تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 720 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181231631 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

دوستان شاید اینجا بحثش نباشه اما چون می خوام بدونم نظر شما اساتید پلاسما چیه می پرسم. کسی پلاسما پاناسونیک مدل U20 را رویت کرده. می دونم تصویرش پایین تر از V20 است(تو چند صفحه قبل از نظر تولید رنگ مشکی با V20 مقایسه شده) ، فقط می خوام بدونم تو کیفیت تصویر در مقایسه با LCDهای با کیفیت مثل C695 و LED های Local Dimming در چه جایگاهی قرار می گیره.
    خودم یه چیزایی می دونم ولی میخوام ببینم شما چه نظری دارید.

مشخصات :
    پنل G13
    600 Hz
    1920X1080
    کنتراست دینامیک 2.000.000:1
    Moving Resoulation 900 Lines
    بدون ورودی USB
    دارای ورودی SD و 3 HDMI

Last edited by poonel; 24-01-2011 at 18:52.

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    قیمت این ----- strong 4910 HD چند است و آیا امکان پخش کانالهای سه بعدی را دارد
    ممنو
    فکر کنم حدود 200 باشه . سه بعدی رو همه ی ----- ها میتونند پخش کنند . فقط کافیه خروجی hdmi داشته باشه

دوستان شاید اینجا بحثش نباشه اما چون می خوام بدونم نظر شما اساتید پلاسما چیه می پرسم. کسی پلاسما پاناسونیک مدل U20 را رویت کرده. می دونم تصویرش پایین تر از V20 است(تو چند صفحه قبل از نظر تولید رنگ مشکی با V20 مقایسه شده) ، فقط می خوام بدونم تو کیفیت تصویر در مقایسه با LCDهای با کیفیت مثل C695 و LED های Local Dimming در چه جایگاهی قرار می گیره.
    بهترین راه اینه که خودت بری از نزدیک تصویرش رو ببینی

3. 3 کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مشخصات :
    پنل G13
    600 Hz
    1920X1080
    کنتراست دینامیک 2.000.000:1
    Moving Resoulation 900 Lines
    بدون ورودی USB
    دارای ورودی SD و 3 HDMI

---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------

دوست خوبم ، به نظرت این مباحث خلاف قوانین نیست؟

این پنل همونطور که خودتون میدونید از نسل قدیم هست یعنی در ساخت اون از سیستم neopdp استفاده نشده اما روی هم رفته دوستان ازش تعریف میکنن خودم از نزدیک ندیدم ولی تو عکسی هم که پونل گذاشته بود باز تولید رنگ مشکیش بد نبودیا بهتر بگیم قابل قبول بود

5. 2 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

Image Retention که عنوان کردید توی دفترچه راهنما هم ذکر شده و نوشته اگه مدت طولانی تصویر ثابت بمونه اینطوری میشه. این مدت طولانی یعنی تقریبا چند ساعت؟
    دوست عزیز تایم مشخصی نمیشه برای این مسئله در نظر گرفت قائده کلی این هست که هر چی پیکسلها در پلاسما جوانتر باشن احتمال به وجود اومدن این مسئله بیشتر هست و البته همونطور که خودتونم اشاره کردید این مشکل در همه تکنولوژیهای تصویری از جمله LCD ـها هم وجود داره یک مقاله جالب چند وقت پیش به دستم رسید که تائید میکرد OLED ـها هم کمابیش با این مشکل مواجه هستن , دلیل اصلی عنوان کردن این مشکل در دفترچه راهنمای همه نمایشگرها (Plasma, LCD , CRT ,OLED) استفاده از بهترین راه حل برای جلوگیری از این مسئله یعنی آگاهی استفاده کننده از مستعد بودن نمایشگر در به وجود اومدن این مشکل و رها نکردن تصاویر برای مدت طولانی بر روی نمایشگرهاست که البته روی حرفشون بیشتر برای کسانی هست که تصاویر ثابت و یا یک کانال ثابت رو برای مدت خیلی طولانی در فروشگاهها و مکانهای عمومی مثل رستورانها نمایش میدن به هر حال برای مصارف متعارف خانگی مشکل مطمئنا جدی نیست.

