تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 263 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

داره خودمونی میشه sajad_samavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ♥ Kermanshah ♥

پيش فرض

سلام دوستان .

کسی راه حلی برای مشکل sleep پیدا کرد ؟
    عجیبه اولین بار که لپ تاپ روی sleep رفت بدون مشکل برگشت . اما بعد از اون دیگه از روی sleep برنمیگرده و لپ تاپ ریستارت میشه .
    الان که ویندوز 7 دارم بازم همین مشکل پا برجاست .
    مشکل چیه ؟ چاره چیه ؟
    لطفا یه تحقیق کنید .

ممنون

.....
    بعد نوشت :

دوستان بی زحمت یه نگاهی به اینجا بندازن .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز با توجه به لینک ویندوز 8 که گذاشتین ... بنده پاراگراف اول رو که خوندم و خودم هم مراحل رو باهاش پیش رفتم

دیدم که تو 4540 در قسمت دیوایس کیبوردش گزینه power management نیست ...

یه جاش اینو نوشته ، واسه اینکه ببینین wake یا خروج از اسلیپ رو ساپورت میکنه این کارا رو بکنین که من انجام دادم و دیدم ساپورت نمیکنه :(
    حالا اینکه چرا ؟؟؟ واسه خودم عجیبه :( به خاطر برنامه تاچ پد HPعه ؟؟ آیا برطرف میشه یا نه !؟ باید باز هم جستجو کرد

2. 4 کاربر از sajad_samavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ♥ Kermanshah ♥

پيش فرض

سلام وقت بخیر دوستان

واسه اون دسته از عزیزانی که میگن 4540 GPS داره یا نه ؟!؟

من تا بحال ندیدم که این مدل GPS داشته باشه .. اما نکته جالبی که هست در سایت HP در مشخصات 4540 ذکر شده که دارای ( Standalone, A-GPS (Internet- and Network assisted) می باشد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به همین خاطر من خودم نرم افزار سایت HP که مختص لب تاپ های GPS دار هست رو دانلود کردم . ( نرم افزار HP GPS and Location ) .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی خواستم نصبش کنم با ارور زیر مواجهه شدم : This System Does not support GPS Device

می بینید که GPS نداره !!! حالا اینکه چرا تو سایت نوشته داره اما واسه من نداره.. چندتا سوال ایجاد میکنه !

این امکان به صورت آپشنه و مثله فینگر ، برخی از مدل ها دارن و برخی ندارن !؟

به Mobile Broadcome لبتاپ بستگی داره !؟

اصلا این مدل نداره تو سایت و اشتباه قید شده ؟!

و ...

اما مهمتر از همه اینا اینه که نداره دیگه :( دوستان دیگه هم اگه میتونن امتحان کنن و نتایج رو بگن ..

با تشکر ، سجاد

4. 5 کاربر از sajad_samavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

در بخش system requestment لینکی که دادید قید شده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نه اسمی از 4540 هست و نه وین8

داره خودمونی میشه farzadddddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    MoteqayyeR...TEHRAN-Zahedan-Birjand-Mashhad

پيش فرض

مخلصیم دادا، بذله از خودتونه
    - واقعیت از بس عده زیادی اومدن و سوالای تکراری پرسیدن، علی الخصوص درباره درایور ها و کاربردهاشون دیگه بچه ها کم رغبت شدن
    از طرفی این تاپیک به جرات کامل ترین ارشیو رو درباره سوالات و مشکلات و راه حل های متداول و غیر متدوال hp 4540s هست که باعث شده جستجو سریع ترین راه پیدا کردن جواب ها باشه.
    در واقع چند وقتی هست که سوالاتی که مطرح میشه خاص و غیر عمومی پیدا کرده، و کاربرا اغلب در صورتی به جواب میرسن که شانس بیارن یه نفر مشکل مشابه اونا رو تجربه و حل کرده باشه، چراکه همون طور که عرض کردم اکثر سوالات متداول و عمومی پاسخ داده شدند.

- شما داشتید سوالای قبلی دوستان رو جواب میدادید، پس کاربر تازه کار نیستید، توضیح تک تک درایورا در قسمت Description هر درایور در صفحه مربوط به هر درایور هست، به زبان ساده توضیح داده و زیاد زبان دونستن نمی خواد.

