دوست عزیز فعلا به فکر استفاده از نسخه پیور بر روی ویندوز 8 نباشید باید منتظر نسخه 3 بود حتی نسخه 2 هم بخشی از امکاناتش در ویندوز 8 به درستی کار نمیکنه
اگه از محصولات کسپرسکی می خواهید استفاده کنید نسخه اینترنت سکیوریتی 2013 نصب کنید
دوست عزیز فعلا به فکر استفاده از نسخه پیور بر روی ویندوز 8 نباشید باید منتظر نسخه 3 بود حتی نسخه 2 هم بخشی از امکاناتش در ویندوز 8 به درستی کار نمیکنه
اگه از محصولات کسپرسکی می خواهید استفاده کنید نسخه اینترنت سکیوریتی 2013 نصب کنید
پیور 3 تاریخی براش مشخص شده؟
قابلیت safe money فقط در internet security هست یا در نسخه آنتی ویروس هم هست؟
این رو هم لطفا جواب بدید:
ا مشکلاتی که برای pure در سیستم عامل 64 بیت دیدم پشیمون شدم از نصبش.ویندوز 8 هم که در لیستش نبود.از password manager خوشم اومده بود ولی توی خود سایت کسپرسکی در مورد پیور 2 این رو نوشته:
*The following limitations apply for all x64 operating systems:p>
Password Manager is not available for 64-bit applications on x64 operating systems.
Safe Desktop is not available on x64 operating systems.
Safe Browser and Safe Run Mode are not available on Microsoft Windows XP x64.
Safe Browser and Safe Run Mode run with limited functionality on Microsoft Windows Vista x64 and Microsoft Windows 7 x64 (running applications cannot create COM-objects).مورد دوم و چهارم که بولد کردم کارشون چیه؟
Last edited by mohammad_87; 29-11-2012 at 05:37.
با درود
چند سوال داشتم که ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی بفرمایند :
1- چرا در هنگام نصب kis2013 محل نصب نرم افزار از کاربر پرسیده نمیشه ؟
2-لطفا کاربرد گزینه مشخص شده در شکل زیر توضیح بدید :
3-با توجه به عمل جعل "امضای دیجیتال" توسط برخی مخربها آیا توصیه میکنید تیک یا علامت گزینه "trust applications with digital signature" برداشته شود یا خیر ؟
4-فایلهای آلوده به بدافزار که توسط کسپرسکی پاک شده تا چه مدت بعد قابل Restore و بازیابی هستند ؟
5- در زبانه های file aniti virus و web anti virus و mail anti virus (در ناحیه protection center) اگر هوش مصنوعی را روی حالت deep scan تنظیم کنیم آیا منجر به ایجاد هشدارهای کاذب نمیشود ؟ و یا اصولا چنین حالتی را توصیه میکنید و مفید فایده خواهد بود یا صرفا موجب اتلاف منابع سیستمی خواهد شد ؟
6- تنظیمات پیشفرض کسپرسکی (به ویژه در زمینه تهدیدات اینترنتی) تا چه حد کاراست ؟
7-قبل از کوچ به kis2013 ماهها بود که با استفاده از یک کلید "یک ساله" از kis2012 استفاده میکردم آیا احیانا برای خلاصی از دردسر جایگزین کردن کلیدها در هر ماه چنین کلیدی برای 2013 در دسترس هست ؟
باسپاس![]()
Last edited by zigma94; 29-11-2012 at 04:59.
دوستان فراموش کردم بپرسم که چطور میشه قسمتهای بلاک شده در ناحیه protection center در بخش detailed report را از حالت بلاک خارج کرد :
![]()
( یا اینکه اصولا چطور میشه کل فهرست برنامه های شناسایی شده و بلاک شده (یا موارد trusted و غیره) ریست و پاک کرد به طوری که همانند اولین بار که کسپر نصب میکنیم با اجرای هر برنامه اقدام به پویش و شناسایی و دسته بندی مجدد برنامه ها بکنه)
Last edited by zigma94; 29-11-2012 at 05:36.
پس برای همینه که یه سری چیزا توی protection components غیر فعاله؟
دقیقا.ورژن 2 کامل با ویندوز 8 سازگار نیست بعضی قسمت هاش غیرفعاله و بعضی از اونایی هم که فعاله عملکرد 100 درصد درستی نداره.احتمالا توی ورژن 3 رفع میشه(99.99درصد)
سلام
ایا تریال ریست برای
Kaspersky.PURE.Total.Security هم هست؟؟؟؟
سلام
دوست من راهنمای جامع و کامل تنظیمات و استفاده از اینترنت سکوریتی کاسپر که علی جان ( KASES )
زحمتش رو کشیدن
دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده این راهنما رو قبلا خوندم و متاسفانه چندان جامع نیست و مطالب به صورت سرفصل وار گفته شده
پاسخهای سوالات من هم در آن وجود خارجی ندارند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)