در مورد پلاسماها راجع به مسئله Burn in کمی هایپ به وجود اومده که دلیل اصلی اون استفاده از نسلهای اولیه اونها در فرودگاهها و سالنهای ورزشی بوده که یک نوشته ثابت رو برای ساعتها و در برخی موارد روزها و حتی هفته ها روی این نمایشگرها رها میکردن تا اونجا که درصد بالایی (در حدود 50 درصد به نقل از Display research) از اونهارو دچار مشکل کرد ( با این وجود تعداد زیادی از اونها هم هرگز دچار این مشکل نشدن) اما صورت کلی مسئله این هست که LCD ـها نسبت به این مشکل مقاومتر از پلاسماها و شاید CRTـها (در مورد CRT ـها منبعی وجود نداره) هستن.

-----------------------
    در مورد U20 این پنل همونطور که دوستان اشاره کردن NeoPDP نیست که معنیش این هست که زمانیکه میزان برق مشخصی نسبت به NeoPDP ـها مصرف میکنه برایتنس کمتری داره و تعداد خطوط متحرک کمتری هم نمایش میده (که این مورد آخر فقط تو صحنه های اکشن طولانی مدت خودشو نشون میده)
    من تصویر این پنل رو در قیاس با V20 دیدم و با توجه به قیمتش تصویر قابل قبولی داره اما فکر میکنم C695 با توجه به امکاناتش میتونه در مجموع راضی کننده تر باشه (نظر شخص) مگر اینکه سایز بالای U20 در مقابل قیمتش و یا گستردگی زاویه دیدش برای شما بخواد یک مزیت مهم به حساب بیاد.

7. 7 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوستان در رابطه با اين مدل TH-P42V20S كه اشاره شده بود براي سنگاپور هست و در اون ----T فعال هست آيا كسي اطلاع داره كه ميشه روي USB ( مموري يا هاردي كه به اون وصل بشه ) برنامه ظبط كرد يا نه ؟

دوم به نظر شما اين مدل 1450 بدون ضمانت مي ارزه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

در مورد U20 این پنل همونطور که دوستان اشاره کردن NeoPDP نیست که معنیش این هست که زمانیکه میزان برق مشخصی نسبت به NeoPDP ـها مصرف میکنه برایتنس کمتری داره و تعداد خطوط متحرک کمتری هم نمایش میده (که این مورد آخر فقط تو صحنه های اکشن طولانی مدت خودشو نشون میده)
    من تصویر این پنل رو در قیاس با V20 دیدم و با توجه به قیمتش تصویر قابل قبولی داره اما فکر میکنم C695 با توجه به امکاناتش میتونه در مجموع راضی کننده تر باشه (نظر شخص) مگر اینکه سایز بالای U20 در مقابل قیمتش و یا گستردگی زاویه دیدش برای شما بخواد یک مزیت مهم به حساب بیاد.
    جناب ALUCARD عزیز ، پاسخ های شما خیلی کامله. من تعجب می کنم که شما این همه اطلاعات رو از کجا آوردید. واقعا این سایت بدون شما صفایی نداره. خدا شما رو برای ما نگه داره.

یه سوال: بدون توجه به امکانات فرعی مثل USB و دیزاین و... فقط و فقط از نظر کیفیت تصویر C695 بهتره یا U20 . یعنی کنتراست بالای این پنل U20 و خاصیت 600 هرتزش نمی ارزه به C695 ؟
    U20 در قیاس با V20 چقدر تفاوت کیفیت تصویر داره؟ تفاوت از آسمون تا زمین یا یه خرده؟

در ضمن این سوالهایی که من مطرح می کنم از جنبه افزایش اطلاعات خودم و دیگر دوستانه، وگرنه فعلا قصد خرید ندارم تا مدلهای 2011 بیان.

10. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

دوستان در رابطه با اين مدل TH-P42V20S كه اشاره شده بود براي سنگاپور هست و در اون ----T فعال هست آيا كسي اطلاع داره كه ميشه روي USB ( مموري يا هاردي كه به اون وصل بشه ) برنامه ظبط كرد يا نه ؟

دوم به نظر شما اين مدل 1450 بدون ضمانت مي ارزه ؟
    ظاهرا مدلهای آسیایی (به استثناء چندتا کشور محدود) قابلیت ضبط رو ندارن.

یه سوال: بدون توجه به امکانات فرعی مثل USB و دیزاین و... فقط و فقط از نظر کیفیت تصویر C695 بهتره یا U20 . یعنی کنتراست بالای این پنل U20 و خاصیت 600 هرتزش نمی ارزه به C695 ؟
    U20 در قیاس با V20 چقدر تفاوت کیفیت تصویر داره؟ تفاوت از آسمون تا زمین یا یه خرده؟
    تفاوت V20 با U20 تو نگاه اول کاملا به چشم میاد ولی شاید به چشم خیلی افراد این تفاوت در بهترین حالت در حدود 20-30 درصد باشه ولی اگر چشم شما ورزیده باشه و یا مدت طولانی به تصویر V20 نگاه کنید بعد از اینکه چشم شما به V20 عادت کرد اختلافها بیشتر به چشم میاد.
    در مورد تفاوت C6xx سامسونگ با U20 به نظر من تفاوتشون تو کیفیت تصویر مجموعا کم هست.
    من اینطوری امتیاز میدم شما میتونید فاکتورهای مهمتر رو برای خودتون با ارزشتر در نظر بگیرین (ضریب بالاتر بدین) مثلا برای من همه فاکتورها ضریب 1 داره ولی شما میتونید براشون ضریب 0.5 یا 2 در نظر بگیرین یا اینکه یک فاکتور خاص رو به بقیه فاکتورها ترجیح بدین.

Black Level
    C695=5
    U20=7
    V20=9

Contrast
    C695=6
    U20=7
    V20=9

Brightness
    C695=9
    U20=5
    V20=7

Color Saturation
    C695=6
    U20=8
    V20=9

Color Accuracy **
    C695=6
    U20=N/A
    V20=8
    ** راجع به دقت رنگ U20 منبع معتبری پیدا نکردم که تست مستند کرده باشه برای همین کلا این فاکتور رو در جمع امتیازات در نظر نگرفتم.

Shadow Details
    C695=6
    U20=7
    V20=8

Sharpness
    C695=9
    U20=7
    V20=9

Response Time
    C695=5
    U20=8
    V20=9

Processor
    C695=8
    U20=5
    V20=8

Total
    C695=54
    U20=54
    V20=68
    Last edited by *Alucard*; 25-01-2011 at 10:50.

12. 9 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aliitaly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    قیمت این ----- strong 4910 HD چند است و آیا امکان پخش کانالهای سه بعدی را دارد
    ممنون
    دوست عزیز من این ----- رو 380000 خریدم حدود 20 روز پیش. اگر کسی قصد خرید این ----- رو داره بگم که این مدل تقلبی زیاد داره من خودم 180000 تومان هم قیمت داشتم ولی مدل اصلیش بین 350000 تا 380000 تومان هست و کانالهای 3d رو هم پخش می کنه

14. 3 کاربر از aliitaly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

دوست عزیز من این ----- رو 380000 خریدم حدود 20 روز پیش. اگر کسی قصد خرید این ----- رو داره بگم که این مدل تقلبی زیاد داره من خودم 180000 تومان هم قیمت داشتم ولی مدل اصلیش بین 350000 تا 380000 تومان هست و کانالهای 3d رو هم پخش می کنه
    من میخوام درباره این چیزا ( ماه.وا.ره) بحث نکنم چون خلاف قوانینه اما انگار چاره ای نیست. باید وارد بحث شد.

آقا ببخشید مگه کانال سه بعدی هم اومده؟
    نظرتون درباره استارست 1000 HD چیه؟ این مدل بهتر از استرانگ نیست؟

16. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

koh

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من میخوام درباره این چیزا ( ماه.وا.ره) بحث نکنم چون خلاف قوانینه اما انگار چاره ای نیست. باید وارد بحث شد.

آقا ببخشید مگه کانال سه بعدی هم اومده؟
    نظرتون درباره استارست 1000 HD چیه؟ این مدل بهتر از استرانگ نیست؟
    بله کانال سه یعدی زیاد اومده . بیشترشون کارتی هستن . ولی اگر بخواین این شبکه هارو مشاهده کنین با گیرنده های HD معمولی نمیتونین . باید از گیرنده هایی که قابلیت شرینگ دارن استفاده کنین تا بتونن اون شبکه هارو باز کنن.
    Last edited by ariajoker; 25-01-2011 at 14:36.

18. 2 کاربر از ariajoker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •