تومن ..بعد از 2 روز استفاده گفتم یه سری نکات رو بنویسم که دوستان مطلع باشند:

معایب :
    1-دیر عوض کردن کانال ها {نمی دونم نسبت به پروویژن سریع تر هست یا نه ولی از تلویزون معمولی دیر تر کانال ها عوض میشن
    2-فیریز شدن چند دهم ثانیه تصویر درهنگام تعویض کانال
    3-کیفیت مواد بکاررفته در کنترل در حد شونه تخم مرغ (یعنی فکر کنم دمپایی پاره اب کردن و باهاش کنترل ساختن )
    4-عدم پشتیبانی از فرمت های تصویری برای پخش از درگاه usb
    5-نداشتن hdmi و عدم پشتیبانی از فرمتHd

مزایا:
    1-کیفیت صدا و تصویر اینه هست ، و مشکل فریز شدن -به جز در هنگام تعویض کانال -و این صوبتا نداره .. و درصد سیگنال هم 90 هست
    2-برد ریموت کنترل خوبه (یکی از دلایلی که پروویژن نخریدم همین ضعف کنترل پرویژن بود که دوستان تو همین تاپیک گفتند)
    3-قیمت ارزون تر و گارانتی معتبر
    4-فریمور دستگاه زود به زود اپدیت میشه و انتظار میره مشکلات شماره 1-2-4 بالا تو اپدیت های بعدی بر طرف شوند .
    5-منو دستگاه بسیار user friendly هست (البته من فارسی شو انتخاب نکردم و از همون اول انگلیسی زدم )
    6-بر خلاف گفته یکی از دوستان دستگاه اصلا داغ نمی کنه و دمای نرمال داره حتی بعد از 5 ساعت کار مدوام

**
    نتیجه : از نظر امکانات پلیر ..درمقابل پروویژن هیج حرفی واسه گفتن نداره و کاملا تسلیم هست ..ولی در سایر موارد با توجه به تجربه دوستان پرویژنی در صفحات ،قبل تفاوت وحشتناکی! باهم نبایدداشته باشند ! ..برای من هم چون پلیر دستگاه اصلا مهم نبود (چون hd player دارم) و..به جاش ریموت کنترل مهم بود (چون کنترل که مشکل داشته باشه همیشه رو اعصاب راه میره ) Xvision خریدم ..

**

نکته : ضبط برنامه ها روی فلش رو تست نکردم ..از قرار معلوم هم پرو و هم ایکس ویژن معایب خاص خودشونو دارند

**
    تذکر 1:بنده نه نماینده پروویژن هستم نه ایکس ویژن ..
    تذکر 2 : تو رو ح اون بنده خداهایی که پارازیت می اندازن تو کانال ها /// مجبوریم واسه یه فوتبال/// 79 تومن یا 110 تومن پول ناقابل رو بدیم به این جور دستگاه ها که نصف ----- هم بدرد نمی خورند
    تذکر 3 :چرک کف دست که علف خرس نیست ؟ هست ؟

2. 4 کاربر از mj_heydari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال EhsanEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

خوب من هم یه ایکس ویژن خریدم 79 تومن ..بعد از 2 روز استفاده گفتم یه سری نکات رو بنویسم که دوستان مطلع باشند:

معایب :
    1-دیر عوض کردن کانال ها {نمی دونم نسبت به پروویژن سریع تر هست یا نه ولی از تلویزون معمولی دیر تر کانال ها عوض میشن
    2-فیریز شدن چند دهم ثانیه تصویر درهنگام تعویض کانال
    3-کیفیت مواد بکاررفته در کنترل در حد شونه تخم مرغ (یعنی فکر کنم دمپایی پاره اب کردن و باهاش کنترل ساختن )
    4-عدم پشتیبانی از فرمت های تصویری برای پخش از درگاه usb
    5-نداشتن hdmi و عدم پشتیبانی از فرمتHd

مزایا:
    1-کیفیت صدا و تصویر اینه هست ، و مشکل فریز شدن -به جز در هنگام تعویض کانال -و این صوبتا نداره .. و درصد سیگنال هم 90 هست
    2-برد ریموت کنترل خوبه (یکی از دلایلی که پروویژن نخریدم همین ضعف کنترل پرویژن بود که دوستان تو همین تاپیک گفتند)
    3-قیمت ارزون تر و گارانتی معتبر
    4-فریمور دستگاه زود به زود اپدیت میشه و انتظار میره مشکلات شماره 1-2-4 بالا تو اپدیت های بعدی بر طرف شوند .
    5-منو دستگاه بسیار user friendly هست (البته من فارسی شو انتخاب نکردم و از همون اول انگلیسی زدم )
    6-بر خلاف گفته یکی از دوستان دستگاه اصلا داغ نمی کنه و دمای نرمال داره حتی بعد از 5 ساعت کار مدوام

**
    نتیجه : از نظر امکانات پلیر ..درمقابل پروویژن هیج حرفی واسه گفتن نداره و کاملا تسلیم هست ..ولی در سایر موارد با توجه به تجربه دوستان پرویژنی در صفحات ،قبل تفاوت وحشتناکی! باهم نبایدداشته باشند ! ..برای من هم چون پلیر دستگاه اصلا مهم نبود (چون hd player دارم) و..به جاش ریموت کنترل مهم بود (چون کنترل که مشکل داشته باشه همیشه رو اعصاب راه میره ) Xvision خریدم ..

**

نکته : ضبط برنامه ها روی فلش رو تست نکردم ..از قرار معلوم هم پرو و هم ایکس ویژن معایب خاص خودشونو دارند

**
    تذکر 1:بنده نه نماینده پروویژن هستم نه ایکس ویژن ..
    تذکر 2 : تو رو ح اون بنده خداهایی که پارازیت می اندازن تو کانال ها /// مجبوریم واسه یه فوتبال/// 79 تومن یا 110 تومن پول ناقابل رو بدیم به این جور دستگاه ها که نصف ----- هم بدرد نمی خورند
    تذکر 3 :چرک کف دست که علف خرس نیست ؟ هست ؟
    فکر کنم پس پروویژن بی تره (beytare)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

ست تاپ باكس جم به صورت خفن وارد بازار شده قيمتش هم از 80 تا 90 هستش.

5. این کاربر از mohsen121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ProGamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

فکر کنم پس پروویژن بی تره (beytare)
    خسته نباشي
    اين همه توضيح داد در موردش باز اين چه سئواليه ميپرسي.
    پروويژن تنها يه player هست. همين و بس. هيچ ويژگي كه ارزش 30 هزار تومن خرج بيشتر كردن رو داشته باشه نداره.
    مشكلاتي هم كه ايشون گفتن مشكل نيست: مثلا اينكه xvision از HD ساپورت نميكنه. مگه برنامه تلوزيون HD كه بخواد پول بيشتر بگيره و ساپورت كنه؟؟؟ كانال هاي HD ماهواره هم كارتي هستن از پس تكنولوژيش گرونه.چه برسه به ايران كه بخواد كانالاش رو HD كنه

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

خسته نباشي
    پروويژن تنها يه player هست. همين و بس. هيچ ويژگي كه ارزش 30 هزار تومن خرج بيشتر كردن رو داشته باشه نداره.
    مشكلاتي هم كه ايشون گفتن مشكل نيست: مثلا اينكه xvision از HD ساپورت نميكنه. مگه برنامه تلوزيون HD كه بخواد پول بيشتر بگيره و ساپورت كنه؟؟؟ كانال هاي HD ماهواره هم كارتي هستن از پس تكنولوژيش گرونه.چه برسه به ايران كه بخواد كانالاش رو HD كنه
    فکر کنم پس ایکس ویژن بی تره (beytare)

---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------

حالا اونایی که هردوشو استفاده کردن بگن تصویر کدوم بهتره ، ایکس ویژن یا پرو ویژن یا یه چیز دیگه مثلا جام جم یا...
    حالا اگه با 30 تومن اضافه پلییر هم باشه که خوبه ، چرا بد باشه. ولی اولویت با تصویر بهتره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

شبکه ورزش

جایزه نفر اول 3 میلیون تومان برای بهترین وساده ترین طراحی برای آرم ( لوگو )شبکه ورزش از سوی صداوسیما وشبکه دیجیتالی تلوزیون ورزش مشخص شد.
    شورای هماهنگی ورزش سازمان صدا وسیما طراحی نشانه (آرم) شبکه ورزش را با اهدای جوایز ارزنده به مسابقه می گذارد.در طراحی نشانه می بایست به موارد زیر توجه شود:
    1- توجه به سلامت و تحرک انسانی
    2- توجه به شادی و نشاط عمومی
    3- توجه به ورزش همگانی
    4- توجه به فرهنگ ایرانی و اسلامی
    5- آرم ساده و گویا باشد
    6- پرهیز از طراحی جزئیات
    7- در اندازه های کوچک چه تلویزیونی و چه چاپی قابل تشخیص و شناسایی باشد.
    به نفر برگزیده 30میلیون ریال و به نفرات اول تا دهم جوایز ارزنده ای اهدا خواهد شد.
    شما می توانید آرم طراحی شده را همراه با نام و نام خانوادگی و شماره تماس به این پست الکترونیکی ارسال نمایید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تلفن: 02122053305

نمابر: 02122163478

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

شبکه ورزش

جایزه نفر اول 3 میلیون تومان برای بهترین وساده ترین طراحی برای آرم ( لوگو )شبکه ورزش از سوی صداوسیما وشبکه دیجیتالی تلوزیون ورزش مشخص شد.
    شورای هماهنگی ورزش سازمان صدا وسیما طراحی نشانه (آرم) شبکه ورزش را با اهدای جوایز ارزنده به مسابقه می گذارد.در طراحی نشانه می بایست به موارد زیر توجه شود:
    1- توجه به سلامت و تحرک انسانی
    2- توجه به شادی و نشاط عمومی
    3- توجه به ورزش همگانی
    4- توجه به فرهنگ ایرانی و اسلامی
    5- آرم ساده و گویا باشد
    6- پرهیز از طراحی جزئیات
    7- در اندازه های کوچک چه تلویزیونی و چه چاپی قابل تشخیص و شناسایی باشد.
    به نفر برگزیده 30میلیون ریال و به نفرات اول تا دهم جوایز ارزنده ای اهدا خواهد شد.
    شما می توانید آرم طراحی شده را همراه با نام و نام خانوادگی و شماره تماس به این پست الکترونیکی ارسال نمایید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تلفن: 02122053305

نمابر: 02122163478
    این تاپیک که جای این حرفا نیست

داره خودمونی میشه mj_heydari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خسته نباشي
    من هم معتقدم که تلویزیون ایران عمرا hd بشه ..چون به شدت هزینه این کار بالاست و بر فرض محال هم که طی مثلا 5 سال اینده شد ..چی و ادم میخواد hd ببینه ..مسابقه شموشک با پیام مشهد ! یا تصویر مق ام عظم ا --ادم بعضی از تصاویر رو هر چه بی کیفیت تر ببینه بهتره
    کانال های اچ دی ماهواره ای هم فعلا خیلی کم هستند و البته بسیار گرون قیمت ..حالا چه جوری انتظاری دارین که ایران بیاد اچ دی پخش کنه!

**
    البته بحث پخش اچ دی صدا و سیما با قابلیت پخش فیلم اچ دی از رو کول دیسک یا هارد اکسترنال فرق می کونه که ایکس ویزن در این مورد هر دو رو نداره ولی گویا دوستان از کیفیت پخش اچ دی پرو ویژن هم چندان راضی نیستن ..

**
    گذشته از مساله نه چندان کاربردی hd در ایران - برخی اشکالات نرم افزاری و سخت افزاری تو ایکس و پرو هست که من واسه ایکس رو گفتم یه ادم بی طرف هم پیدا شه ..مزایا و معایب پرو یا جم یا هر مارک دیگه ای که خریده بگه ..باعث راهنمایی بیشتر دوستان میشه

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

من هم معتقدم که تلویزیون ایران عمرا hd بشه ..چون به شدت هزینه این کار بالاست و بر فرض محال هم که طی مثلا 5 سال اینده شد ..چی و ادم میخواد hd ببینه ..مسابقه شموشک با پیام مشهد ! یا تصویر مق ام عظم ا --ادم بعضی از تصاویر رو هر چه بی کیفیت تر ببینه بهتره
    کانال های اچ دی ماهواره ای هم فعلا خیلی کم هستند و البته بسیار گرون قیمت ..حالا چه جوری انتظاری دارین که ایران بیاد اچ دی پخش کنه!

**
    البته بحث پخش اچ دی صدا و سیما با قابلیت پخش فیلم اچ دی از رو کول دیسک یا هارد اکسترنال فرق می کونه که ایکس ویزن در این مورد هر دو رو نداره ولی گویا دوستان از کیفیت پخش اچ دی پرو ویژن هم چندان راضی نیستن ..

**
    گذشته از مساله نه چندان کاربردی hd در ایران - برخی اشکالات نرم افزاری و سخت افزاری تو ایکس و پرو هست که من واسه ایکس رو گفتم یه ادم بی طرف هم پیدا شه ..مزایا و معایب پرو یا جم یا هر مارک دیگه ای که خریده بگه ..باعث راهنمایی بیشتر دوستان میشه
    یکی هم بگه خداییش کدوم بهتره ما همونو بخریم

داره خودمونی میشه mahdimp5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

یکی هم بگه خداییش کدوم بهتره ما همونو بخریم
    من خودم پروويژن دارم ولي از خروجي HDMI و مدياپليرش که بگذريم کلا تفاوت اساسي با بقيه نداره... اگر تلويزيونت LCD هست حتما پروويژن بگير ... اگر LCD نيست و نيازي به مديا پليرش هم نداري ايکس ويژن بگير... کلا همشون يه کوفتن! چيني!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •