تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 176 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 1760

نام تاپيک: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بودجه ام 320000 تومان، قصد خرید هارد 2 ترابایت دارم ولی در دو مدل از سیگیت سرگردان هستم که هر دو از یک مدل و یک اسم استفاده شدند نمیدونم برای چی اینطوریه لطفا راهنمایی کنید کدوم رو بخرم ؟ آیا مدل جدیدی هم هست که تازگی ها وارد بازار شده باشه تا مدل جدید خرید کنم ؟
    سلام .

عکس سمت چپ مدل جدیدتر هست . همین مدل جدید رو انتخاب کنید .

داره خودمونی میشه dexter9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام بودجه ام 320000 تومان، قصد خرید هارد 2 ترابایت دارم ولی در دو مدل از سیگیت سرگردان هستم که هر دو از یک مدل و یک اسم استفاده شدند نمیدونم برای چی اینطوریه لطفا راهنمایی کنید کدوم رو بخرم ؟ آیا مدل جدیدی هم هست که تازگی ها وارد بازار شده باشه تا مدل جدید خرید کنم ؟

سیگیت خویه.فقط وسترن نخر که افتضاحه ه ه ه ه ه .سیگیت بک آپ پلاس بخر 325

اگه نباشه جاش خالی می مونه zelda64's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام خدمت دوستان می‌خوام یه هارد اینترنال SATA بخرم، با ظرفیت 3 و یا 4 ترابایت برای ذخیره داده و اطلاعات شخصی و نصب سیستم‌عامل.

1- مهمترین فاکتور برایم قیمت پایین است.

2- در شرایطی که قیمت چند مدل با هم نزدیک بود مثلاً حداکثر چند 10 هزار تومن با هم اختلاف قیمت داشتن و نه چند 100 هزار تومن! آن وقت مدلی برایم مهم است که کیفیت ساخت خوبی داشته باشته و احتمال خرابی‌اش کمتر باشد.

3- و در آخر در شرایطی که همه چی تقریباً با هم برابر بود یعنی قیمت‌ها خیلی با هم اختلاف نداشتند و کیفیت‌ساخت و ماندگاری هم زیاد با هم فرقی نداشت، خوب مشخص است که پرفورمنس و سرعت برایم مهم می‌شود.

حالا در صورت امکان اگر بهترین مدل‌ و یا بهترین مدل‌ها رو با توجه به شرایط بالا معرفی کنید، ممنون می‌شوم.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت دوستان می‌خوام یه هارد اینترنال SATA بخرم، با ظرفیت 3 و یا 4 ترابایت برای ذخیره داده و اطلاعات شخصی و نصب سیستم‌عامل.

1- مهمترین فاکتور برایم قیمت پایین است.

2- در شرایطی که قیمت چند مدل با هم نزدیک بود مثلاً حداکثر چند 10 هزار تومن با هم اختلاف قیمت داشتن و نه چند 100 هزار تومن! آن وقت مدلی برایم مهم است که کیفیت ساخت خوبی داشته باشته و احتمال خرابی‌اش کمتر باشد.

3- و در آخر در شرایطی که همه چی تقریباً با هم برابر بود یعنی قیمت‌ها خیلی با هم اختلاف نداشتند و کیفیت‌ساخت و ماندگاری هم زیاد با هم فرقی نداشت، خوب مشخص است که پرفورمنس و سرعت برایم مهم می‌شود.

حالا در صورت امکان اگر بهترین مدل‌ و یا بهترین مدل‌ها رو با توجه به شرایط بالا معرفی کنید، ممنون می‌شوم.
    سلام .

با توجه به اينكه ميخواهيد قيمتش تا حد امكان پايين باشه پس WD Black خط ميخوره . WD Blue هم نهايت يك ترابايتي هست البته يه مدل چهار ترابايت هايبريدي هم ساخته شده كه فكر نميكنم هنوز وارد بازار كشور شده باشه . WD Green هم سرعت پاييني داره و مناسب براي نصب OS نيست . پس از برند وسترن ديجيتال مدل مناسب با شرايطي كه گفتيد وجود نداره . ولي از برند سيگيت ميتونيد ST4000DM000 (چهارترابايت) و يا ST3000DM001 (سه ترابايت) انتخاب كنيد . دقت كنيد كه مدل اول 5900 هست كه پرفورمنس پايينتري نسبت به مدل دوم دارد .

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام .

با توجه به اينكه ميخواهيد قيمتش تا حد امكان پايين باشه پس WD Black خط ميخوره . WD Blue هم نهايت يك ترابايتي هست البته يه مدل چهار ترابايت هايبريدي هم ساخته شده كه فكر نميكنم هنوز وارد بازار كشور شده باشه . WD Green هم سرعت پاييني داره و مناسب براي نصب OS نيست . پس از برند وسترن ديجيتال مدل مناسب با شرايطي كه گفتيد وجود نداره . ولي از برند سيگيت ميتونيد ST4000DM000 (چهارترابايت) و يا ST3000DM001 (سه ترابايت) انتخاب كنيد . دقت كنيد كه مدل اول 5900 هست كه پرفورمنس پايينتري نسبت به مدل دوم دارد .

استاد نظرتون در مورد هاردهای توشیبا مثل این مدل 3ترابایتی Toshiba DT01ACA300 3TB 64MB چیه.

امروز مدل 3ترابایتی توشیبا رو تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با گارانتی 2 ساله آواژنگ هم قیمت مدل 3ترابایتی سیگیت ST3000DM001 دیدم.

با توجه به اینکه توشیبا برند معروف و معتبری تو تولید هاردهای اینترنال 2.5 اینچی بوده و هست میشه به تولیدات جدید 3.5 اینچی‌اش هم اطمینان کرد؟

از طرفی امروز تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فایل هاستینگ خبرهای بدی در مورد مدل 3ترابایتی سیگیت ST3000DM001 خوندم و دیدم این کمپانی خرابی‌های زیادی با این مدل 3ترابایتی سیگیت ST3000DM001 داشته یعنی 26 درصد خرابی سالانه و با مدل 3ترابایتی Toshiba DT01ACA300 حدود 5 درصد خرابی سالانه داشته.

آیا میشه به این مقاله‌ها و مطالعات اطمینان کرد؟

حال با توجه به اینکه:

1- هر دو مدل 3ترابایتی سیگیت و توشیبا در بازار ایران پیدا می‌شوند.

2- هر دو گارانتی 2 ساله هم دارند.

3- هر دو یک قیمت دارند و جزو ارزان‌ترین مدل‌های 3 ترابایتی موجود در ایران هستند.

4- البته سیگیت در کنار وسترن‌دیجیتال تنها سازندگان تخصصی HDD در دنیا و البته قدیمی‌ترین برندهای دنیا هستند.اما توشیبا هم در ساخت HDDهای 2.5 اینچی مخصوص لپ‌تاپ سابقه طولانی دارد.

با توجه به موارد فوق نظر شما از بین 2 مدل 3 ترابایتی Toshiba DT01ACA300 و سیگیت ST3000DM001 کدام است. ممنون.

داره خودمونی میشه amir_olympia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان. من 250 تومان دارم و میخوام یه هارد اکسترنال 1 ترابایت بخرم . لطفا اگر کسی اطلاعات و تجربه ای داره در اختیار ما بذاره که یه جنس خوب بگیرم.

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان. من 250 تومان دارم و میخوام یه هارد اکسترنال 1 ترابایت بخرم . لطفا اگر کسی اطلاعات و تجربه ای داره در اختیار ما بذاره که یه جنس خوب بگیرم.

من یک ساله Western Digital My Passport Ultra - 1TB خریدم تاالان که خوب بوده و مشکلی نداشته چند روز پیش کابلش به خاطر استفاده بد من خراب شد که تو همین تاپیک مطرح کردم رفتم گارانتی ویستا یه کابل نو بهم داد و 15 هزار تومن گرفت. ولی خود هارد تا الان که یکسال ازش استفاده کردم خوب بوده به نظرم اگه هارد رو زیاد جابه‌جا نمی‌کنی پول بالای مدل‌های ضدضربه و ضدآب گرون‌قیمت نده. همین مدل رو هم من پارسال با مطالعه این تاپیک و راهنمای اساتید اینجا خریدم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

================================================== =======

راستی اگه 280 هزار تومن پول بذاری می‌تونی یه هارد اکسترنال 2 ترابایتی بگیری که البته دارای آداپتور و منبع تغذیه است و از کیفیت ساخت و ماندگاری‌اش خبر ندارم چون ازش استفاده نکردم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by zelda64; 06-07-2015 at 17:00.

9. این کاربر از zelda64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

سلام دوستان

من سیستمم خیلی قدیمیه میخوام هاردشو عوض کنم و ی دونه 1 ترابایت وسترن سری آبی بگیرم و از اونجایی ک کابلش ساتا 3 هست میخاستم بدونم از کجا میشه فهمید ک مادربوردم ساپورتش میکنه ، حتی نمیدونم ساتا 2 رو هم ساپورت میکنه یا ن چون فکر میکنم هارد قبلیم اصلا ساتا نبود هرچند دقیق نمیدونم
    الان دقیقا از کجا بفهمم چیو ساپورت میکنه و چیو نمیکنه!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

من سیستمم خیلی قدیمیه میخوام هاردشو عوض کنم و ی دونه 1 ترابایت وسترن سری آبی بگیرم و از اونجایی ک کابلش ساتا 3 هست میخاستم بدونم از کجا میشه فهمید ک مادربوردم ساپورتش میکنه ، حتی نمیدونم ساتا 2 رو هم ساپورت میکنه یا ن چون فکر میکنم هارد قبلیم اصلا ساتا نبود هرچند دقیق نمیدونم
    الان دقیقا از کجا بفهمم چیو ساپورت میکنه و چیو نمیکنه!
    سلام .

مدل مادربرد رو بگید تا بررسی بشه . اگر هم نمیدونید برنامه CPU-Z رو دانلود ، اجرا و از قسمت motherboard یه عکس اینجا بذارید .

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

سلام .

مدل مادربرد رو بگید تا بررسی بشه . اگر هم نمیدونید برنامه CPU-Z رو دانلود ، اجرا و از قسمت motherboard یه عکس اینجا بذارید .
    ممنون ازتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •