ضمن تشکر از راهنمایی عزیزان
جسارتاً من یکم ناواردم
این مورد i30 رو اتفاقا جایی دیدم بد نبود سوال دیگری داشتم و اینه که توی ماشین های ایرانی یا خارجی چه هاچ بک په سدان بهترین پیشنهاد شما زیر 60 که کم مصرف باشه چی هست نو یا دسته دوم
بازم ممنون
ضمن تشکر از راهنمایی عزیزان
جسارتاً من یکم ناواردم
این مورد i30 رو اتفاقا جایی دیدم بد نبود سوال دیگری داشتم و اینه که توی ماشین های ایرانی یا خارجی چه هاچ بک په سدان بهترین پیشنهاد شما زیر 60 که کم مصرف باشه چی هست نو یا دسته دوم
بازم ممنون
60میلیون رقمی هستش که انتخاب های کارکرده خیلی زیادی توش هست. اما صفر نه
شما ملاکهاتون رو بگید بهتر میشه اظهار نظر کرد. در خرید دست دوم هم کم کار ماشین خارجی با صفر فرق چندانی نداره
ضمن تشکر
خوب من ۴۰ نقد دارم و ۲۰ تومنم میتونم قسط ۱۰ ماهه بدم
واسم جمع و جور و کم مصرف بودن اولویته
ضمن اینکه اگه موردی پیدا مرد چیزاش گیر بیاد و دردسر نداشته باشه
اتوماتیک هم نباشه ترجیحا
پیشنهاد من همون 206 تیپ 5 هستش برادر. این با ملاکهای شما جوره.
نهایتا MVM315 هرچند چینیه اما اقبال بهتری داره مدل 91 اش رو بخری بهتره.
خارجی ها اکثرا اتومات هستن. شما با 60 تومن میتونید سوناتای 2006 تمیز و کم کارکرد بخری که بسیار ماشین عالیه هستش. ام هم میخوای کم مصرف باشه و هم جمع و جور با این اوصاف بهتر از همه تیپ 5 هست
اگر 60 تومن داری و جمع و جور میخوای به نظرم تویوتا یاریس 2009 یا 2010 بگیر کم خرج کم مصرف کیفیت خوب بدون استهلاک بدون دردسر بالاخره تویوتا هست بهتر از این ماشینهای ایرانی و چینیه که نه کلاس دارند نه کیفیت . اگر کوچک بودن برات مهم نبود که بهت پیشنهاد میکنم تویوتا کمری گراند 2006 بگیر لذتشو ببر . چرا اتومات نمیخوای الان دیگه ماشین غیر اتومات معنی نداره اونم تو ترافیک الان اتومات واقعا لازمه . اگرم 70 داری برو سمت آی 30 2010 .
Last edited by Vahab60; 16-03-2014 at 10:37.
دوستان ممنون میشم ادامه جواب های سوالم رو بدید![]()
مزذا 3 هم میتونه گزینه ی خوبی برای شما باشه .... البته مدلای پایینشو میتونید بخرید .... فکر کنم با این پول مدل 86 - 87 میشه خرید ....
تویوتا یاریس = بهترین پیشنهاد
البته i20 هم پیشنهاد خوبی بود ... یکمی پولتونو بیشتر کنید i30 هم میتونید بخرید...
206 و بقیه ی ماشینای مونتاژ ایران خودرو و شرکتای ایرانی بعد از سال 88 - 89 کیفیتشون افت کرد .... گول مصرفشو هم نخورید ... از اون چیزی که میگن خیلی بیشتر مصرف میکنه .... بعدشم ایشون که 60 تومن پول میخوان به ماشین بدند چرا 206 ؟ 206 برای کسی خوبه که پولش 20 تا 25 باشه.... مثلا یک تیپ 2 88 یا 89 .... 206 های گرون تر از 25 ارزش خرید ندارند و پول دور ریخته خریدشون .... نوع sd ـش هم که =![]()
ماشین صفر میخواید بخرید ؟
کارکرده اصلا فکرشو نمیکنید ؟
پیشنهادات من :
زانتیا 86 87
آوانته 86 87
ورنا 88 فوق تمیز و استثنایی (چون اگه تمیز و عالی نباشه این پول زیاده براش)
دوستمون دنبال هاچ بك بودن فكر كنم
60 ميليون داشته باشيد بهترين گزينه I30 2010 هستش
mvm 110 یا 315؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)