هادی عزیز به نظر شما دوچشمی سلسترون 80 20 مدل skymaster با پایه بهتر از شکستی 90 و 20 80 skynight هست یا نه؟ بنظر شما بهترین انتخاب کدومشونه(صرف نظر از قیمتاشون)
هادی عزیز به نظر شما دوچشمی سلسترون 80 20 مدل skymaster با پایه بهتر از شکستی 90 و 20 80 skynight هست یا نه؟ بنظر شما بهترین انتخاب کدومشونه(صرف نظر از قیمتاشون)
سلام
من میخوام دو چشمی بگیرم حدود 200 تومن
نمیخوامم چیزی بگیرم که بزرگنماییش دروغ باشه میخواستم بدونم 20*50 سلسترون توی این رنج قیمت بیشترین بزرگنمای رو داره ؟ شب کیفیتش چطوره ؟ کسی بهترشو سراغ داره توی این رنج قیمت که بزرگنماییش زیادتر از 20 باشه ؟
اگرم کسی 20*50 داره که میخواد بفروشه دست دوم بگه من اگر قیمت خوب بده میخرم
با تشکر از دوستان
بازم من...یه مدل جدید پیدا کردم ...
اقا هادی گل 90 20 nightsky چطوره؟ قیمتش با شکستی 90 یکیه .با توجه به اینکه من زیاد میرم طبیعت (از الودگی نوری شهر دورم) بهتر نیست یه دوچشمی بگیرم و در اینده با افزایش تجربه در نجوم یه تلسکوپ در سطح بالا بگیرم مثل دابسونی 10 اینچی
....با سپاس
عذرخواهی بابت تاخیر در جواب، ببخشید رفقا...
من تجربه رصد با اینو نداشتم ولی تلسکوپی هست که اگر جدآ به نجوم علاقه دارید میتونید تهیه کنید، نه تفننی...بله میشه گفت تلسکوپی همه کاره هست (بجز عکاسی حرفه ای)
هر تصویری که شما نیاز دارید تا ارضا بشید توسط 20 در 80 قابل رویته، سیاره ها، خوشه های آسمانی سحابی ها...گره ستاره ها، بارش ها...مدل ها در صفحه قبل بکار شما هم حتمآ میاد...
دوچشمی صد در صد...افق دید بالا، زاویه دید گسترده... بهتر از 20 در 80 ها، 25 در 100 ها هستند که آخرین درجه دوچشمی ها هستند، ولی بنظر من 20 در 80 ها کافیند برای شما
دوچشمی---نایت اسکای و مستر فرقی ندارن زیاد
کیفیتش کاملآ مطلوبه، دوست عزیز سلسترون گارانتی میکنه رصد رو، مارک پشتوانه است، البته اگه تقلبی نباشه...من بودم پولم و جمع میکردم واسه 20 در 80 با قیمت 400
خوبه ولی واسه رصد، به شخصه من با دوربینهایی که بیس رصد هستند، در طبیعت گردی نمیتونم استفاده کنم، بیستر از اون چیزی که انتظار دارید سنگین خواهند بود، سنگینی به معنای وزن روی ترازو نیست، بلکه به معنای وای دستم از کتف در اومد هستدر ضمن به این نکته توجه کنید که دوربینهای رصدی واسه پیک نیک و کمپ شبانه در طبیعت نیستند، بدلیل ضربه دوگانه گی پیدا میکنند، واسه کوله ساخته نشدند، جاشون بالای سه پایه هست....
تجربه کم یا صفر در رصد = انتخاب دوربین دوچشمی 20 در 80 بجای تلسکوپ.....
Last edited by shabe.saket; 19-04-2014 at 14:06.
با سلام هادی جان(با تشکر از راهنمایت)
امروز که داشتم قیمتارو چک میکردم 80*20 nightsky حدود 100 تومان گرون شده بود(550 تومان)با توجه به قیمت سه پایه (350 تومان) در مجموع میشه 900 تومان . ایا این قیمت برای دو چشمی زیاد نیست با توجه به اینکه من تا یک میلیون وصد تومان بودجمه بهتر نیست یه دابسونی 6 اینچ بخرم (8 اینچ با قیمت یک میلیون چهارصد هم میتونم بابا رو راضی کنم
) با توجه به اینکه دوست دارم سحابی و کهکشان رصد کنم (سیارات کمتر) نیوتنی با فاصله کانونی کم داخل این رنج قیمت چی هست ؟ داب 8 با f6 و قطر دهانه مناسب خوبه یا نه ؟ ایا کار با نیوتنی ( هم خط کردن) خیلی سخته ؟ ایا باید دابسونی هم که ثابته همیشه برای استفاده هم خط کرد؟ایا برای یه فرد بی تجربه مثل من استفاده از نیوتنی ممکن هست؟اگه کار با نیوتنی سخته ایا تنها راه سحابی دیدن با این بودجه دوچشمی هست؟ (امان از دست این شکستی های گرون قیمت اپوکروماتیک که دیگه نگو
) با تشکر
سلام عزیزم
با این وضعیت دلار کلآ نوشابه خوردن هم نمیصرفه
دابسونی 6 اینچ اگر ثبات قیمت داشته باشه انتخاب بهتری خواهد بود...(سه پایه هم که نمیخواد) نیوتونی رو بیخیال شید، مکافات داره واسه آماتورها........هم خط کردن چندان سخت نیست
دابسونی ها هم هم خطی میخوان و باید هم خط بشن.....
بررسی کنید ببینید دابسونی قیمتش بالا رفته یا قیمتش اونی هست که شما میگید (دابسونی 8 اینچ در صورتی توصیه میشه که بعدآ بخواید برید سمت عکاسی نجومی )
سحابی ها با دابسونی ها هم دیده میشن همچنین نیوتونی ها و گالیله ای، دوچشمی در بارش بیشتر لذت میدهد.....
سلام هادی عزیز شبت بخیر
با توجه به مطالبی که گفتی فکر کنم داب 8 بهترین گزینه باشه چون از عکاسی نجومی هم خوشم میاد...
پس بهتره تا نظر بابا عوض نشده و دلارم گرون نشده برم بگیرم
بابت راهنمایی هم اندازه تمام ستاره ها ممنون![]()
به قطر کهکشان ها عشق برای شما..موفق باشید.....
سلام دوستان .
بنده برای یک فرد 59 ساله عاشق آسمان که هیچگونه سواد و اطلاعات علمی در زمینه فضا و نجوم نداره و صرفا به دیدن آسمان و ستارگان علاقه منده قصد خرید تلسکوپ دارم .
بنابراین نیاز این شخص حرفه ای نیست بلکه فقط میخوان آسمون رو ببینند . ولی بهرحال من همیشه دوست دارم وسیله کامل و خوبی معرفی کنم بودجه 500 تا 600 تومن در نظر گرفتم
فقط تنها چیزی که میتونم بگم قابلیت انتقال تصاویر به کامپیوتر به راحتی فراهم باشه و همینطور اگر تلسکوپها حافظه داخلی دارند مقدارش مناسب باشه
بچه شمال هستم اینجا نمیدونم کجا میشه خرید ...
ممنون میشم مدل دقیق رو معرفی کنید ..
ازین سایت هم بتونید مدل رو انتخاب کنید تا آنلاین خرید کنم عالی میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز
برای ایشون بجز دوربین دو چشمی هیچ چیز دیگری مناسب نیست، زیرا لذت بسیاری از دوربین خواهند برد...تلسکوپ بدرد ایشون نخواهد خورد...لدت تلسکوپ برای ایشون 10 برابر کمتر از دوربین دو چشمی خواهد بود...
تلسکوپ که لینک دادید بدرد ایشون نمیخوره، این که نوشته تلسکوپ کامپیوتری، درسته که تلسکوپ به کامپیوتر وصل میشه و تصاویر رو میشه ریخت، ولی کاربر کلمه کامپیوتری در تلسکوپ به سیستم گوتو GO To برمیگرده، که با نرم افزار مختصات نقشه آسمان و میدی به تلسکوپ و گوتو میره روی ستاره بدون اینکه دستی پیداش کنی...این کاربرد اصلی کلمه کامپیوتری در تلسکوپ است و کاربردهای دیگه فرعی هست، بر این مبنا صحبت و فکر کنید.....
اگر خیلی اصرار کنید بر تلسکوپ یه مدل گالیله ای معرفی میکنم بهتون نه اینا، اینا اشمیت هستند، ایشون نمیتونه استفاده کنه ( نه اینکه نتونه، بدردش نخواهد خورد )
بسیار لذت خواهند برد از دوچشمی ها
بارش ها را خواهند دید، انبوه ستارگان، سیاره های منظومه شمسی، حفره های ماه.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + 250 واسه سه پایه جداگانه بزارید کنار ( بودجه رو افزایش بدید تا 800 تومان تا بتونیم 20 در 80 معرفی کنیم وگرنه اجبارآ باید یه درجه ضعیفتر باشه )
لذت دو چشمی برایشان بسیار زیاد خواهد بود با این سن ( راحت میشینن روی صندلی و چششون و میدوزن به ستاره ها و سیاره ها ، غم اندود کردن آینه رو ندارند و خواندن نقشه شب، با کامپوتر درگیر نیستند اینم مکافاتیه که لپ تاپ و ببری بالا پشت بوم و اینا، اینا رو ملاحظه کنید)
اون چیزایی که بسیار برای تازه کارها هیجان انگیز هست و با دوچشمی خواهند دید، با تلسکوپ ها نخواهند توانست.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)