سلام
من بازی رو نصب کردم کارت گرافیگمم آپدیت کردم..بازی به راحتی اجرا میشه ولی بعضی وقت ها تصویر در تصویر میشه انگار افکت داده شده به بازی
کسی میدونه مشکل چیه؟
سلام
من بازی رو نصب کردم کارت گرافیگمم آپدیت کردم..بازی به راحتی اجرا میشه ولی بعضی وقت ها تصویر در تصویر میشه انگار افکت داده شده به بازی
کسی میدونه مشکل چیه؟
افکت پردازش دو تصویر روی هم در جاهای مثل خوردن painkiller طبیعی هستسلام
کسی میدونه مشکل چیه؟
دوستان لینکهای اپدیتی که در صفحه اول گذاشتید هیچکدومشون کار نمیکنند .
لطف میکنید لینک های جدید قرار بدید .اگر کل اپدیت ها در یک لینک باشه , ممنون میشم.
با تشکر!؟
و ارزوی نشاطو سلامتی
و موفقیت
....
سلام دوستان
ن بازی رو نصب کردم و آخرین کرک و ورژن کلاب روی هم نصب کردم (روی ویندوز 8)
بازی رو که اجرا میکنم میره به یه صفحه ای و یک صفحه سفید اسکرول میشه و داخلش بزرگ نوشته no connection
و پایینش نوشته باید به اینترنت وصل بشی تا..!!!
مشکل کجاست؟؟
دوست عزیز شما پست اول رو بخون و آخرین آپدیت رو هم نصب کن.
دوست عزیز من کل تایپیک رو خوندم.
آپدیت آخری هم لینک دانلودش غیر فعال شده...
بی زحمت فایل هایی که واسه ویندوز 8 بازی رو اوکی میکنه و ارور نمیده با توضیحات بدین.
با سپاس فراوان
سلام دوستان
من این بازی رو تازه دانلود کردم ولی یه مشکلی دارم
وقتی میخوام وارد پوشه بازی ( منظورم محل نصب بازیه ) بشم صفحه کاملا ابی میشه و ویندوز ریست..........
فکر کنم اقایmHD_CR هم همین مشکل رو داشتن که هرچی گشتم کسی جوابشون رو نداده بود
سریع کمکم کنید.......
Last edited by mohammad1326; 30-07-2013 at 01:55.
سلام دوستان
مشکل قبلیم حل شد (بازی رو روی درایو ویندوز نصب کردم*\................حالا یه مشکل دیگه دارم....اونم اینه که وقتی دکمه افلاین مود رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته....بازیمم نسخه بلک باکسه....................................
سلام دوباره
من مشکل دیکمه افلاین مودم هم حل کردم ) با نصب اپدیتها* ولی حالا یجای دیگه گیر میکنه......همون فیلم اولش که نشون میده چند نفر میان دزدی بعد ما باید از راهپله ها بریم و بعدش بریم داخل یه اتاق...خوب بازی من دقیقا قبل از باز کردن در اتاق گیر میکنه......................
مشکل از کجاست؟؟؟سریع کمکم کنید........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)