تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 131 از 328 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

چندین بار تاحالا تذکر داده شده و گفته شده خارج از موضوع صحبت نکنین ,با پست هاتون تاپیک رو به حاشیه نبرید
    جو رو متشنج نکنید , اینجا جای کل کل کردن نیست, روی صحبتم با همه ست ,این اخرین تذکر بود دفعه ی دیگه برخورد خواهد شد.

2. 12 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

اون کسایی که حمید اشاره کرد ، درکی درستی از ازدواج نداشتن و حالا به چه هدفی ازدواج کردن خودشون میدونن ..... البته من یه حدسایی میزنم و از اونجایی که ظرفیت گفتن این حرف از این انجمن خارج نمیگم !

دور و اطرافم پره از آدم هایی که تو سن 22 سالگی ازدواج کردن و الان پدر شدن و هر روز که میبینم عشقشون به هم بیشتر میشه ... با مدیریت درست خانواده دختر و پسر سرشون همیشه خونه ی همدیگه جمع و با هم زندگی آروم و مناسبی دارن ....

در این جور مواردی که حمید مثال زد ، طرف به دنبال یه شریک برای زندگی مشترک نبوده .... اهداف دیگری رو برای خودش ملاک قرار داده بوده .....

همه ی این مشکلاتی که ما داریم ازش حرف میزنیم برمیگرده به توقعات بالای طرفین ... اگه توقعات پایین بیاد به راحتی میشه با یاری دوطرف بر مشکلات فایق اومد و حلش کرد ...

حقوق پایین ... نداشتن ماشین حداقل 5سال اول زندگی .. مهریه ی ناچیز ..... مستاجری و تحمل سختی هاش ... مراسمات عروسی ساده و .......

4. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اون کسایی که حمید اشاره کرد ، درکی درستی از ازدواج نداشتن و حالا به چه هدفی ازدواج کردن خودشون میدونن ..... البته من یه حدسایی میزنم و از اونجایی که ظرفیت گفتن این حرف از این انجمن خارج نمیگم !

دور و اطرافم پره از آدم هایی که تو سن 22 سالگی ازدواج کردن و الان پدر شدن و هر روز که میبینم عشقشون به هم بیشتر میشه ... با مدیریت درست خانواده دختر و پسر سرشون همیشه خونه ی همدیگه جمع و با هم زندگی آروم و مناسبی دارن ....

در این جور مواردی که حمید مثال زد ، طرف به دنبال یه شریک برای زندگی مشترک نبوده .... اهداف دیگری رو برای خودش ملاک قرار داده بوده .....

همه ی این مشکلاتی که ما داریم ازش حرف میزنیم برمیگرده به توقعات بالای طرفین ... اگه توقعات پایین بیاد به راحتی میشه با یاری دوطرف بر مشکلات فایق اومد و حلش کرد ...

حقوق پایین ... نداشتن ماشین حداقل 5سال اول زندگی .. مهریه ی ناچیز ..... مستاجری و تحمل سختی هاش ... مراسمات عروسی ساده و .......
    اغلب بلوغ فکری و اجتماعی چند سال بعد از بلوغ جسم یایجاد میشه. اما خیلی ها هم هستن توی همون سن ۱۹-۲۰ سالگی میشه بهشون گفت مـــــــرد.

6. 4 کاربر از s_paliz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

یه چیزی میگم ناراحت نشو احساس من میگه شما میخوای ازدواج کنی و دوست داری فقط تایید بشنوی و سرآخر کار خودت رو انجام میدی . ما آدما خصلتمونه بعضی مواقع دوست داریم کاری رو انجام بدیم اما در ضمیر نا خودآگاه میترسیم و به دنبال نظر تایید دیگران هستیم .

خوشحال شدم از هم صحبتی با شما .. فعلا با اجازه بریم سرکار
    دقیقا برعکس داداش خود من برا خودم اصلا دوست ندارم زود ازدواج کنم اصلا
    منظورم خودم نیست شما همه حرفا منو چرا با در نظر گرفتن من جواب میدین!
    به قول مدیر بحث خوده تاپیکه منحرفش نکنیم
    من کلیت زود ازدواج کردنو قبول دارم وقتی که شرایط محیا باشه فرقی نمیکنه چه کشوری باشه وقتی ادم به بلوغی که گفتین برسه وقتی شناخت کامل از طرف مقابلش پیدا کنه وقتی توانایی مالی عاطفی و تحت سر پرست گرفتن یکی رو داشته باشه دلیلی برا ازدواج نکردن دیگه نیست خود آدم وقتی آگاهانه بخواد تمومه اینو هممون تو تاپیک داریم میگیم ولی شما مثلا میگین دیرتر من میگم زودتر نظر شخصی هر کسم قابل احترامه
    عنوان تاپیک زده چرا ازدواج نمیکنیم
    منم چون شرایطشو ندارم نه مالی نه قدرت سر پرستی و ... نمیکنم خارج از تاپیک هم که نگفتم فکر کنم دلیل اینکه بد متوجه شدین که من میخوام ازدواج کنم این بود که حضوری مکالمه نکردیم وگرنه مطمعنم شما مشاوری خوبی هستین
    ما تازه از سرکار اومدیم شما رفتی
    موفق باشید
    Last edited by لنگرود1371; 19-09-2013 at 17:59.

8. 2 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

به مطلب جالبی دیدم که شاید دیدنش برای دوستان هم خالی از لطف نباشه:

در جدول بالا بهترین گروه سنی پسران و دختران برای ازدواج از نظر همخوانی جنسی و عاطفی با رنگ سبز مشخص شده است.

منبع:مقاله ای از علی سلطانی مجد ((پایگاه اینترنتی تنظیم خانواده))

10. 13 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

به مطلب جالبی دیدم که شاید دیدنش برای دوستان هم خالی از لطف نباشه:

در جدول بالا بهترین گروه سنی پسران و دختران برای ازدواج از نظر همخوانی جنسی و عاطفی با رنگ سبز مشخص شده است.

منبع:مقاله ای از علی سلطانی مجد ((پایگاه اینترنتی تنظیم خانواده))
    یکی از دوستان درخواست داشتند که کمی توضیح بدم در رابطه با جدول
    خب ببینید شما فرض کنید که یک اقا هستید در سن 25 سالگی پس لطفا ردیف سوم جدول اقایون رو نگاه کنید خب ردیف وسط جدول نشون میده که این اقا گرایششون از لحاظ جنسی به چه خانمهایی هست؟مطابق جدول یا خانومی که همسنشون هست یا خانومی که 8سال کوچکتره یا خانومی که 10سال بزرگتره!
    حالا ردیف سمت راست جدول این عددها نشون میده این اقای 25ساله از لحاظ عاطفی خانمهای چه سنی رو میپسنده؟ مطابق داده های جدول یا همسن خودش رو یا 3سال کوچتر رو!

و همینطور با توجه به سنتون ردیف مرتبط رو بررسی کنید
    اما چرا ردیف چهارم ایده ال توصیف شده؟ ایده ال حالتیه که داده های ردیف وسط و ردیف راست جدول بهم نزدیکتر باشن .
    مطابق این صحبتها بهترین تصمیم گیری رو اقایون در سن 28الی 35 سالگی دارند و بهترین تصمیم گیری خانمها در سن 22تا28 هست

حالا اینکه تا چه حد این ارقام درسته بماند! فقط خواستم توضیحی گفته باشم برای دوستانی که براشون سوال پیش اومده...

12. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

البته این رو من اضافه کنم که این جدول یه حالت کلی و یه چیزیه که نمیشه روش حساب باز کرد!

و برای بیشتر افراد به نظرم صدق نمیکنه ....

طرف یه نمونه ی اماری رو گرفته روش تحقیق کرده و این جدول رو داده بیرون ....

14. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

با يه مثال ساده ميشه توضيح داد
    داروي پنيسيلين هم براي بعضي افراد مضر هست ولي ايا شما ميگيد استفاده ازش اشتباه هست؟
    در موارد اينچنيني كه در حوضه انسانشناختي قرار ميگيره اين كليت هست كه مهمه نه استثناعات وموارد نقض
    اين امار هم دقيقا همين حالت هست و كليت جامعه رو بررسي كرده بهترين حالات رو در كليت افراد امارگيري كرده از از نظر من هم كاملا امار رست و نزديك به واقعيتي ميتونه باشه
    یه آمار من در آوردی ساده .... که تو خیلی از افراد جامعه صدق نمیکنه ....
    نمونه ی آماری کم و انجام تست و تعمیم دادن نتیجه ی تست به کل افراد یک جامعه اصلا نمیتونه ، اماره ی درستی رو نشون بده ......
    همچین آمار و ارقام تخیلی در دید من فاقد ارزش !

16. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

یه آمار من در آوردی ساده .... که تو خیلی از افراد جامعه صدق نمیکنه ....
    نمونه ی آماری کم و انجام تست و تعمیم دادن نتیجه ی تست به کل افراد یک جامعه اصلا نمیتونه ، اماره ی درستی رو نشون بده ......
    همچین آمار و ارقام تخیلی در دید من فاقد ارزش !
    ببخشید میشه توضیح بدید چطور متوجه شدید که آمار من در آوردی هست و نمونه ی آماری کم؟((وقتی اطلاعی ندارید بهتره در این مورد اظهار نظر نکنید من هم نمیدونم وسعت جامعه اماری مورد مطالعه چقدر بوده اما دلیلی نداره در مورد زیاد بودن یا کم بودنش ندونسته نظری بدم!))
    چیزی که هست همه میدونن که هیچ چیز قطعیت و کلیت نداره و همیشه موارد استثنا بوده و هست منتهی معمولش اینه که توسط یک بررسی یک حد میانگینی رو بیان میکنن
    ضمنا انتهای پست هم حتی خوده من هم گفتم که :حالا اینکه تا چه حد این ارقام درسته بماند!
    یعنی چی؟ یعنی ممکنه قابل تعمیم به همه نباشه ...
    شما چرا اصرار دارید کلیه ی پست ها رو چندین و چندبار نقد کنید؟ یکبار پست زدید گفتید بنظرتون این امار درست نیست تمام!
    چرا همش کش میدید همه چیز رو؟
    چندتا پست قبل هم کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطلبی رو بیان کردند که شما گفتید مخالفید ایشون گفتند اکی اقا احترام میزارم به نظرت و موفق باشی باز شما میای پست میدی و حرفتو تکرار میکنی.میشه بگید چرا؟
    مثل اینکه فقط مایلید در این تاپیک مخالفت کنید و این مخالفت رو بارها و بارها تکرار و بیان کنید!

18. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

دوستان در این مورد اظهار نظر کنن : دوستان نظرتون راجع به ازدواج فامیلی چیه؟
    ازدواج فامیلی عالیه به شرطی که گزینه دلخواه تو فامیل باشه و یا مثلا همشون ازدواج نکرده باشن ...

20. این کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •