آقا هنوز که قسمت نشده بازی کنیمولی از دوستانی که دارن بازی میکنن تو قسمت کریر مود زمان نقل و انتقالات مثل 12 همه ستاره ها الکی جا بجا میشن و هر سال تیم عوض میکنن یا واقعا طبیعی شده فصل نقل و انتقالات؟
آقا هنوز که قسمت نشده بازی کنیمولی از دوستانی که دارن بازی میکنن تو قسمت کریر مود زمان نقل و انتقالات مثل 12 همه ستاره ها الکی جا بجا میشن و هر سال تیم عوض میکنن یا واقعا طبیعی شده فصل نقل و انتقالات؟
من تو 2-3 تا بازه نقل و انتقالات، زیاد ترنسفر نجومی ندیدم. فقط خودم فابرگاس رو 65 میلیون فروختم به سیتی. در واقع تعارف الکی زدم به نیت اینکه قبول نمی کنه، نامرد قبول کرد![]()
اینم برا این دوستمون که بازیکنای چلسی و ریال و بارسا رو میخواست:
ریال:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بارسا:
چلسی:
تا موقعی که یک کرک درست حسابی بیاد صبر می کنیم و هر کرکی هم میاد در تاپیک مشکلات بازی در مورد صحت و درست کار کردنش نیز تو همون تاپیک صحبت کنید
هر پستی اینجا مبنی بر کرک ، مشکلات نصب ، و غیره به کل ممنوعه
مرسی از شما لطفا به همین ترتیب برای تیم های منچستر یونایتد،آرسنال،سیتی،بایرن مونیخ و پاریس سن ژرمن و چند تا تیم ایتالیایی هم بذار اگه برات مقدور هست....منچستر خیلی فوریه...بقیه در اولویت های بعدی هست...
واقعا جالبه !
الان اومدم 5 6 صفحه رو دیدم ، همه در مورد فقط کرک و SKIDROW و اینا حرف زدن
دریغ از یک جمله از خود بازی
ای کاش دوستان مشکلاتشونو در مورد این موضوع تو بحث مربوطه در مورد پرسش و پاسخ ایراد ها و .... مطرح میکردن
پست یک نفر خیلی برام جالب بود که نوشته بود :
یه پیشنهاد احمقانه ! کرک فیفا 12 رو رو فیفا 13 تست کنید ببینید جواب میده یا نه ! یعنی SPAM در حد تیم ملی ! واسه این میگم در حد تیم ملی که خودشم داره میگه یه پیشنهاد احمقانه ! lol
من همچنان دارم با تیم لگن Rotherham united تو دسته 3 انگلیس دست و پا میزنم ! فصل دوم رو شروع کردم و اگه بشه این فصل ، میام لیگ 2
وای که چه لذتی میده جمع کردن یه تیم لگن..
میدونم سخته ها ولی اینتر هم بزار
پست حذف بشه
Last edited by SevenCity; 03-10-2012 at 06:50. دليل: پیدا کردم
دکتر اسپم شناس!واقعا جالبه !
الان اومدم 5 6 صفحه رو دیدم ، همه در مورد فقط کرک و SKIDROW و اینا حرف زدن
دریغ از یک جمله از خود بازی
ای کاش دوستان مشکلاتشونو در مورد این موضوع تو بحث مربوطه در مورد پرسش و پاسخ ایراد ها و .... مطرح میکردن
پست یک نفر خیلی برام جالب بود که نوشته بود :
یه پیشنهاد احمقانه ! کرک فیفا 12 رو رو فیفا 13 تست کنید ببینید جواب میده یا نه ! یعنی SPAM در حد تیم ملی ! واسه این میگم در حد تیم ملی که خودشم داره میگه یه پیشنهاد احمقانه ! lol
من همچنان دارم با تیم لگن Rotherham united تو دسته 3 انگلیس دست و پا میزنم ! فصل دوم رو شروع کردم و اگه بشه این فصل ، میام لیگ 2
وای که چه لذتی میده جمع کردن یه تیم لگن..
این بازی مودی شبیه become a legend داره که خودت یه بازیکن بسازی و ..... ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)