سلام به شما
مشخصات گوشیتون رو نگفتید
حتما CID 49 استکه به این راحتی به فار وصل نمیشه
اگر 49 بود از آموزش دوست خوبم محد با آی دی active_277 که در امضای ایشون هست میتونید استفاده کنید
سلام به شما
مشخصات گوشیتون رو نگفتید
حتما CID 49 استکه به این راحتی به فار وصل نمیشه
اگر 49 بود از آموزش دوست خوبم محد با آی دی active_277 که در امضای ایشون هست میتونید استفاده کنید
برای مانور بیشتر روی گوشی باید باکس بگیری و نرم افزار باکس از همه خوب کار میکنه.
باکس کروزر فکر میکنم از همه جهت خوبه قیمت 110000 تومان
کابل سرویس بدون باکس وجود نداره ولی میتوانید از طریق یک کابل DCU-11 بسازید.
عجله نکنید من خودم تا به حال با این کابل و گوشی خودم نتونستم هیچ کاری بکنم البته با چند نرم افزار کرک شده. آخه گوشی خودم CID 49 و سریال چنج هستش.
سلام ببخشيد باز مزاحم شما شدم
چطوري بفهمم كه CDI گوشيم چه مدلي است.
گوشي من مدل K50i است و بصورت ارجينال خريداري كردم يعني سه كد داخل گوشي و روي جعبه و پشت گوشي روي برد اصلي يكي است.
لطفاٌ من را راهنمايي كنيد و اگه ميشه به من بگوييد نرم افزار مشابهي است كه بشه توسط اون دو فايليي كه گفتم رو در اون آدرس كپي كنم.
متشكرم....![]()
با برنامه phone xs ميتوني گوشيت رو كانكت كني به نرم افزار و مشخصاتش رو ببيني . سايت زير آموزش phone xs هستش كه از آخر صفحه ميتوني اين برنامه رو دانلود كني
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سياوش جان آموزش كار با برنامه هاي Setool داري بزار براي بچه ها .
بچه ها ماهنامه نداي همراه هم ميتونين بگيرين بخونين به اطلاعاتتون ميفزايد . آموزش فلش با box و تعميرات گوشي و معرفي گوشيهاي جديد و معايب گوشيهايي كه نبايد بخرين رو آموزش ميده
سلام خسته نباشيد...
من يه سوالي داشتم:
شماره Imei گوشي من با روي جعبه گوشي فرق ميكنه.ولي وقتي با برنامه داوينچي نگاه ميكنم مقابل Imei يه شماره ديگه مينويسه كه با شماره روي جعبه يكي يه!
به نظر شما رجيستر غير قانوني شده؟
اگه بخام دستكاريش كنم اتفاقي نمي افته؟
خيلي ممنون.موفق باشيد...
سلام
سیاوش جان میشه بگی frame ware رو چه جوری میشه فهمید چه ورزنیه؟
بعدش یکم راجع به شماره software توضیح بدی، ممنون![]()
![]()
نه متاسفانه برای آموزش setool چیز آماده ای ندارم
اگر کسی زحمتش رو بکشه خیلی هم خوبه ولی setool بدون کابلش هیچ معنی نمیده و یک هزینه اضافیه
برای فهمیدن FIRMWARE از لینک امضای من استفاده کن
اما software رو نفهمیدم منظورت چیه ! شماره چیه نرم افزار؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)