-با چنان برهان قاطعی از قیمتی که خریدید دفاع کردید که دهن مارو بستی دیگه( هرچند همه حرفاتو قبول ندارم) خوب برادر من نپرس دیگه وقتی تحمل نظر مخالف نداری

پوزش اگه باعث ناراحتی شدم، دوستان خیلی ماهرتری هستند که اگه مشغله بهشون اجازه بده میان کمک میکنن
    سلام
    دوست عزیز راستش من خیلی آدم رفیق باز و رفیق دوستی هستم ولی شدیدا با تمسخر مشکل دارم . مخصوصا اینکه از روی شوخی نباشه . من کوچیک همتونم هستم
    در ضمن من 12 ساله تقریبا تو نت فعالیت دارم و هرگز توی انجمنی نبودم . نمیدونم چرا هیچ وقت خوشم نیومده . و اولین انجمنی هست که عضو شدم . واسه همین تجربه ی خوبی هم نشد واسم . به هر حال ممنون از اینکه شعور و جرات پوزش خواستن رو داشتید . به دلیل بی تجربه بودن در انجمن هم بود که به سوالات قبل جواب دادم و گفتم شاید مشکلشون هنوز پایدار باشه
    به هر حال ممنون و
    درباره ی قیمت هم خداییش بد زدی آخه تو سر مال دادا وگرنه من خوراکم انتقاد پذیریه

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    راستش خیلی دوست دارم اون توضیحاتی که من دنبالشم و شما اینقدر میگید هست بهم لینک دقیق صفحه اش رو بدین . ممنون میشم
    در مورد Sleep من که تست کردم بدون مشکل سیستم میره رو Sleep و با حرکت ماوس یا ... به راحتی و به سرعت لود میشه
    میتونم بپرسم از دوستان الان چه مشکلی دارن با این داستان ؟؟

8. 2 کاربر از farzadddddd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

با سلام.دوستان من واسه خرید لپ تاپ بین hp 4540 وZ500 موندم کدومو بگیرم؟شما بی تعصب کدومو پیشنهاد میدین؟اگه جای من بودین با بودجه2500 چی میگرفتین؟ممنون

10. این کاربر از mojtaba-h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام.دوستان من واسه خرید لپ تاپ بین hp 4540 وZ500 موندم کدومو بگیرم؟شما بی تعصب کدومو پیشنهاد میدین؟اگه جای من بودین با بودجه2500 چی میگرفتین؟ممنون
    سلام اگه مشخصات موردهایی که در نظر گرفتی رو بگی مطمئنا میشه کمکت کرد دوست من آخه کانفیگ های این دو تا متفاوته . لطف کن هر دو رو بگو کدوم کانفیگ مد نظرته

12. این کاربر از farzadddddd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ♥ Kermanshah ♥

پيش فرض

دوست عزیز جدای از شکل و ظاهر که یک فاکتور کاملا سلیقه ایست ...
    اگر کارهای گرافیکی حرفه ای ( شبیه رندر و .. ) و یا بازی خور حرفه ای هستین و یکی از دلایل خرید لب تاپ واستون انجام بازیه سراغ Z500 برین ...
    در غیر اینصورت بدون تردید HP رو انتخاب کنید ..

14. 2 کاربر از sajad_samavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام اگه مشخصات موردهایی که در نظر گرفتی رو بگی مطمئنا میشه کمکت کرد دوست من آخه کانفیگ های این دو تا متفاوته . لطف کن هر دو رو بگو کدوم کانفیگ مد نظرته
    Z500/I7/6/1TB/2G Gt740M
    hp 4540/I7/8/750Gb/2G 7650M
    اچ پی کلا همه چی تمومه ولی گرافیکش...
    میترسم پشیمونم کنه از خرید.کاربردمم کار با نرم افزارای عمران و کارای روزمره و گاهی اوقاتم بازی در حد pes , call of duty.

16. این کاربر از mojtaba-h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوست عزیز جدای از شکل و ظاهر که یک فاکتور کاملا سلیقه ایست ...
    اگر کارهای گرافیکی حرفه ای ( شبیه رندر و .. ) و یا بازی خور حرفه ای هستین و یکی از دلایل خرید لب تاپ واستون انجام بازیه سراغ Z500 برین ...
    در غیر اینصورت بدون تردید HP رو انتخاب کنید ..
    خیلی ممنون از ج دادنتون.خب شاید گاهی اوقات یه گیمی هم زدیم به بدن ولی دلیل اصلی خرید لپ تاپ کارای دانشجویی و اجرای نرم افزارای عمرانه.

18. این کاربر از mojtaba-h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •