سلام .
عکس سمت چپ مدل جدیدتر هست . همین مدل جدید رو انتخاب کنید .
سلام .
عکس سمت چپ مدل جدیدتر هست . همین مدل جدید رو انتخاب کنید .
سیگیت خویه.فقط وسترن نخر که افتضاحه ه ه ه ه ه .سیگیت بک آپ پلاس بخر 325
سلام خدمت دوستان میخوام یه هارد اینترنال SATA بخرم، با ظرفیت 3 و یا 4 ترابایت برای ذخیره داده و اطلاعات شخصی و نصب سیستمعامل.
1- مهمترین فاکتور برایم قیمت پایین است.
2- در شرایطی که قیمت چند مدل با هم نزدیک بود مثلاً حداکثر چند 10 هزار تومن با هم اختلاف قیمت داشتن و نه چند 100 هزار تومن! آن وقت مدلی برایم مهم است که کیفیت ساخت خوبی داشته باشته و احتمال خرابیاش کمتر باشد.
3- و در آخر در شرایطی که همه چی تقریباً با هم برابر بود یعنی قیمتها خیلی با هم اختلاف نداشتند و کیفیتساخت و ماندگاری هم زیاد با هم فرقی نداشت، خوب مشخص است که پرفورمنس و سرعت برایم مهم میشود.
حالا در صورت امکان اگر بهترین مدل و یا بهترین مدلها رو با توجه به شرایط بالا معرفی کنید، ممنون میشوم.
سلام .
با توجه به اينكه ميخواهيد قيمتش تا حد امكان پايين باشه پس WD Black خط ميخوره . WD Blue هم نهايت يك ترابايتي هست البته يه مدل چهار ترابايت هايبريدي هم ساخته شده كه فكر نميكنم هنوز وارد بازار كشور شده باشه . WD Green هم سرعت پاييني داره و مناسب براي نصب OS نيست . پس از برند وسترن ديجيتال مدل مناسب با شرايطي كه گفتيد وجود نداره . ولي از برند سيگيت ميتونيد ST4000DM000 (چهارترابايت) و يا ST3000DM001 (سه ترابايت) انتخاب كنيد . دقت كنيد كه مدل اول 5900 هست كه پرفورمنس پايينتري نسبت به مدل دوم دارد .
استاد نظرتون در مورد هاردهای توشیبا مثل این مدل 3ترابایتی Toshiba DT01ACA300 3TB 64MB چیه.
امروز مدل 3ترابایتی توشیبا رو تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با گارانتی 2 ساله آواژنگ هم قیمت مدل 3ترابایتی سیگیت ST3000DM001 دیدم.
با توجه به اینکه توشیبا برند معروف و معتبری تو تولید هاردهای اینترنال 2.5 اینچی بوده و هست میشه به تولیدات جدید 3.5 اینچیاش هم اطمینان کرد؟
از طرفی امروز تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فایل هاستینگ خبرهای بدی در مورد مدل 3ترابایتی سیگیت ST3000DM001 خوندم و دیدم این کمپانی خرابیهای زیادی با این مدل 3ترابایتی سیگیت ST3000DM001 داشته یعنی 26 درصد خرابی سالانه و با مدل 3ترابایتی Toshiba DT01ACA300 حدود 5 درصد خرابی سالانه داشته.
آیا میشه به این مقالهها و مطالعات اطمینان کرد؟
حال با توجه به اینکه:
1- هر دو مدل 3ترابایتی سیگیت و توشیبا در بازار ایران پیدا میشوند.
2- هر دو گارانتی 2 ساله هم دارند.
3- هر دو یک قیمت دارند و جزو ارزانترین مدلهای 3 ترابایتی موجود در ایران هستند.
4- البته سیگیت در کنار وسترندیجیتال تنها سازندگان تخصصی HDD در دنیا و البته قدیمیترین برندهای دنیا هستند.اما توشیبا هم در ساخت HDDهای 2.5 اینچی مخصوص لپتاپ سابقه طولانی دارد.
با توجه به موارد فوق نظر شما از بین 2 مدل 3 ترابایتی Toshiba DT01ACA300 و سیگیت ST3000DM001 کدام است. ممنون.
سلام دوستان. من 250 تومان دارم و میخوام یه هارد اکسترنال 1 ترابایت بخرم . لطفا اگر کسی اطلاعات و تجربه ای داره در اختیار ما بذاره که یه جنس خوب بگیرم.
من یک ساله Western Digital My Passport Ultra - 1TB خریدم تاالان که خوب بوده و مشکلی نداشته چند روز پیش کابلش به خاطر استفاده بد من خراب شد که تو همین تاپیک مطرح کردم رفتم گارانتی ویستا یه کابل نو بهم داد و 15 هزار تومن گرفت. ولی خود هارد تا الان که یکسال ازش استفاده کردم خوب بوده به نظرم اگه هارد رو زیاد جابهجا نمیکنی پول بالای مدلهای ضدضربه و ضدآب گرونقیمت نده. همین مدل رو هم من پارسال با مطالعه این تاپیک و راهنمای اساتید اینجا خریدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================================== =======
راستی اگه 280 هزار تومن پول بذاری میتونی یه هارد اکسترنال 2 ترابایتی بگیری که البته دارای آداپتور و منبع تغذیه است و از کیفیت ساخت و ماندگاریاش خبر ندارم چون ازش استفاده نکردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by zelda64; 06-07-2015 at 17:00.
سلام دوستان
من سیستمم خیلی قدیمیه میخوام هاردشو عوض کنم و ی دونه 1 ترابایت وسترن سری آبی بگیرم و از اونجایی ک کابلش ساتا 3 هست میخاستم بدونم از کجا میشه فهمید ک مادربوردم ساپورتش میکنه ، حتی نمیدونم ساتا 2 رو هم ساپورت میکنه یا ن چون فکر میکنم هارد قبلیم اصلا ساتا نبود هرچند دقیق نمیدونم
الان دقیقا از کجا بفهمم چیو ساپورت میکنه و چیو نمیکنه!
سلام .
مدل مادربرد رو بگید تا بررسی بشه . اگر هم نمیدونید برنامه CPU-Z رو دانلود ، اجرا و از قسمت motherboard یه عکس اینجا بذارید .
ممنون ازتون
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)